Κάνε μου λιγάκι μμμμ και εγώ αμέσως θα σου κάνω..... Χμ;;;

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Λένε πως μετά τα δυο πρώτα χρόνια της σχέσης, για να μην πω από τον πρώτο κιόλας, ο πόθος μας για το έτερο ήμισυ πάει περίπατο. Εγώ θα πω την ιστορία όπως την έχω ζήσει αλλά και όπως την έχω ακούσει από τους πρωταγωνιστές!

Ξέρουμε πολύ καλά πως ποτέ τίποτα δεν είναι σαν το άγνωστο! Το άγνωστο σε εξιτάρει και μόνο με την ιδέα. Γιατί όταν κάτι δεν το ξέρεις το μεγαλοποιείς! Βέβαια, το αν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου αυτό είναι μια άλλη ιστορία, τις περισσότερες φορές, πονεμένη. Από την άλλη όμως, όταν κάτι γίνεται γνώριμο παύει πλέον να μπορεί να μεγεθυνθεί στην φαντασία μας, γιατί απλώς ξέρουμε ποια είναι η πραγματικότητα. Μήπως όμως με το να μην εκτιμούμε το γνώριμο ‘σπιτικό’ σεξ κινδυνεύουμε να πέσουμε στην παγίδα του να το επιζητούμε όταν το χάσουμε? Γιατί λοιπόν, άντρες & γυναίκες γινόμαστε κάπως απόμακροι, για να μην πω ‘κρυο.. λοι’, όταν περάσει λίγο ο χρόνος; Γιατί δεν συγκινούμαστε από το ‘σώμα’ που λατρέψαμε στα πρώτα βήματα της σχέσης μας; Η δύναμη της συνήθειας και οι άσχημες επιπτώσεις της μας οδηγούν στο να βαριόμαστε το εκλεκτό φιλέτο και να θέλουμε και λίγο μουσακά; Μα γιατί; Άραγε δεν μπορεί κανείς μας να φανταστεί ότι την πρώτη ύλη που έχουμε στα χέρια μας μπορούμε να την πλάσουμε ως θέλουμε; Ότι μπορούμε να την χειριστούμε με τρόπο που να μας δώσει ένα καινούργιο αποτέλεσμα; Στην τελική αυτή η πρώτη ύλη έχει το πλεονέκτημα ότι ξέρουμε πως μας αρέσει, σε αντίθεση με κάτι καινούργιο, το οποίο ενέχει πάντα το ρίσκο να μας απογοητέυσει!

 

Τα κεφάλια μέσα λοιπόν, και για όσο χρόνο έχουμε λίγο καλό σεξ ας το προωθήσουμε, ας το εξυψώσουμε και ας του δώσουμε την αξία και την σημασία που πρέπει! Όπως έλεγε και η γιαγιά μου, ‘φάε βρε παιδί μου το φαί σου, υπάρχουν παιδιά που πεινάνε’!

 

Στέλλα Θ.

Τελευταία άρθρα από τον/την Στέλλα Θ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καμία σχέση… I DO, NOT!!! »
You are here