Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 91

Κάνε το Πορτοκάλι…Κερί!!

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Εάν πίστευες ότι κάνει ένα κερί είναι ένα τεράστιος μπελάς στην δημιουργία του με όλα αυτά που χρειάζονται για να φτιαχτεί, πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι χρησιμοποιώντας μόνο ένα πορτοκάλι και λίγο ελαιόλαδο μπορείς να δημιουργήσεις ένα ωραίο διακοσμητικό για το χώρο σου, που θα καταπλήξει τους πάντες έστω και για λίγη ώρα;

Πρώτο βήμα της κατασκευής μας είναι να συγκέντρωσης όλα τα απαραίτητα υλικά σε ένα τραπέζι που θα έχεις στρώσει εφημερίδες για να μην το λερώσεις.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι μερικά πορτοκάλια, ένα μπουκάλι ελαιόλαδο, ένα μαχαίρι κοφτερό, ένα κουτάλι της σούπας και φυσικά ένα αναπτήρα.

Επόμενο βήμα και βασικό της κατασκευής είναι να πάρεις ένα ένα τα πορτοκάλια και να τα κόψεις στη μέση και στην συνέχεια με πολύ προσοχή και με λίγη υπομονή και με την βοήθεια ενός κουταλιού να βγάλεις την ψίχα αφήνοντας το κεντρικό κοτσάνι του φρούτου ανέπαφο. Αν το κάνετε ομοιόμορφα και σωστά, θα καταφέρετε να σώσετε το λευκό μέρος του πορτοκαλιού το οποίο λειτουργεί σαν φυτίλι.

Τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση της κατασκευής μας είναι να ρίξετε μια μικρή ποσότητα του ελαιολάδου στο εσωτερικό του πορτοκαλιού και να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να απορροφηθεί το λάδι από φλοιό του φρούτου.

Για να απολαύσετε την κατασκευή σας..Ανάψτε με τον αναπτήρα σας το κοτσάνι στο κέντρο του πορτοκαλιού και δείτε το κερί σας να καίει..

You are here