Εί-MUST-ε και πάλι μαζί!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από τότε που σταματήσαμε να είμαστε κοντά σας. Έξι μήνες που πέρασαν δύσκολα και στη διάρκεια των οποίων από την πλευρά μας κάναμε αρκετές προσπάθειες να κυκλοφορήσουμε ξανά σε έντυπη μορφή.

Προσπάθειες που έπεσαν στο κενό, αφού το κόστος του τυπογραφείου είναι δύσκολο να ξεπεραστεί με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, αφού τα μόνα έσοδά μας προέρχονταν από διαφημίσεις.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε η αγορά κάποια στιγμή να πάει καλύτερα και να επανέλθουμε κι εμείς μαζί της.Μέχρι τότε επιλέξαμε να ανανεώσουμε εντελώς την ιστοσελίδα μας και να «υπάρχουμε» από το ηλεκτρονικό μας MUST.
Εδώ θα βρίσκετε άρθρα από όλα τα παιδιά του must, θα μαθαίνετε για τα νέα των σχολών, για εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας, προτάσεις για έξοδο, φυσικά το πρόγραμμα του κινηματογράφου, παλιά τεύχη και άρθρα του MUST και πολλά ακόμα.
Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες και όποιος θέλει, μπορεί να γράψει. Όπως έλεγα, πάντα το MUST ήταν και θα είναι δικό σας. Χάρη σε εσάς καταφέραμε να κλείσουμε 4 χρόνια (20007-2011), πραγματικά ονειρεμένα.
Γυρίζουμε σελίδα, λοιπόν, και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

 

Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ιούλιος-Άυγουστος 2011 Πού, στο διάολο, πάμε; »
You are here