Ένα site για να μας θυμίζει για πάντα το MUST , ένα νεανικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Καλαμάτα από το  καλοκαίρι 2007 έως το καλοκαίρι 2011.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Λένε πως μετά τα δυο πρώτα χρόνια της σχέσης, για να μην πω από τον πρώτο κιόλας, ο πόθος μας για το έτερο ήμισυ πάει περίπατο. Εγώ θα πω την ιστορία όπως την έχω ζήσει αλλά και όπως την έχω ακούσει από τους πρωταγωνιστές!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Για τους περισσότερους, αποτελούν τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μια μοναδική ημέρα, το ξεκίνημα μίας καινούριας ζωής και ο «μπέμπης» ή η «μπέμπα» σας που θ' ακούσει για πρώτη φορα το όνομα του!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η οικονομική κρίση είναι μια φράση που ακούμε πολύ τελευταία, περισσότερο όμως τη βιώνουμε στις συνήθειες και τη καθημερινότητά μας. Μαζί με όλα τα άσχημα που έφερε στους ανθρώπους ακούμπησε και κάποιες ομάδες που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τους αφανείς ήρωες της κοινωνίας μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά και η ζέστη είναι ανυπόφορη οπότε τα δροσερά αναψυκτικά δίνουν και παίρνουν. Γιατί λοιπόν να μην επωφεληθούμε από αυτό και να μην το ρίξουμε στην κατασκευή;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις έννοιες εκπαίδευση, Πανελλαδικές Εξετάσεις, συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου και γενικότερα με ό,τι έχει να κάνει με την Παιδεία.Ο λόγος για τον εκπαιδευτικό συντάκτη Χρήστο Κάτσικα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Καλά τα είπαμε τον προηγούμενο μήνα για τον εξωτερικό μας χώρο...μήπως όμως τώρα, πρέπει να ασχοληθούμε λίγο και με το εσωτερικό του σπιτιού μας;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Όλες έχουμε μια φίλη που το αγόρι της στην αρχή της έκανε νερά και τώρα είναι μέλι γάλα μαζί. Γιατί «όλοι οι άντρες είναι ίδιοι μέχρι να βρουν τη σωστή», σωστά;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Έγραφα λοιπόν για «ίχνη» στις προηγούμενες ΜαΤΙΕΣ. Κι ένας φίλος μου έγραψε «Αγγελική, μιλάς για ίχνη. Γιατί δεν μιλάς και για ουλές;». Ουλές, σκέφτηκα… Σαν αυτές που μένουν πάνω μας μετά από κάθε πληγή της ζωής μας. Ουλές που μένουν για να θυμίζουν ακόμη και όταν παύουν να πονάνε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Εάν πίστευες ότι κάνει ένα κερί είναι ένα τεράστιος μπελάς στην δημιουργία του με όλα αυτά που χρειάζονται για να φτιαχτεί, πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι χρησιμοποιώντας μόνο ένα πορτοκάλι και λίγο ελαιόλαδο μπορείς να δημιουργήσεις ένα ωραίο διακοσμητικό για το χώρο σου, που θα καταπλήξει τους πάντες έστω και για λίγη ώρα;

Σελίδα 3 από 41

Συνεντεύξεις

You are here