Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

Website URL:

Post: 20 Μάρτιος 2013 Published in Συνεντεύξεις

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μπήκε από μικρή στον καλλιτεχνικό χώρο, ένα χώρο που ήξερε κυριολεκτικά «σαν το σπίτι της», αφού είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη.

Post: 20 Μάρτιος 2013 Published in ΝΕΑ ΣΧΟΛΩΝ

Σύμφωνα με το τελικό σχέδιο «Αθηνά» του Υπουργείου Παιδείας, που δόθηκε στη δημοσιότητα απόψε, το τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Καλαμάτας παραμένει μέχρι το 2018, έως ότου δηλαδή, αποφοιτήσουν οι εισαχθέντες του 2012-13.

πηγή: http: //www.tharrosnews.gr

Post: 20 Μάρτιος 2013 Published in Άλλες εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η παρέλαση των περίπου 4.000 Καρναβαλιστών κάθε ηλικίας του πρώτου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Αυτό που γίνεται αυτή την στιγμή στο κέντρο της Καλαμάτας δεν έχει προηγούμενο ...

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο

Post: 08 Μάρτιος 2013 Published in ΝΕΑ ΣΧΟΛΩΝ

Σε κατάληψη βρίσκεται από χθες το ΤΕΙ Καλαμάτας, όπως αποφάσισαν οι σπουδαστικές γενικές συνελεύσεις, αντιδρώντας στο σχέδιο «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας και στις αλλαγές που περιλαμβάνει για τις σχολές του.

Εκτός από τους φοιτητές του Τμήματος Λογοθεραπείας, που, σύμφωνα με το σχέδιο, απορροφάται άμεσα (χωρίς να υπάρξει καν μεταβατική περίοδος) από τη Λογοθεραπεία της Πάτρας, αντιδρούν επίσης οι σπουδαστές των Τμημάτων Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, καθώς και του Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία υποβαθμίζονται, γιατί από τμήματα μετατρέπονται σε κατευθύνσεις ενός νέου Τμήματος με την ονομασία Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Όπως σημείωσε χθες στο «Θ» ο πρόεδρος του Σπουδαστικού Συλλόγου του Τμήματος Λογοθεραπείας Τάσος Μανεσιώτης, η κατάληψη στο ΤΕΙ θα συνεχιστεί, ενώ τη Δευτέρα θα γίνουν νέες γενικές συνελεύσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση και να αποφασιστεί πώς θα κινηθούν οι φοιτητές στη συνέχεια.

Εν τω μεταξύ, για χθες βράδυ είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση φοιτητών στο ΤΕΙ, προκειμένου να συζητήσουν και άλλους τρόπους αντίδρασης πέρα από την κατάληψη.

Μ.Ν.

 

 

Παρακολουθήστε σε βίντεο και φωτογραφίες την πορεία των φοιτητών στο κέντρο της Καλαμάτας το βράδυ της Τετάρτης  εδώ

 

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Θάρρος

Post: 08 Μάρτιος 2013 Published in Θέατρο

Τον «Caveman» του Ρομπ Μπέκερ με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον ομώνυμο ρόλο, θα παρουσιάσει τελικά μόνο την  Τρίτη 12 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, το Θέατρο Coronet.

Σελίδα 7 από 92
You are here