Ένα site για να μας θυμίζει για πάντα το MUST , ένα νεανικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Καλαμάτα από το  καλοκαίρι 2007 έως το καλοκαίρι 2011.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όταν είδα σε ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης την ανάρτηση μιας γνωστής μου για την διοργάνωση της συγκεκριμένης πεζοπορίας, η σκέψη συμμετοχής μου σε αυτήν με κυρίευσε άμεσα. Πριν μερικά χρόνια,

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Το καλοκαίρι, ήρθε νωρίτερα φέτος και ίσως μας βρήκε απροετοίμαστους,τουλάχιστον σε ο,τι αφορά στη διαμόρφωση των προσωπικών μας χώρων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

και οι μαθητές εισέρχονται στην περίφημη «τελική ευθεία» οι προσπάθειες εντείνονται... και το άγχος της ενδεχόμενης αποτυχίας φτάνει στο αποκορύφωμά του. Τόσο οι γονείς, όμως, όσο και οι ίδιοι οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν πως το άγχος σε περίοδο εξετάσεων είναι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Για πολλές δεκαετίες γενιές ελλήνων αφήναν τα χωριά και τις κωμοπόλεις για να συγκεντρωθούν σωρηδόν στην πρωτεύουσα γεμάτοι προσδοκίες και όνειρα: καλύτερες σπουδές, ευκαιρίες καριέρας, περισσότερες επιλογές διασκέδασης και πολιτιστικής έκφρασης και μια τάση φυγής από τον συντηρητισμό της ελληνικής επαρχίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο χρόνος για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013 έχει ήδη ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα. 110.000 περίπου υποψήφιοι μαθητές θα ριχτούν στον αγώνα για τη διεκδίκηση 76.000 περίπου θέσεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας,

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Αγαπημένοι φίλοι του Must Magazine oι άνθρωποι ανταμώνουν. Γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Αφήνουν ίχνη, ο ένας στον άλλον. Και έπειτα γίνονται αυτά τα ίχνη, δεσμοί .

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Ζούμε στην εποχή όπου τα 3D μοντέλα μπορούν να δημιουργηθούν και να τοποθετηθούν μέσα σε κάποιο σκηνικό δίνοντάς μια διαφορετική εικόνα στο χώρο μας. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μία πλατφόρμα τρισδιάστατη με εικόνες σε βάθος, φως, σκίαση και πολλαπλή προοπτική.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μπήκε από μικρή στον καλλιτεχνικό χώρο, ένα χώρο που ήξερε κυριολεκτικά «σαν το σπίτι της», αφού είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 13  Μαρτίου φέρνοντας αναταράξεις και ανατροπές γεγονός που δοκιμάζει τις αντοχές σας. Στα επαγγελματικά αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα κύρους και κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας ή προσέξτε πολύ πώς θα την διατυπώσετε.

Σελίδα 4 από 41

Συνεντεύξεις

You are here