Ζώδια 2008

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Προβλέψεις ζωδίων 2008
ΚΡΙΟΣ: Το 2008 φέρνει άνοδο και χρήμα… Το 2008 είναι ένας χρόνος δημιουργίας και ανάπτυξης,

ιδιαίτερα στα οικονομικά και στην επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση. Ο Κρόνος στην Παρθένο υπογραμμίζει την ανάγκη να φροντίσετε με συνέπεια τη φυσική σας κατάσταση και θέματα εργασίας. Όσον αφορά στις σχέσεις, το 2008 στο μεγαλύτερο βαθμό του μπορεί να χαρακτηριστεί «πρακτικό», αφού θα είναι λιγότερο ανοιχτό σε… τρέλες και περιπέτειες ερωτικής φύσεως, χωρίς όμως να είναι και φτωχό. Τέλος, στα οικονομικά σας φέτος θα μπορέσετε να ενεργήσετε πιο εύκολα και με μεγαλύτερο κέρδος. Ακόμα και στους πιο αδιάφορους η φετινή θέση του Δία μπορεί να εμφυσήσει ένα πιο πρακτικό πνεύμα και να τους κάνει πιο συνετούς στη διαχείριση των χρημάτων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Καλύτερες προοπτικές παντού Φέτος θα μπορέσετε να κάνετε πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά στις διάφορες… υπερβάσεις σας και έτσι θα επωφεληθείτε σαφώς περισσότερο. Το 2008 σας βρίσκει πιο πραγματιστές και πιο συνειδητοποιημένους στις σχέσεις σας, όπως και περισσότερο απρόθυμους να αναγορεύετε στη ζωή σας κάποιους άλλους πάνω από εσάς. Ωστόσο, το 2008, παρ’ ότι δε σας στερεί την αποκατάσταση και την επιτυχία στα επαγγελματικά, θα είναι μάλλον σφιχτό στις οικονομικές παροχές ή κάποιες δικές σας επιλογές μπορεί να κοστίσουν αρκετά. Μην ενεργήσετε υπό το κράτος πανικού και σπασμωδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτούνται προσπάθεια και συνέπεια Το 2008 ευτυχώς σας αφαιρεί την έπαρση, μια που ο Δίας δε βρίσκεται κόντρα σας και έτσι θα μπορέσετε να βλέπετε την όποια πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι. Αντιμετωπίστε τις όποιες δυσκολίες σαν πρόκληση και μη χάνετε το κέφι σας. Τώρα, η ανάγκη να αράξετε σε πιο απάνεμο και σίγουρο λιμανάκι θα κάνει κάποιους ζωηρούς να στραφείτε σε έναν και μόνο άνθρωπο. Αν όμως ζούσατε συμβατικά με ένα άτομο χωρίς χαρά, είναι πιθανό να θελήσετε να ξεφύγετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από αυτή την κατάσταση. Τέλος, το 2008 είναι μια απρόβλεπτη χρονιά και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Το άγχος και η κούραση θα σας αναγκάσουν να αμελήσετε κάπως την εμφάνισή σας. Μην αφεθείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σχέσεις και συνεργασίες επί τάπητος Ο Ιανουάριος του 2008 είναι ο πρώτος μήνας που προσφέρεται για πιο σωστές εκτιμήσεις και αποτιμήσεις. Με πιο καθαρή εικόνα τόσο για το τι θέλετε και τι μπορεί να γίνει όσο και για το τι δε θέλετε πια σας βρίσκει το 2008. Τα θετικά φέτος μπορεί να προκύψουν από τις ιδέες ή την όλη προσφορά στενών συνεργατών, συνεταίρων, συμβούλων κάθε τύπου. Όμως, το καλό για φέτος είναι ότι θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερη αξιολόγηση των αναγκών σας, να συμπιέσετε τα έξοδα αλλά και όταν αυτά γίνονται, να πιάνουν πραγματικά τόπο.

