Προβλέψεις ζωδίων 2009

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Παλιός χρόνος το 2008;! Μα πότεπρόλαβενα παλιώσει;;; Σαν χθες θυμάμαι τη βασιλόπιτα που έγραφε πάνω «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ 1996».

Αλλά και την αλλαγή της χιλιετίας, με όλη εκείνη την αναστάτωση και την καταστροφολογία: «Θα τρελαθούν τα computer με το ’00! Θα χαλάσουν όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα! Θα έρθουν εξωγήινοι! Θα… πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας!!»

 

Έχετε καταλάβει πως πέρασαν 9 ολόκληρα χρόνια από τη συγκεκριμένη πρωτοχρονιά; Φυσικά, τίποτα δεσυνέβη. Τίποτα τόσο τρομερό τουλάχιστον. Τα χρόνια περνούν και το κάθε ένα μας αφήνει τα δικά του καλά ή άσχημα να θυμόμαστε, να νοσταλγούμε ή να προσπαθούμε να ξεχάσουμε. Κάθε πρωτοχρονιά είναι μια γιορτή ελπίδας. Είναι ένα μικρό διάλειμμα, ένα σταμάτημα για μια βαθιά ανάσα, για να μπορέσουμενα συνεχίσουμετο τρέξιμο στον αγώνα της ζωής μεπε ρισσότερη δύναμη και διάθεση. Κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσει η χρονιά μας με καλή διάθεση! Φοράμε τα καλύτερα μας ρούχα. Στολίζουμε το σπίτι σαν μικρό Las Vegas και στολιζόμαστε(σαν λατέρνες τις πιο πολλές φορές). Κάνουμεπανάκριβα και άχρηστα συνήθως δώρα. Αγαπιόμαστεκαι αγκαλιαζόμαστεσαν να μην υπάρχει αύριο… και προπάντων, δίνουμε ο ένας στον άλλο κουράγιο γι’ αυτά που έρχονται. Τα μελλούμενα. Τα άγνωστα. Φόβος και ελπίδες μαζί. Ακόμα και τ’ άστρα κοιτάμεψάχνοντας να βρούμε κάποιο σημάδι, κάτι παραμικρό που θα μας βοηθησει να ξεκινήσουμε πιο ελπιδοφόρα τη νέα μας χρο- νιά. Τι λένελοιπόν οι αστρολόγοι για το 2009;

Κριός
must be someone: Το 2009 θα είναι μια χρονιά-πρόκληση για τα επαγγελματικά σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να αξιοποιήσετε και να αναδείξετε τα πλεονεκτήματα και τα ταλέντα σας, που δεν είναι και λίγα… Θα υπάρξουν βέβαια και επεισοδιακές στιγμές με πολλή ένταση, αλλά δεν σας φοβάμαι εσάς! Δεν κολλάτε σετίποτα. Και στην κόλαση να σας ρίχναμεθα βρίσκατετρόπο να νιώσετεσαν στο σπίτι σας και να λειτουργήσετε άψογα!
must love somebody: Ήρθεη ώρα να διαγρά- ψετε τα παλιά. Τέλος. Ό,τι έγινε, έγινε. (Και μαζί μετα «παλιά», πετάξτεκαι την παλιά σας συμπεριφορά.) Καιρός είναι πια να κάνετε μια καινούρια αρχή. Δεν θα είναι δύσκολο εξάλλου οι προσφορές δεν θα λείψουν! Είστε τυχεροί. Εκμεταλλευτείτε το και προσέξτε… γιατί κάποια από τις γνωριμίες που θα κάνετε φέτος, θα κρατήσει πολύ!
must be careful: 1. Μην πάρετε άλλα δάνεια! 2. Να τηρείτε τις υποσχέσεις σας. 3. Δώστελίγη παραπάνω προσοχή στην υγεία σας.

