Προβλέψεις ζωδίων 2011

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Κριός (21/3-20/4)
Ο Κρόνος, και αυτή τη χρονιά, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, κάνοντας φανερή την περιοριστική επίδρασή του.

Ευτυχώς για εσάς θα έχετε στήριξη στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.Στα αισθηματικά σας, όσες σχέσεις σας δε βασίζονται σε γερές βάσεις ή υπάρχουν απλά από συνήθεια, γκρεμίζονται οριστικά. Αρκετά θετικό διάστημα για τις ερωτικές σας υποθέσεις θα είναι από τέλη Ιανουαρίου έως αρχές Ιουνίου. Στα επαγγελματικά, περιοδικά θα εμφανιστούν κάποιες καλές ευκαιρίες, τις οποίες δε θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

 

Ταύρος (21/4-20/5)
Το 2011 έρχεται με ακόμα καλύτερες υποσχέσεις και προοπτικές σε σχέση με το χρόνο που πέρασε. Φέτος θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας, να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που δυσκολεύουν τη ζωή σας. Παρόλο που δε σας αρέσουν οι αλλαγές, το νέο έτος θα χρειαστεί να τις επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι, για να μπορέσετε να βελτιώσετε θεαματικά την ποιότητα της ζωής σας. Στα αισθηματικά, το 2011 προβλέπεται χρονιά δέσμευσης, γάμου, και απογόνων! Στην εργασία, βάλτε προτεραιότητες και μη φοβηθείτε να αλλάξετε ριζικά ό,τι δε σας αρέσει. Μην ξεχνάτε ότι τώρα θα προετοιμάσετε το έδαφος για το εξαιρετικό 2012, που σας περιμένει.

Δίδυμοι (21/5-21/6)
Το 2011 προμηνύεται ενδιαφέρουσα και με πολλές αλλαγές χρονιά. Γίνεστε πιο γόνιμοι και δημιουργικοί και βλέπετε να ανοίγεται μπροστά σας μια καινούρια επταετία. Από την άνοιξη αρχίζουν να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι επιδιώξεις σας και μέχρι το τέλος του έτους θα δείτε πολλές προσδοκίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Για όλα αυτά, όμως, χρειάζεται καλή οργάνωση και προγραμματισμός, καθώς και εναλλακτικές λύσεις, για να μπορέσετε να ελιχθείτε όταν οι καταστάσεις θα σας πιέζουν. Στα επαγγελματικά, θα χρειαστεί να δώσετε αγώνες, αλλά από τον Ιούνιο και μετά τα πράγματα καλυτερεύουν αισθητά. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και μελετήστε ψύχραιμα νέες προτάσεις που θα προκύψουν. Στα αισθηματικά, οι αλλαγές δε θα λείψουν, καθώς πλέον αποζητάτε κάτι ήσυχο και, κυρίως, σταθερό. Προσέξτε, όμως, με ποιους δένεστε, γιατί ενδέχεται να μην τους ξέρετε τόσο καλά όσο πιστεύετε.

Καρκίνος (22/6-22/7)
Ο Κρόνος, και το 2011, θα συνεχίσει να φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Το πιο δύσκολο διάστημα θα είναι από τις 23/1-4/6, κατά το οποίο δε θα πρέπει να χάσετε το κουράγιο και την αυτοπεποίθησή σας, αν θέλετε να βγείτε νικητές. Στα αισθηματικά, σχέσεις που δε βασίζονται στην αμοιβαιότητα και στην αγάπη θα ατονήσουν ή ακόμη και θα διαλυθούν οριστικά. Προσέξτε γιατί η απιστία, είτε από τη δική σας μεριά είτε από τη μεριά του συντρόφου σας, δεν είναι απίθανο σενάριο. Στην εργασία, από το καλοκαίρι και μετά αρχίζουν να γίνονται τα σημάδια πιο ευνοϊκά και θα έχετε την ευκαιρία να προβείτε σε νέες επαγγελματικές κινήσεις.

