Ένα site για να μας θυμίζει για πάντα το MUST , ένα νεανικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Καλαμάτα από το  καλοκαίρι 2007 έως το καλοκαίρι 2011.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Εκεί που η λέξη δράμα αποκτά άλλη σημασία...Το μεγάλο πλέον χωριό της Ονειρούπολης έχει μετατρέψει τη Δράμα στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας κάθε χρόνο, από το 2004 μέχρι σήμερα, μετατρέπονται σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό,

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΕΛΑΣ Όταν 29 νέοι από 18 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης συναντιούνται στο Σαντιάγκο της Κομποστέλας, την πρωτεύουσα της Γαλικίας στο βορειοδυτικό άκρο της Ισπανίας, τότε επιμέρους περιγραφές θεωρούνται περιττές.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για κοντινές αποδράσεις. Αξίζει τον κόπο να περάσετε ένα διήμερο ή, έστω, να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή με την παρέα ή το ταίρι σας. Κι αφού είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι από εσάς έχετε επισκεφτεί όλα τα υπέροχα μέρη του Νομού Μεσσηνίας, ήρθε η ώρα να πάτε λίγο πιο δίπλα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ BMW ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Η ώρα 9 και 10. Μετά το χθεσινό ξενύχτι, πετάγομαι από το κρεβάτι σαν ελατήριο. «Αμάν, άργησα». Αρχίζω να φοράω την «πανοπλία». Βάλε εσωθερμικά, βάλε μπότες, πάρε γάντια.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το Καλοκαίρι ήρθε! Και μαζί του ήρθε και φέτος η Κ.Κ.Ε.! Μα πού πήγε το μυαλό σας;;; Αναφέρομαι στην Κλασική Καλοκαιρινή Ερώτηση, που την ακούμε άπειρες φορές κάθε καλοκαίρι: «Πού θα πας διακοπές φέτος;»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ… ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ιδίως στην πανέμορφη πόλη μας, και οι ιδιοκτήτες των καλύτερων φίλων μας (σκύλων) πληθαίνουν στα πάρκα, τους δρόμους, αλλά και τη θάλασσα. Όλοι προσπαθούν να ξεκλέψουν χρόνο και να βγουν μια αγχολυτική (και για τους δύο...) βόλτα με το σκυλάκι τους,

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ…Σκέφτεστε να χαρίσετε κάποιο κατοικίδιο σε αγαπημένα σας πρόσωπα; Πριν καταλήξετε στην ιδέα, θα έπρεπε μάλλον να σκεφτείτε διπλά… Γιατί, σε αντίθεση με το τελευταίας τεχνολογίας παιχνίδι που είχατε αρχικά υπόψη σας, θα έχετε πολλά περισσότερα να σκεφτείτε από το τι θα κάνετε όταν λήξει η εγγύηση…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στείρωση, μια παρεξηγημένη έννοια στη χώρα μας, ταυτόχρονα όμως κοινή συνείδηση σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη! Τα οφέλη της επέμβασης αυτής είναι πολλαπλά και σωτήρια για τους μικρούς μας φίλους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τι εννοούμε με τη λέξη κόμπλεξ; Για τον πολύ κόσμο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη η έννοια,παρ’ όλο που είναι αρκετά διαδεδομένη.

Σελίδα 40 από 41

Συνεντεύξεις

You are here