Μάζεψε καπάκια και δεν θα χάσεις

Γράφτηκε από Ασημινα Στασινοπουλου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά και η ζέστη είναι ανυπόφορη οπότε τα δροσερά αναψυκτικά δίνουν και παίρνουν. Γιατί λοιπόν να μην επωφεληθούμε από αυτό και να μην το ρίξουμε στην κατασκευή;

 

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τα καπάκια από τα αναψυκτικά, τα δροσερά κοκτέιλ που βρίσκουμε στα ψυγεία του περίπτερου και τις παγωμένες  μπύρες που πίνουμε με την παρέα μας  τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.

Στην συνέχεια και αφού έχουμε μαζέψει αρκετά από όλα τα είδη που υπάρχουν στην αγορά, μπορούμε να διακοσμήσουμε και να αναπαλαιώσουμε με αυτό τον τρόπο ένα παλιό μας τραπεζάκι που είναι ξεχασμένο στην αποθήκη μας,  δίνοντας του έτσι μια διαφορετική όψη λίγο πιο μοντέρνα για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε ξανά στο σπίτι μας.

Για αρχή θα πρέπει να σχεδιάσετε τα μοτίβα που θέλετε να έχετε στο τραπέζι σας με ένα μαρκαδοράκι ή καλύτερα με την γωνιά ενός σαπουνιού αν δεν θέλετε να λερώσετε και να μπορέσετε να  αλλάξετε το σχέδιο  πολλές φορές μέχρι να καταλήξετε σε αυτό που θέλετε.

Όταν καταλήξετε στο σχέδιο που θέλετε,  ξεκινήστε να τοποθετείται  τα καπάκια  όπως σας αρέσει δημιουργώντας μια χρωματική πανδαισία. Όταν σιγουρευτείτε ότι το αποτέλεσμα σαν ικανοποιεί  ξεκινήστε να τα κολλάτε προσεχτικά ένα-ένα.

Όταν τελειώσετε μπορείτε άνετα να θαυμάσετε το έργο σας και ακόμα καλύτερα να καλέσετε τους φίλους σας για ένα ακόμα γύρο δροσερών ποτών πάνω στο καινούργιο σας τραπέζι και να απολαύσουν και οι ίδιοι την κατασκευής σας που με τόσο κόπο κάνατε!

 

You are here