Έρωτας & 4 εποχές

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ = 4 ΕΠΟΧΕΣ. Είναι Κυριακή και λιάζομαι μισοκοιμισμένη ξάπλα στην παραλία! Ο ήλιος καίει το κορμί μου. Παρʼ όλα αυτά, το απολαμβάνω.

Κάποια στιγμή ανοίγω τα μάτια, χαλαρή στις σκέψεις μου, στο κορμί και στις αισθήσεις μου και κοιτάζω γύρω. Η παραλία είναι γεμάτη κόσμο, γυμνασμένα ή όχι κορμιά πάνε κι έρχονται, παίζουν, τρέχουν, με το γυάλισμα από το αντιηλιακό να διακρίνεται, άλλα πολύ μαυρισμένα κι άλλα λιγότερο. Άνδρες και γυναίκες, παραδομένοι στην αγκαλιά των ηλιαχτίδων και στο δροσερό νερό της θάλασσας, έτοιμοι με την πρώτη ευκαιρία να ξεχειλίσουν από τους χυμούς τους. Το ερωτικό κάλεσμα είναι ολοφάνερο.

 

Μα, ναι! Πώς δεν το είχα σκεφτεί πιο νωρίς! Το καλοκαίρι είναι η κορύφωση, η ολοκλήρωση, το τελείωμα ενός ερωτικού παιχνιδιού! Ένας χρόνος 4 εποχές, κάθε εποχή και μια φάση της ερωτικής σχέσης! Αυτό είναι!! Όλα, λοιπόν, γυρίζουν γύρω από το ερωτικό παιχνίδι!

Όλα ξεκινούν την άνοιξη! Αυτή την εποχή η φύση φλερτάρει με την γονιμοποίηση! Όλα σιγά σιγά ξυπνούν, τα λουλούδια και τα δέντρα βάζουν τα καλά τους και βγαίνουν στο παιχνίδι του φλέρτ. Έτσι και οι άνθρωποι, το σώμα ξυπνάει, τα χείλη διψούν, τα θέλω γίνονται ακόμη περισσότερα κι αρχίζει το παιχνίδι. Βλέμματα, χαμόγελα, τυχαία χάδια και αγκαλιές και η ερωτική πράξη ξεκινάει! Όταν ο στόχος επιτευχθεί, έρχεται... το καλοκαίρι! Στη φύση όλα λάμπουν, ο χρόνος φτάνει στο ζενίθ του, για να πάρει στη συνέχεια την καθοδική πορεία.

Στην ερωτική σχέση η ερωτική πράξη είναι έτοιμη να φτάσει στη κορύφωσή της, στην ολοκλήρωση! Οι χυμοί των κορμιών ξεχειλίζουν και το φθινόπωρο φθάνει. Όλα ηρεμούν και καταλαγιάζουν, υπάρχει μία ηρεμία και μία γαλήνη που ταυτίζονται με το φυσικό τοπίο! Ο καιρός κυλάει και αρχίζουν τα πρώτα κρύα. Ο χειμώνας έρχεται, και στη σχέση δίνουν το «παρών» οι πρώτες ψύχρες, τα πρώτα δε θέλω, οι συγκρούσεις και τα χιόνια κάνουν την εμφάνισή τους για τα καλά!!

Μία σχέση μόλις τελειώνει, όπως κι ένα ημερολογιακό έτος! Απολαύστε το καλοκαίρι πριν έρθουν τα χιόνια, και μην πανικοβάλλεστε, γιατί, ευτυχώς, τα χρόνια είναι πολλά, οι εποχές 4 και πάντα θα υπάρχει μία νέα αρχή! Καλό Καλοκαίρι!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι γυναίκες ενός άντρα Ελεύθερος τύπος »
You are here