Ταύρος
must be someone:
Η καινούρια χρονιά φαίνεται ότι θα είναι για σας η χρονιά που θα διαπρέψετε! Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Για κάποιους από εσάς αυτό σημαίνει μια σημαντική διάκριση που θα ζηλέψουν πολλοί (προσέξτετους ύπουλους συναδέλφους σας). Ενώ για αρκετούς άλλους σημαίνει μια ξαφνική αλλαγή πορείας, που οδηγεί όμως πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας.
must love somebody: Επενδύστε φέτος στα αισθηματικά και δεν θα χάσετε! Γίνετε πιο άμεσοι μετο ταίρι σας, πιο αληθινοί. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Τολμήστε ακόμα και μία συμβίωση, μεή χωρίς το πολυσυζητημένο σύμφωνο! Οι ελεύθεροι (εσείς οι λιγοστοί ελεύθεροι ταύροι που έχετε απομείνει), θα γνωρίσετε, σύμφωνα με τους ειδικούς, τον νέο σας έρωτα στις αρχές του καλοκαιριού.
must be careful: Σκεφτείτε καλά που θα βάλετε την υπογραφή σας! Διαβάστεπροσε κτικά τους όρους συμβολαίων.

Δίδυμος
must be someone:
Το 2009 είναι μια περίοδος αποκατάστασης για σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κολλήσετε τα σπασμένα. Μπορείτε να διορ- θώσετε λάθη στα επαγγελματικά σας και να δώσετε στον εαυτό σας νέες προοπτικές. Μάθετε επιτέλους να διαχειρίζεστε πιο συνετά τα χρήματά σας. Τόσες φορές «φάγατε» το κεφάλι σας! Πρέπει πια το πάθημα να σας γίνει μάθημα.
must love somebody: Εποχή αποκατάστασης και στα αισθηματικά. Μετά από τόσες και τόσες απογοητεύσεις που περάσατε, καιρός ήταν να δείτε μια άσπρη μέρα! Το 2009 θα είναι μια χρονιά-σταθμός για τα αισθηματικά σας. Θα κάνετε μια γνωριμία τόσο σημαντική, που θα δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σας! Θα δοκιμαστούν βέβαια πάλι οι αντοχές και η υπομονή σας, αλλά αυτή τη φορά η εξέλιξη θα είναι καλή. Η τύχη σας χαμογελά!
must be careful: Καλή περίοδος για αγοραπω- λησίες, αλλά προσέξτε να κάνετε σωστές εκτι- μήσεις.

Καρκίνος
must be someone: Το 2009 θα είναι για σας μια χρονιά με… λίγο απ’ όλα! Ωραίες στιγμές θα ανακατευτούν με δύσκολες καταστάσεις και θα ανακατέψουν τη ζωή σας! Ενώ το πρώτο εξάμηνο του έτους φαίνεται να είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, με επιτυχίες και διευκολύνσεις, το δεύτερο θα δοκιμάσει τις αντοχές σας με εντάσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις, επαγγελματικές και οικογενειακές. must love somebody: Και στα αισθηματικά σας θα επικρατήσει μια χαοτική κατάσταση. Θα έρχονται συχνά τα πάνω κάτω αυτόν το χρόνο. Θα σας προσφερθούν όμως αρκετές ευκαιρίες χαράς και διασκέδασης. Μην πτοείστε λοιπόν όταν έρχονται τα άσχημα! Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι γυρίζει ο τροχός!
must be careful: Κάποιοι από εσάς θα είναι φέτος πολύ τυχεροί σε οικονομικά θέματα. Προσέξτε όμως πως θα διαχειριστείτε αυτή την τύχη σας. (Μην εθιστείτε στον τζόγο και βάλετε υποθήκη το σπίτι της γιαγιάς στο χωριό!)

Λέων
must be someone:
Η καινούρια αυτή χρονιά σας δίνει ευκαιρίες να αυξήσετε κι άλλο τη δημοτικότητά σας. (Μα πόσο ακόμα; Μήπως σκέφτεστε να κατεβείτε υποψήφιοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές;) Κατανοώ πως έχετε ανάγκη την αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμου, αλλά θα ήταν προτιμότερο να αναλώνατετις δυνάμεις σας σεπιο πρακτικά θέματα. Να κάνατεκάτι για τα οικονομικά σας για παράδειγμα.
must love somebody: Το 2009 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τα αισθηματικά σας. Θα ξεκαθαρίσουν όλα τα μπερδέματα και οι δύ- σκολες καταστάσεις που ζούσατε μέχρι τώρα. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε επιτέλους ένα κατάλληλο για εσάς άτομο. Οι δεσμευμέ- νοι προχωράτεένα βήμα παραπέρα… (θα φάμε κουφέτα μήπως;)
must be careful: Οι αστρολόγοι λένε ότι θα πραγματοποιήσετε φέτος παλιά σας απωθημένα… Που πάτενα μπλέξετεπονηρά λιοντα- ράκια; Προσέξτεκαλά!

