Σε αυτό το τεύχος σκέφτηκα πως αρμόζει ένα καλοκαιρινό φαγητό και, μάλιστα, κάτι που να έχει σχέση με ψαρικά και παράλληλα να είναι εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή του.
Τα αυγά, και ιδιαίτερα τα κόκκινα, αποτελούν σταθερή αξία του πασχαλινού τραπεζιού. Τι θα λέγατε, όμως, αν φέτος τα βάφατε με διαφορετικό τρόπο ή τα κάνατε κάπως πιο καλλιτεχνικά;
Επειδή κάποιοι έκαναν τα παράπονά τους και ως φοιτητές βαρέθηκαν τα μακαρόνια, λέω να φτιάξουμε μια συνταγή με κοτόπουλο. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το σνίτσελ κοτόπουλου…
Και ναι… το 2011 φτάνει! Και όπως πάντα, θα υποδεχτούμε το νέο χρόνο με πολύ φαγητό και ποτό. Το must, όμως, του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού δεν είναι άλλο από τη βασιλόπιτα, που δε λείπει ποτέ.
Και ναι, από αυτό το μήνα το must έχει ξανά και μαγειρική για αρχάριους! Ξεκινάμε από τα απλά και τα εύκολα. Αν πιστεύεις ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παραγγείλεις πίτσες και…