Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 69

Καλοκαιρινή ενυδάτωση

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Το καλοκαίρι σημαίνει για όλους ατελείωτες ώρες στην παραλία παρέα με τον αγαπημένο μας ήλιο. Ωστόσο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, θα πρέπει να φροντίζουμε την ενυδάτωση της επιδερμίδας, αλλά του οργανισμού μας γενικότερα.

Για την ενυδάτωση του οργανισμού μας θα πρέπει να καταναλώνουμε αρκετά υγρά, όχι όμως αλκοολούχα. Επιπλέον, θα πρέπει να πίνουμε μεγάλες ποσότητες νερού, αλλά και πράσινο τσάι.

Για την καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού μας είναι, επίσης, αναγκαίο να καταναλώνουμε αρκετά φρούτα και λαχανικά, αλλά και τους χυμούς αυτών.

Για την ενυδάτωση της επιδερμίδας και, κυρίως, των περιοχών που εκτίθενται στον ήλιο, βασικό συστατικό είναι το νερό. Η καθημερινή του χρήση είναι απαραίτητη, ακόμη και με τη μορφή σπρέι.

Οι αντηλιακές κρέμες προσφέρουν προστασία στην επιδερμίδα μας, όπως, επίσης, τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο προστατεύουν την περιοχή των ματιών και του προσώπου, που είναι πιο ευαίσθητες στην έκθεση στον ήλιο. Επίσης, μετά την έκθεση στον ήλιο και σε καθημερινή βάση, πρέπει να χρησιμοποιείτε την ενυδατική σας κρέμα.

Καλό καλοκαίρι, λοιπόν, και μην ξεχνάτε ποτέ να φροντίζετε τον εαυτό σας!

Τελευταία άρθρα από τον/την

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανοιξιάτικο μακιγιάζ Μακιγιάζ- Φθινόπωρο 2012 »
You are here