Ζώδια Ιουλίου

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)
Τον Ιούλιο η διάθεσή σας να περάσετε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα γίνεται ακόμη πιο έντονη. Ωστόσο, μην είστε αρνητικοί σε νέες γνωριμίες, καθώς με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα ωφέλιμες.

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς θα έχετε μια τάση σε αλόγιστες σπατάλες. Στο χώρο της εργασίας η σχέση σας με τους ανωτέρους σας θα αποδειχτεί κάπως δύσκολη. Χειριστείτε την κατάσταση με λεπτότητα και όχι με παρορμητισμό. Κυρίως, όμως, μη μεταφέρετε τα νεύρα σας στο σπίτι, για να μη χαλάσετε το καλό κλίμα με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

 

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Με την Αφροδίτη και το Δία από το ζώδιο των Διδύμων η τύχη είναι με το μέρος σας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, και ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην αφήσετε αυτή την εύνοια να πάει χαμένη. Στην οικογένεια θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και μικροκαβγαδάκια, τα οποία θα σας χαλάσουν κάπως τη διάθεση. Αντιμετωπίστε τα όλα με χαμόγελο και θετική σκέψη για να βγείτε κερδισμένοι. Στον επαγγελματικό σας χώρο κρατήστε ουδέτερη στάση και αποφύγετε να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις.

 

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Είστε οι πλέον πιο ευνοημένοι του καλοκαιριού, καθώς με την ταυτόχρονη παρουσία Δία και Αφροδίτης στο ζώδιό σας έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας. Ακόμη και τα όποια προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, εσείς τα ξεπερνάτε με ευκολία. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη και καινούριες γνωριμίες φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε ώστε να πετύχετε όσα θέλετε. Κάποια οικονομικά προβλήματα ίσως φέρουν οριστικό τέλος σε μια φιλία ή στη σχέση σας. Αν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, φανείτε ψύχραιμοι καθώς τον Αύγουστο όλα θα λυθούν.

 

Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Καλείστε πια να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και υπεύθυνα με την οργάνωση του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής σας. Μην παραμελείτε τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων, καθώς η προσφορα σας σε αυτούς θα βελτιώσει, όχι μόνο τη σχέση σας, αλλά κα τη διάθεσή σας. Στα οικονομικά δείξτε ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα έξοδα θα είναι πολλά και θα σας αγχώσουν. Κάντε ένα σωστό προγραμματισμό ώστε να μη χάσετε τον έλεγχο. Βρεθείτε με φίλους, διασκεδάστε όσο μπορείτε και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και οι προϋποθέσεις θα είναι καλύτερες από τον επόμενο μήνα, όταν η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο.

 

Λέων (23/7 – 23/8)

Ο Ιούλιος είναι ο καλύτερος μήνας για να πάτε τις διακοπές σας ή έστω να κανονίσετε μικρές αποδράσεις που θα σας χαλαρώσουν και θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σάς χαρίζει γοητεία και διάθεση για νέες ερωτικές περιπέτειες. Στα επαγγελματικά δείξτε ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα επικρατεί ασυνεννοησία και ίσως υπάρξουν κάποιες προστριβές. Να είστε προετοιμασμένοι καθώς οι αλλαγές που θα γίνουν στον εργασιακό σας χώρο, είτε σας αφορούν άμεσα είτε έμμεσα, θα επηρεάσουν πολύ την ψυχολογία σας.

 

Παρθένος (24/8 – 22/9)

Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά από το ζώδιο του Λέοντα σας δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σας και στις μετακινήσεις σας. Καλό θα ήταν να προγραμματίσετε τις διακοπές σας για τον επόμενο μήνα, ώστε να αποφύγετε απρόβλεπτες ταλαιπωρίες. Ωστόσο, αυτό το μήνα θα αποδειχτείτε εξαιρετικά παραγωγικοί σε νέες ιδέες χάρη, στις οποίες θα δείτε νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σας. Αυτό που πραγματικά σας χρειάζεται για να ξεκολλήσετε από τη ρουτίνα και τη μιζέρια είναι να αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Στα επαγγελματικά κάποιες μυστικές επαφές μπορεί να φέρουν νέες ευκαιρίες.