ΛΕΩΝ: Κλείστε εκκρεμότητες, ανοίξτε δρόμους Οι ευκαιρίες να διορθώσετε ό,τι μπορεί να διορθωθεί- προηγούμενες και όχι τόσο επιτυχημένες επιλογές ή λάθη θα είναι περισσότερες. Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε σωστότερες επιλογές και συνδυασμούς. Στα αισθηματικά σας φέτος θα είστε περισσότερο απελευθερωμένοι από αρνητικές καταστάσεις, φόβους, ανησυχίες κι έτσι θα μπορέσετε να κάνετε πιο ουσιαστικές και ικανοποιητι- κές σχέσεις. Τέλος, θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο σε οικονομικές επενδύσεις ή αγοραπωλησίες και βέβαια σε δανεικά χωρίς κάποιες εγγυήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτυχία μετά από σκληρή δουλειά Η ωριμότητα ή η ενηλικίωση για αρκετούς από εσάς έχει ήδη αρχίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα ενισχύσετε τόσο την αντικειμενικότητά σας όσο και το αίσθημα δικαιοσύνης. Και αυτό γιατί θα αποφύγετε υπερβολές και λάθη. Τέλος, περιορίστε τις καταναλωτικές σας ορέξεις, καθώς το 2008 εί- ναι μια δύσκολη αλλά και διδακτική χρονιά, που θα αποζημιώσει μόνο αυτούς που θα εργαστούν σκληρά. Μη σας λυγίζουν οι δυσκολίες, στο τέλος θα έρθει η επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Φυσάει αέρας ανανέωσης! Μπορείτε να καθοδηγήσετε ανθρώπους, να τους συμβουλέψετε ή ακόμα και να μεσολαβήσετε για ξένα συμφέροντα. Το 2008, όμως, έρχεται για να αποκαταστήσει την ερωτική σας ζωή. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά και να προσπαθήσετε περισσότερο. Τέλος, φέτος ο τομέας των οικονομικών φαίνεται πιο ευνοημένος σε σχέση με πέρσι. Η χρονιά αυτή ευνοεί την πρακτική και οικονομική αναδιοργάνωση για πολύ κόσμο. Γι’ αυτό χρειάζεται να είστε προνοητικοί και ταυτόχρονα προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρονιά μεγάλων αποφάσεων Το 2008 θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σημαδέψουν τη ζωή σας τουλάχιστον για την επόμενη τετραετία, ενώ θα σας βοηθήσει να αποστασιοποιηθείτε από δεσμεύσεις του παρελθόντος. Φέτος, προβλέπεται περισσότερο εμπειρική περίοδος. Οι νεότεροι από εσάς προχωράτε άφοβα σε κάποιες καινοτομίες στα αισθηματικά σας. Τέλος, αυτή η χρονιά είναι πιο αισιόδοξη, γι’ αυτό και έχετε την τάση να κάνετε περιττά έξοδα, τα οποία όμως μπορεί να μην μπορέσετε να ελέγ- ξετε αφού απαιτείται προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με σύμμαχο την τύχη! Στο εργασιακό σας περιβάλλον απαιτούνται αγώνες και κόποι, θυσίες και προσαρμογή. Όσον αφορά στα συναισθηματικά σας, παρόλο που φέτος οι προσφορές είναι πολλές, το ξεκίνημα της νέας χρονιάς δεν είναι και πολύ αισιόδοξο. Το 2008 σας δίνονται όλες οι δυνατότητες να καταφέρετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Προσέξτε μόνο μην εμπλακείτε σε αντιθέσεις. Τέλος, ανακαλύπτετε τη «μαγική συνταγή» για μια καλύτερη οικονομική πορεία. Ό,τι και να κάνετε φέτος αργά αλλά σταθερά, σας φέρνει χρήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντίο μοναξιά μου! Φέτος, εστιάστε την προσοχή σας σε ό,τι λείπει από τη ζωή σας και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε σημειώσει σημαντι- κή πρόοδο. Γενικά, όμως, φαίνεται ότι το 2008 βλέπετε με άλλο μάτι τόσο τον εαυτό σας όσο και την ανθρώπινη φύση και τον κόσμο γύρω σας. Όσον αφορά, τώρα, στις σχέσεις σας, φαίνεται ότι και οι πιο μποέμ από εσάς βλέπουν με άλλο μάτι τη λέξη «δέσμευση». Οι ευκαιρίες που προσφέρει ο Δίας στο ζώδιό σας επηρεάζουν θετικά και αλλάζουν τα αισθηματικά σας. Τέλος, αυτή τη χρονιά αρκετά έξοδα μπορεί να προκύψουν είτε από ένα γάμο είτε από ξεκίνημα δικής σας δουλειάς. Γι’ αυτό πρέπει να δείξετε σύνεση όσον αφορά στη διαχείριση των χρημάτων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργικές αναζητήσεις… Αυτή τη χρονιά θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να υπερπηδήσετε εμπόδια, να διώξετε φοβίες, άγχη και ανασφάλειες του παρελθόντος. Το 2008, όμως, ξεκαθαρίζει και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείτε τις προσωπικές σας σχέσεις και ευνοεί το ερωτικό παιχνίδι. Τέλος, παρά την αστάθεια στη διαχείριση των χρημάτων δε λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις από έξτρα εισοδήματα, όπως δεύτερη δουλειά ή και κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Η τύχη σας κλείνει το μάτι Φέτος προτιμήστε να εκφράζεται ευθέως τη δυσαρέσκειά σας καθώς είναι ο μόνος τρόπος να χτίσετε υγιείς σχέσεις με τους γύρω σας. Στα αισθηματικά σας αυτή τη χρονιά η καρδιά σας θα χτυπάει δυνατά. Μια σειρά από θετικές και αρνητικές επιρροές ορίζουν μια καινούρια σελίδα στη ερωτική σας ζωή. Τέλος, τα οικονομικά σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα φέτος με τα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό ξεχάστε τα ρίσκα! Συμβουλή του 2008 για την ισορροπία των οικονομικών σας: Μπορεί- τε να δοκιμάσετε την τύχη σας στον τζόγο, αλλά όχι και την περιουσία σας!

Επιμέλεια: Γιούλα Κωνσταντοπούλου

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα ζώδια από την ανάποδη »
You are here