Ένα site για να μας θυμίζει για πάντα το MUST , ένα νεανικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Καλαμάτα από το  καλοκαίρι 2007 έως το καλοκαίρι 2011.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ζώντας σ' έναν κόσμο σχεδιασμένο αποκλειστικά για δεξιόχειρες, όσοι χρησιμοποιούσαν το αριστερό χέρι βίωναν συνεχώς το ρατσισμό λόγω της ιδιαιτερότητάς τους. Το 10% του συνολικού πληθυσμού βάσει στατιστικών ερευνών αποτελείται από άτομα που βλέπουν τα γεγονότα από την «αριστερή οπτική γωνία».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)
Με την Αφροδίτη να περνά από τα μέσα Αυγούστου στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Αν θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στο χώρο σας, είναι η κατάλληλη περίοδος,

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

To Mojito αποτελεί ένα παραδοσιακό κουβανέζικο κοκτέιλ που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα συστατικά του ελάχιστα, η εκτέλεση απλή, δε μένει, λοιπόν, παρά να δοκιμάσετε κι εσείς οι ίδιοι να το φτιάξετε και να το απολαύσετε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Ένα παγωμένο σουφλέ με λεμόνι αποτελεί μια εύκολη και δροσιστική επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Το καλοκαίρι σημαίνει για όλους ατελείωτες ώρες στην παραλία παρέα με τον αγαπημένο μας ήλιο. Ωστόσο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, θα πρέπει να φροντίζουμε την ενυδάτωση της επιδερμίδας, αλλά του οργανισμού μας γενικότερα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Ναι, αλλά όχι δυσάρεστη!
Με άλλα λόγια, πριν πάρει το ζευγάρι τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί, καλό θα είναι να κάνει μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τα βασικά ζητήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα του γάμου και που και τα δύο μέλη θα έχουν να αντιμετωπίσουν στην κοινή τους πορεία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Μάλιστααα! Τι είναι ο έρωτας! Και βρήκαν εμένα να το αναλύσω. Και εδώ είναι που λέμε, συντάκτης του περιοδικού must ζει και μετά γράφει. Ε, συγγνώμη μέσα στους τόοοσους συντάκτες, εμένα που δεν έχω ιδέα από αυτά βρήκαν;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι, λίγο – πολύ, χρειαζόμαστε τις πολυπόθητες διακοπές για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, χωρίς όμως να ξοδέψουμε μια περιουσία για μερικές μέρες χαλάρωσης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Για το ούζο, την μπύρα, το κρασί σας, αλλά και για κάθε καλοκαιρινό σας γεύμα, οι ψαροκεφτέδες αποτελούν μια νόστιμη και εύκολη επιλογή - για όσους αγαπούν το ψάρι και όχι μόνο.

 

Σελίδα 8 από 41

Συνεντεύξεις

You are here