Λέων (23/7-23/8)
Το 2011 ξεκινά για σας με τους καλύτερους οιωνούς, φέρνοντας κλίμα αλλαγής και ανανέωσης σε όλους τους τομείς. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σας παίρνει τα πάνω της χάρη σε ευνοϊκά προς εσάς πρόσωπα και καταστάσεις. Ιδιαίτερα θετικό θα είναι το διάστημα από τα τέλη Ιανουαρίου έως και 4 Ιουνίου. Ωστόσο, παραμείνετε προσγειωμένοι και αποφύγετε υπερβολές παντός είδους. Στα αισθηματικά σας, θα ανταμειφθείτε καθώς τώρα πια γνωρίζετε καλύτερα τι πραγματικά θέλετε εσείς και τι ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει. Το νέο έτος προσφέρεται για καινούριες γνωριμίες, για συγκατοίκηση ή ακόμη και γάμο! Στα επαγγελματικά σας, οι μετοχές σας ανεβαίνουν, τα επιχειρηματικά σας σχέδια ευνοούνται, ενώ ενδέχεται να 'χετε κάποια βοήθεια από το εξωτερικό. Μην ξεχνάτε να είστε ευέλικτοι και, κυρίως, να μην προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

Παρθένος (24/8-22/9)
Το 2011 έρχεται να σβήσει μια και καλή το δυσάρεστο παρελθόν και να ανοίξει την πόρτα σε μια καλύτερη ζωή. Φέτος θα γίνετε πιο δημιουργικοί, θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και θα ενισχυθείτε, άλλοτε συναισθηματικά και άλλοτε οικονομικά. Ήρθε η ώρα να ξαναβρείτε τη χαμένη ζωντάνια και αισιοδοξία σας. Ανανεώνεστε, κάνετε καινούριες γνωριμίες, δημιουργείτε νέες σχέσεις ή και αναπτύσσετε σε βάθος τις ήδη υπάρχουσες. Πετάξτε στα σκουπίδια τον παλιό τρόπο σκέψης σας και υποδεχτείτε τον έρωτα! Στα επαγγελματικά, από την άνοιξη αρχίζουν να διαφαίνονται προοπτικές για κάτι καινούριο. Δουλέψτε με οργάνωση και μη φοβηθείτε να θυσιάσετε μπόλικο από το χρόνο σας, αν θέλετε να βγείτε νικητές.

Ζυγός (23/9-2/10)
Το 2011 πρωταγωνιστής της ζωής σας γίνεται ο ίδιος σας ο εαυτός και μόνο. Έφτασε η ώρα να βάλετε σε πρώτη μοίρα τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και στην άκρη το τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε, αλλά και να στρώσετε το δρόμο για τα χρόνια που ακολουθούν. Στα αισθηματικά, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας επηρεάζει ριζικά τις σχέσεις σας, κυρίως με αυτούς που δέχονται την ίδια επιρροή (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Κριούς). Κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και αιφνίδιοι χωρισμοί περιλαμβάνονται στο ερωτικό σας μενού. Ωστόσο, από το καλοκαίρι και μετά θα μπορέσετε με περισσότερη λογική και ψυχραιμία να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας. Στην εργασία, οι ευθύνες και η πίεση αυξάνονται και απαιτείται από εσάς να δείξετε υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μέχρι το καλοκαίρι δε θα λείψουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες συνεργασίες, που καλό θα ήταν να εξετάσετε σοβαρά.

Σκορπιός (23/10-22/11)
Το 2011 ξεκινά έντονα και καθ’ όλη τη διάρκειά του θα δράσει καταλυτικά στον τομέα τόσο των προσωπικών σας όσο και των επαγγελματικών σας. Φέτος θα διώξετε μια και καλή το παρελθόν από τη ζωή σας και θα κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Στα αισθηματικά, τα παιχνίδια τελειώνουν και οι σχέσεις οδηγούν σε δεσμεύσεις. Όσοι βρίσκεστε ήδη σε σοβαρή σχέση, η συμβίωση ή και ο γάμος θα είναι στα άμεσα σχέδιά σας. Όσοι είστε μόνοι, ένας μεγάλος έρωτας παρουσιάζεται μπροστά σας. Ωστόσο, χρειάζεται να δώσετε χρόνο στις καινούριες γνωριμίες προκειμένου να μην εξαπατηθείτε. Στα επαγγελματικά, το 2011 θα σας φέρει σταθερότητα και ασφάλεια, όσο δύσκολο και αν φαντάζει. Μη φοβηθείτε τον ανταγωνισμό και βρείτε εναλλακτικές μεθόδους, προκειμένου να αναδειχθείτε και να πετύχετε τους στόχους σας.