Παρθένος
must be someone:
Το 2009 φαίνεται να είναι μια λαμπρή χρονιά για τα επαγγελματικά σας. Η καριέρα σας παίρνει την πάνω βόλτα και μαζί της, τα οικονομικά σας. Σ’ αυτή την άνοδο σας βοηθούν, εκτός από την τύχη, δικοί σας άνθρωποι, φίλοι και συνάδελφοι. Προσέξτε μην καβαλήσετε το καλάμι και γίνετε αχάριστοι μαζί τους!
must love somebody: Τα αισθηματικά σας θα παραμείνουν λίγο προβληματικά, όπως πάντα, αλλά θα υπάρξουν σίγουρα ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Πολλοί από εσάς θα βρείτε επιτέλους αυτό που ζητάτε (δεν ξέρετε καν τι ζητάτε, αλλά θα το βρείτε) και θα ενδώσετε σε μια πραγματική δέσμευση. Μην τρομάζετε και αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις όποιες δυσκολίες. Αξίζει τον κόπο.
must be careful: Οι αλλαγές στα επαγγελματικά σας πρέπει να γίνουν αργά και μεθοδικά. Πριν αποφασίσετε οτιδήποτε, βεβαιωθείτε ότι οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αρκετές.

Ζυγός
must be someone:
Το 2009 θα είναι για σας τους ζυγούς μια πολύ δημιουργική χρονιά. Αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, θα έχετε την ευκαιρία να καταφέρετε πολλά στα επαγγελματικά σας. Μόνο κοιτάξτε να αφήσετε τα άγχη και τις ανασφάλειές σας στην άκρη και να πέσετε ανεπηρέαστοι μετα μούτρα στη δουλειά. Σας θέλω λίγο πιο εργατικούς!
must love somebody: Όμορφες στιγμές σας περιμένουν και στα αισθηματικά. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στα μέσα της Άνοιξης. Ενώ αρκετοί άλλοι θα βρείτε τη δύναμη να αφήσετε μια σχέση, που ούτως ή άλλως τελειώνει, για μια καινούρια που υπόσχεται περισσότερα. Δύσκολη διαδικασία, αλλά τολμήστετο, αν είναι για το καλό σας.
must be careful: Προσέξτετα πισώπλατα μαχαιρώματα! Μην πολύ-ανοίγετε το στοματάκι σας γιατί… οτιδήποτεπε ίτεμπορε ί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!

Σκορπιός
must be someone:
Το 2009 θα είναι μια χρονιά αλλαγών για τα επαγγελματικά σας. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Όλα είναι ρευστά φέτος. Η καθημερινότητά σας θα αλλάζει διαρκώς. Οι βάσεις σας καταρρέουν, αλλά μπορεί να είναι για καλό. Αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το εργασιακό σας μέλλον. Μη φοβηθείτε.
must love somebody: Και στα αισθηματικά σας είστε ακόμα όπου φυσάει ο άνεμος. Πάρτε αποφάσεις! Μην το σκέφτεστε άλλο. Μπορεί οι άνθρωποι σας να κάνουν υπομονή και να μένουν κοντά σας, αλλά για πόσο ακόμα θα σας ανεχτούν; Δώστε τους λίγη ασφά- λεια. Τολμήστε να δώσετε προοπτική στις σχέσεις σας. Οι περιστασιακές σχέσεις δεν σας προσφέρουν τίποτα πια. Έχετε ανάγκη να ερωτευτείτε. Αφεθείτε.
must be careful: Προσοχή στα οικονομικά σας! Σφίξτελίγο το ζωνάρι γιατί θα έρθουν απρόοπτα έξοδα.

Τοξότης
must be someone:
Ήρθεη ώρα να πραγματοποιηθούν τα σχέδια και τα όνειρα που κάνατετόσα χρόνια! Πάρτεμια ανάσα τώρα στις γιορτές και μετον ερχομό του νέου έ- τους… δώστετα όλα! Μην τα παρατήσετε τώρα που φάγατετο γάιδαρο και σας έχει μείνει μόνο η ουρά! Αξίζει τον κόπο μια ύστατη προσπάθεια, έχετε μπει πια στην τελική ευθεία. Όλα ξεκαθαρίζουν επιτέλους στα επαγγελματικά σας. must love somebody: Στα αισθηματικά σας δεν θα είναι όλα τόσο ρόδινα. Το 2009 φέρνει δύσκολες αλλαγές, που προετοιμαζόταν, κατά κάποιον τρόπο, από καιρό στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Πρέπει πια να τις κάνετεπράξη. Κοιτάξτεμόνο να μην κινηθείτε στηριζόμενοι σε ψευδαισθήσεις. Προχωρήστε, αλλά λίγο πιο ανιχνευτικά απ’ ότι συνηθίζετε.
must be careful: Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά σας. Κάντεκομπόδε μα! Οι καιροί είναι δύσκολοι…

