Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 69

Post: 24 Ιούλιος 2012 Published in Ομορφιά

Το καλοκαίρι σημαίνει για όλους ατελείωτες ώρες στην παραλία παρέα με τον αγαπημένο μας ήλιο. Ωστόσο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, θα πρέπει να φροντίζουμε την ενυδάτωση της επιδερμίδας, αλλά του οργανισμού μας γενικότερα.

Post: 12 Ιούλιος 2012 Published in Συνταγές

Για το ούζο, την μπύρα, το κρασί σας, αλλά και για κάθε καλοκαιρινό σας γεύμα, οι ψαροκεφτέδες αποτελούν μια νόστιμη και εύκολη επιλογή - για όσους αγαπούν το ψάρι και όχι μόνο.

 

Post: 08 Ιούνιος 2012 Published in Κλπ

Για πολλούς και πολλές από εμάς η λέξη καλοκαίρι είναι συνώνυμη με το σοκολατένιο μαύρισμα. Πριν, όμως, ξεχυθούμε στις παραλίες, θα πρέπει να ξέρουμε πώς να προστατευθούμε από τον ήλιο, για να μην καταλήξουμε σαν τηγανητές πατάτες και γεμάτοι εγκαύματα.

Post: 01 Ιούνιος 2012 Published in Συνταγές

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι πλέον απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας δροσιστικό παγωτό. Τι θα λέγατε, όμως, αν αυτό το παγωτό το φτιάχνατε με τα χεράκια σας γρήγορα, εύκολα και, φυσικά, με την αγαπημένη σας γεύση

Post: 08 Μάιος 2012 Published in Συνταγές

Η σαλάτα με φακές είναι μια πολύ δροσιστική πρόταση για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι μια πολύ εύκολη και γευστική σαλάτα, που απευθύνεται ακόμα και σε αυτούς που δε πολυσυμπαθούν τα όσπρια και ιδιαίτερα τις φακές.

Σελίδα 2 από 5
You are here