Ένα site για να μας θυμίζει για πάντα το MUST , ένα νεανικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Καλαμάτα από το  καλοκαίρι 2007 έως το καλοκαίρι 2011.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νόμιζαν πως δε θα μιλήσω από φόβο, θεώρησαν ότι το πρέπον ήταν να αποσιωπήσω τη ντροπή, επέβαλλαν να ξεχάσω το συμβάν πως μπορώ όμως να αφήσω το σαράκι να μου κατατρώει την ψυχή;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Έχω τρομάξει με τις ειδήσεις των τελευταίων μηνών. Πάντα γινόταν όλα αυτά, μας λένε. Απλά, τώρα τα μαθαίνουμε ευκολότερα λόγω του διαδικτύου και της τηλεόρασης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα αξεσουάρ, κάθε λογής κόσμημα είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε. Όμως η αποθήκευση τους είναι δύσκολη ειδικά αν έχουμε πολλά. Έτσι σκέφτηκα μια ιδέα για να μπορούμε να τα βρίσκουμε εύκολα και να μη μπερδεύονται το ένα με το άλλο ή να τα χάνουμε με μερικές έξυπνες χειροποίητες ιδέες που δεν θα κοστίσουν και τίποτα σε μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε φάση ενδοσκόπησης, σε μια κατάσταση που δε ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου όλο και περισσότερο καταλήγω στο γεγονός ότι είμαστε πλάσματα που μας αρέσει να σερνόμαστε. Όχι δεν εννοώ σαν ταπεινά σκουλήκια στο έδαφος ούτε σε λασπομαχία ντυμένοι με τα απαραίτητα. Εννοώ ότι αγαπάμε τις εμπειρίες μας τόσο που τις αφήνουμε να μας σημαδέψουν. Έτσι σίγουρα όλοι μας έχουμε:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην αγαπάει την πανσπερμία των έντονων και των χαρούμενων χρωμάτων και την ευωδία των αρωμάτων, ιδιαίτερα στον προσπικό του χώρο!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Έρχεται μια στιγμή στην ζωή κάθε γυναίκας, να βλέπει τα γλυκανάλατα Αμερικάνικα φιλμ και συνειδητοποιεί ότι, τελικά η γυναικεία ύπαρξη στα περισσότερα από αυτά τα έργα, παρουσιάζεται ως ένα αδύναμο ον το οποίο περιμένει τον πρίγκιπα, τον γιατρό, τον υδραυλικό, τον οδηγό ταξί κ.λ.π., να έρθει να τις πάρει απο το χέρι και να τις υποσχεθεί ότι θα τις φροντίζει για πάντα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Περάσατε ώρες ψάχνοντας τις προσφορές του booking, ξαφνικά θυμηθήκατε τη μακρινή θεία με εξοχικό στο νησί και όλο περιέργως η εναλλακτική του ελεύθερου camping γίνεται όλο και πιο δελεαστική. Είναι γεγονός πως και οι φετινές διακοπές έχουν χαρακτήρα low budget και γιατί όχι να γίνουν και για καλό σκοπό!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Δημιουργήστε ένα μικροσκοπικό κήπο μέσα σε μια γυάλα ή αλλιώς σε ένα Terrarium, όπως είναι η επίσημη ονομασία του.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS στεγάζεται επί της οδού Κ. Κρόμπα 11 στον πεζόδρομο Αριστομένους, παρέχοντας πολύπλευρες υπηρεσίες στήριξης της οικογένειας που βρίσκεται σε κρίση.

Σελίδα 2 από 41

Συνεντεύξεις

You are here