ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό ρεβίθια
4 μέτριες πατάτες βρασμένες
4 μέτρια κρεμμύδια
τριμμένος δυόσμος
μαϊντανός
αλάτι, πιπέρι
λάδι, αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Από το βράδυ μουλιάζουμε τα ρεβίθια με αλάτι. Βάζουμε όλα τα υλικά και τα αλέθουμε στο μίξερ. Αν το μείγμα είναι αραιό προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειάζεται για να καταφέρουμε το μείγμα να γίνει ενιαία μάζα στα χέρια μας.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και στη συνέχεια τα τηγανίζουμε.