Τοξότης (23/11-21/12)
Η νέα χρονιά φέρνει για εσάς θετικές αλλαγές και την πολυπόθητη ανανέωση, που τόσο έχετε ανάγκη. Φέτος θα γίνετε πιο δημιουργικοί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα μετά το Μάρτιο, θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα δεχτείτε βοήθεια από φίλους και θα μπορέσετε να εκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Στον αισθηματικό τομέα, οι σχέσεις σας ενισχύονται και σας προσφέρουν χαρά και στήριξη. Για τους ελεύθερους, απρόσμενες γνωριμίες και συναντήσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα την αισθηματική σας αποκατάσταση. Ωστόσο, Απρίλιο και Μάιο προσέξτε την αυταρχική σας συμπεριφορά, γιατί θα φέρει προβλήματα. Στην εργασία, οι προοπτικές είναι καλές, παρά τις αντιξοότητες, έχοντας βοήθεια όταν τη χρειαστείτε. Δείξτε χαρακτήρα, μείνετε συγκεντρωμένοι και συνεπείς και διατηρήστε καλές σχέσεις με συναδέλφους και ανωτέρους. Αποφύγετε επενδύσεις σε περιόδους των εκλείψεων Ιανουάριο, Ιούνιο, Ιούλιο και Νοέμβριο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)
Το 2011 θα είναι χρονιά αλλαγών, υπερβολής και επαναπροσδιορισμού της ζωής σας. Το πρώτο μισό του χρόνου φυλαχτείτε, γιατί ο εγωισμός και η έλλειψη μέτρου ίσως φέρουν κόντρες με συγγενείς και συνεργάτες και θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες. Σκεφτείτε διπλά και τριπλά τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας και προσπαθήστε να προβλέψετε τις συνέπειες που θα έχουν ση ζωή σας. Από τον Ιούνιο και μετά θα μπορέσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να καθορίσετε πια εσείς την ίδια σας τη ζωή. Στα αισθηματικά, η κατάσταση ξεκαθαρίζει από τον Ιούνιο και μετά. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βρείτε ταίρι, ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να σκεφτείτε για γάμο και παιδιά. Το πρώτο μισό του χρόνου όμως προσέξτε, γιατί η απιστία γίνεται πιο εύκολη. Το ίδιο σκηνικό θα ισχύει και στα επαγγελματικά, καθώς μέχρι το καλοκαίρι θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός που θα δοκιμάσει τις αντοχές σας, ενώ το δεύτερο μισό θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες ή και να βρείτε μια νέα, καλύτερη θέση.

Υδροχόος (20/1-19/2)
Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της τον πιο καλό σας εαυτό, από τον οποίο είχατε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια. Αποκτάτε και πάλι σιγά σιγά την ικανότητά σας να βλέπετε μακριά και την αντικειμενική σας κρίση. Φρέσκιες ιδέες και επαναστατικά σχέδια ανοίγουν νέες προοπτικές το 2011. Ο τομέας της επικοινωνίας ενισχύεται σημαντικά και θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Στα αισθηματικά, όσοι είστε μόνοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα μπει για τα καλά στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα με το ταίρι σας και τυχόν προβλήματα θα καταφέρετε να τα λύσετε με διάλογο. Ίσως έχει έρθει και η στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά για ένα παιδί. Στα επαγγελματικά, θα καταφέρετε να δικτυωθείτε με νέους ανθρώπους και θα προκύψουν νέες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τον ενθουσιασμό σας. Θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες, προκειμένου να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε με επιτυχία τα επαγγελματικά σας θέματα.

Ιχθύες (20/2-20/3)
Το 2011 θα αποδειχτεί ακόμη πιο ευνοϊκό από το 2010 και θα σας βοηθήσει σε προσωπικό, ψυχολογικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από την αρχή του χρόνου μέχρι τον Ιούνιο οι προσπάθειές σας θα επιβραβευτούν και τα οικονομικά σας θα ισορροπήσουν. Το δεύτερο μισό του έτους προετοιμαστείτε για αλλαγές, όχι πάντως εύκολες. Ωστόσο, συγγενείς και φίλοι θα σας στηρίξουν, ενώ νέες γνωριμίες, αλλά και αναθέρμανση παλιών σχέσεων, θα σας κάνουν πιο δημιουργικούς. Φέτος θα πρέπει να εμβαθύνετε στον εαυτό σας και να αρχίσετε να σκέφτεστε πιο λογικά και πρακτικά. Στα αισθηματικά, οι σχέσεις ανανεώνονται και βελτιώνονται και οι έρωτες γίνονται πιο ήρεμοι, προσφέροντάς σας ασφάλεια και συντροφικότητα. Στην εργασία, ήρθε η ώρα φέτος να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, οι καταστάσεις το επιτρέπουν, ενώ όποιες δυσκολίες υπάρχουν στη δουλειά σας, θα επιλυθούν χωρίς κόστος για εσάς.

Φιλάνθη Δημητρούλια

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χαρακτηριστικά ζωδίων V-day… Ζώδια »
You are here