Ένα site για να μας θυμίζει για πάντα το MUST , ένα νεανικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Καλαμάτα από το  καλοκαίρι 2007 έως το καλοκαίρι 2011.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Βρισκόμαστε λίγο πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι μαθητές φτάνουν στο τέλος του Γολγοθά, καθώς αυτές οι εξετάσεις αποτελούν, καλώς ή κακώς, το εισιτήριο για το όνειρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(29 ψήφοι)

Σε έναν κόσμο που το αύριο είναι σίγουρα αβέβαιο. Που το καλημέρα μοιάζει με βρισιά. Που η αμορφωσιά μάς έχει κάνει έρμαια του σύμπαντος και του κάθε τυχάρπαστου που θέλει τη δύναμη ενός λαού για να κάνει τα δικά του. Ο λαός της κωλοτούμπας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Πάντα με γοήτευαν τέτοιου είδους εσωτερικά «ταξίδια», και ίσως να ήταν κι αυτός ένας από τους παράγοντες που καθόρισαν την προσωπικότητά μου… Περνώντας ο καιρός, συνάντησα όλο και περισσότερα άτομα που αναπολούσαν τη χαμένη αθωότητα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Κριός (21/3-20/4)Δείξε προσοχή σε σχέση με τα έξοδά σας για να μη βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να μην μπορείτε να καλύψετε βασικές σας υποχρεώσεις.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Η σαλάτα με φακές είναι μια πολύ δροσιστική πρόταση για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι μια πολύ εύκολη και γευστική σαλάτα, που απευθύνεται ακόμα και σε αυτούς που δε πολυσυμπαθούν τα όσπρια και ιδιαίτερα τις φακές.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Προσοχή, προσοχή. Αυτό το κείμενο δεν είναι μεγάλο. Ούτε κουραστικό. Γι’ αυτό, αγάπη, συνέχισε να διαβάζεις, μπας και δούμε φως αληθινό. Λίγο πριν η Ελλάδα ψηφίσει το λύκο της ή το σωτήρα της, λίγα λόγια, απλά, λιτά και περιεκτικά για όσους κουράστηκαν από τα πολλά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι μια ερμηνεύτρια που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι το 1985 και από τότε μετρά μόνο επιτυχίες, ενώ πρόσφατα παρουσίασε και τις στιχουργικές της ικανότητες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Κάθομαι και κοιτάω τη λευκή σελίδα του υπολογιστή. Δεν ξέρω πώς θα τη γεμίσω. Πώς θα γράψω κομψά όλα αυτά που καίνε το μυαλό μου, χωρίς να ανεβάσω το αίμα στο κεφάλι κανενός.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Τι είναι τα διατροφικά προβλήματα και οι διατροφικές διαταραχές;
Η τροφή είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Κάθε άνθρωπος προτιμά διαφορετικά φαγητά και χρειάζεται διαφορετική ποσότητα τροφής.

Σελίδα 10 από 41

Συνεντεύξεις

You are here