 

Ζυγός (22/9 – 22/10)

Ο Ιούλιος είναι τυχερός μήνας για σας τους Ζυγούς, καθώς ο Δίας και η Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων σάς χαρίζουν την εύνοιά τους. Αν θέλετε να πάτε διακοπές με φίλους ή με το ταίρι σας, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να περάσετε αξέχαστα. Ευχάριστες εκπλήξεις σάς περιμένουν και στα επαγγελματικά και θα νιώσετε, επιτέλους, πως δικαιώνονται οι προσπάθειες σας. Ωστόσο, να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως μόνο μέσα από την υπεύθυνη και σκληρή δουλειά θα καταφέρετε να φτάσετε πιο ψηλά. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και μην τον φτάνετε στα όριά του με αγχωτικές σκέψεις και καταχρήσεις.

 

Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Συνεχίζετε να έχετε την τύχη με το μέρος σας και τον Ιούλιο, ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία, όταν οι καταστάσεις φαντάζουν δύσκολες, καθώς τα σχέδιά σας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ευδοκιμήσουν. Το βασικό είναι να διατηρήσετε καλές σχέσεις, ακόμη και με πρώην συναδέλφους και αφεντικά καθώς μελλοντικά ενδέχεται να επωφεληθείτε από αυτούς. Στα μέσα του μήνα ίσως προκύψουν διαφωνίες, είτε στο χώρο της δουλειάς είτε ανάμεσα σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε να εκφράσετε με απόλυτο τρόπο τις απόψεις σας, γιατί έτσι θα βγείτε χαμένοι.

 

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Η Αφροδίτη και ο Δίας στο απέναντι από σας ζώδιο, τους Διδύμους, φέρνουν μεγάλη εύνοια στα ερωτικά σας. Ο Ιούλιος προσφέρεται για νέες γνωριμίες και ανάμεσά τους δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ένας μεγάλος έρωτας. Μείνετε χαλαροί, χωρίς να πιέζετε τα πράγματα και όλα θα γίνουν προς όφελός σας. Μην παραμελείτε τους φίλους σας και, κυρίως, συζητήστε, αν υπάρχουν μεταξύ σας προβλήματα, για να αποφύγετε τους καβγάδες. Τα οικονομικά σας θα μοιάζουν βελτιωμένα, καθώς θα σας έρθουν με απρόσμενο τρόπο κάποια χρήματα είτε από τυχερά παιχνίδια είτε από επιστροφές οφειλών προς εσάς.

 

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Χάρη στον Δία και την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων τα επαγγελματικά σας γνωρίζουν άνοδο και γίνονται πηγή ικανοποίησης και αυτοπεποίθησης. Θα δείτε πολλά από τα σχέδιά σας να μπαίνουν σιγά σιγά σε εφαρμογή,ενώ οι συνάδελφοί σας θα είναι έτοιμοι να σας στηρίξουν όταν τους χρειαστείτε. Ωστόσο, προσέξτε τις σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας και σε τυχόν διαφωνίες που προκύψουν, κρατήστε ήπιους τόνους. Τα ερωτικά σας, επίσης, ευνοούνται και είναι καιρός να βάλετε λίγο ρομάντζο στη ζωή σας. Στο χώρο της οικογένειας ίσως δημιουργηθούν εντάσεις γι’ αυτό μην τραβάτε πολύ το σκοινί.

 

 

Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία ο Ιούλιος θα είναι γεμάτος μπερδέματα, καθυστερήσεις και μικροπαρεξηγήσεις. Οργανώστε ό,τι σχεδιάζετε να κάνετε με κάθε λεπτομέρεια ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο μήνας αυτός δεν είναι και ο πλέον κατάλληλος για να πάτε τις διακοπές σας, αλλά αν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, τουλάχιστον παραμείνετε ψύχραιμοι ώστε κανένα απρόβλεπτο να μη χαλάσει τη διάθεσή σας. Στην επικοινωνία με τους γύρω σας φροντίστε να είστε σαφείς, ιδιαίτερα με το ταίρι σας, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις για ασήμαντα θέματα.

 

Ιχθύες (20/2 – 20/3)

Ο Ιούλιος προσφέρεται για χαλάρωση είτε σε κάποια παραλία είτε στη θαλπωρή του σπιτιού σας. Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Λέοντα τα προβλήματα που υπάρχουν είτε στην ερωτική σας σχέση είτε σε κάποια φιλική ξαφνικά θα γίνουν ανυπέρβλητα και ενδέχεται να οδηγήσουν σε οριστικό τέλος. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως γίνουν η αιτία για εντάσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη εκεί που δεν το περιμένετε. Με τους συναδέλφους σας κρατήστε χαμηλούς τόνους, αφού οι μεταξύ σας διαφορές δεν πρόκειται να λυθούν τώρα.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προβλέψεις Ιουνίου Ζώδια Αυγούστου »
You are here