Προτάσεις και παιχνίδια

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κάθε γυναίκα έχει τη δική της προσωπικότητα και θέλει να την αναδείξει σύμφωνα με το δικό της, ξεχωριστό στυλ. Τη λύση καλούνται να δώσουν κορυφαίοι σχεδιαστές και στυλίστες με την κολεξιόν του φετινού χειμώνα, πέρα από τη διαχρονική κομψότητα και τους κλασικούς χρωματισμούς.

Οι επιλογές της νέας κολεξιόν θα είναι πολλές και ποικίλες. Θα κυριαρχήσουν δαντέλες, παγέτες, καρό, καμηλό και δέρμα, ενώ παράλληλα τα λεοπάρ, τιγρέ, δέρμα φιδιού και γούνες σε εντυπωσιακά χρώματα, γιλέκα και βάτες.

Τα χρώματα που θα υπερισχύσουν είναι σκούρο μωβ, μπλε ελεκτρίκ και φούξια. Θα φορεθούν φορέματα και μπλούζες με φαρδιά ντραπαρίσματα, γεωμετρικές γραμμές, πλισέ, φιόγκους και ζωγραφική, παντελόνια σε γραμμή σαλβαριού και μπότες που καταλήγουν πάνω από το γόνατο.

Το στυλ που θα κυριαρχεί στη νέα κολεξιόν είναι το rock. Θυμίζει ʼ80s- ʼ90s, καθώς θα υπάρχουν πολύ εντυπωσιακά αξεσουάρ. Τέλος, στο χειμερινό μακιγιάζ θα συναντήσουμε σκούρες αποχρώσεις, smoky eyes, mat βερνίκια νυχιών και έντονους χρωματισμούς κραγιόν, που φτάνουν μέχρι και το μαύρο.

 

ΜΑΡΙΝΑ ΝΤΟΥΣΑΚΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Ειρωνεία είναι... Fashion week athens »
You are here