Αιγόκερως
must be someone:
Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να πηγαίνουν απρόσμενα καλά το 2009! Οι συνθήκες εργασίας σας θα αλλάξουν προς το καλύτερο και τα οικονομικά σας θα ανακάμψουν από τα μέσα της Άνοιξης. Μόνο ένας ορθολογιστής (ή μήπως να πω… υπολογιστής;) Αιγόκερως θα μπορούσε να ευνοηθεί οικονομικά μέσα σε μια τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης!
must love somebody: Η νέα χρονιά φέρνει κι άλλες πρωτόγνωρες για σας καταστάσεις. Θα σας πιάσει μια ευαισθησία απέναντι στον έρωτα! (Μα τι πάθατε; Δεν σας αναγνωρίζω.) Πιθανόν να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα αλλιώς. Γενικά να έχετε κατά νου ότι οι καταστάσεις που θα ξεκινήσουν μέσα στο 2009, θα σας απασχολήσουν για τα επόμενα χρόνια.
must be careful: Λόγω του έντονου συναισθηματισμού, που θα σας συνεπάρει φέτος, ενδέχεται να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης από κάποιους κακόβουλους. Προσοχή! Υδροχόος must be someone: Το 2009 είναι μια χρονιά ανανέωσης για σας! Αλλάζει η καθημερινότητα σας, ο τρόπος ζωής σας, ακόμα και η νοοτροπία σας! Ανοίγονται καινούριες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Το φθινόπωρο συγκεκριμένα, θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες ανέλιξης. Αξιοποιήστε τις.
must love somebody: Όσον αφορά τον έρωτα, αυτή τη χρονιά πρέπει να το πάρετε επιτέλους απόφαση, ότι ήρθεη ώρα να αφήσετε το παρελθόν να γίνει πραγματικά παρελθόν! Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας και μην αφήνετε τα παλιά να σας χαλάσουν αυτά που έχετε τώρα ή αυτά που θα αποκτήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να διαιωνίζονται καταστάσεις που σας πονάνε. Πάμε γι’ άλλα! Μόνο μην πέ- σετεπάλι μετα μούτρα. Μετριάστελιγάκι τον έμφυτο ενθουσιασμό σας, δεν σας βγαίνει σε καλό.
must be careful: Μην αφήσετε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα να επηρεάσουν την εργασία σας. Διαχωρίστε το ένα από το άλλο, όσο μπορείτε.

Ιχθύς
must be someone:
Το 2009 θα είναι για σας άλλη μια χρονιά μεπολλή δουλειά και διαρκείς προσπάθειες. Προσπάθειες προσαρμο- γής σεκαταστάσε ις που συνεχώς αλλάζουν. Δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά. Θα είναι όμως ένα μεγάλο σκαλοπάτι που θα σας οδη- γήσει σε καλύτερα πράγματα τα επόμενα χρόνια. Ευτυχώς η διάθεση σας θα είναι καλύτερη σε γενικές γραμμές, πράγμα που θα σας βοηθήσει πολύ να αντεπεξέλθετε.
must love somebody: Για τα αισθηματικά σας το 2009 θα είναι μια χρονιά ξεκαθαρίσματος. Θα αφήσετε για λίγο στην άκρη τους συναισθηματισμούς και θα κάνετε ξεδιάλεγμα, τι σας κάνει και τι όχι. Πράγματα που σκεφτόσα σταν καιρό, αλλά δεν τολμούσατε να τα αποφασίσετε, τώρα θα τα κάνετε πράξη.
must be careful: Όταν έρθει η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για οποιοδήποτε τομέα, εμπιστευτείτε μόνο τον εαυτό σας, μην ακούτετρίτους.

Σαρβάνη Άννα

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κατακτήστε τον... Προβλέψεις ζωδίων 2010 »
You are here