Ηθική φιλοσοφία. Προκύρηξη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Διατμηματικό και Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ηθική Φιλοσοφία», που διοργανώνουν τα τμήματα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,

καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση για την κάλυψη τριάντα (30) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών. Οι σπουδές οδηγούν στο αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης. (ΦΕΚ 1597/11/8/2008).

 

Οι υποψήφιοι  οφείλουν να υποβάλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

 

  • Αίτηση συμμετοχής στο Δ.Δ.Π.Μ.Σ.
  • Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή πτυχίων  Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.
  • Πιστοποιητικό σπουδών με  αναλυτική βαθμολογία προπτυχιακών μαθημάτων στο οποίο αναγράφεται και ο βαθμός του πτυχίου.
  • Βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο  αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική ή/και επαγγελματική εμπειρία, η επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του υποψηφίου.
  • Πιστοποιητικό κατοχής κύριας ευρωπαϊκής γλώσσας ή επάρκειας ελληνικής γλώσσας.  Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν διαθέτει πιστοποιητικό, η κατοχή ξένης γλώσσας θα διαπιστωθεί με εξετάσεις.
  • Ανάτυπα δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά, αντίγραφα συγγραφικού έργου, κ.λ.π., εφόσον υπάρχουν.
  • Κάθε άλλο έργο ή δραστηριότητα που μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή  του υποψηφίου
  • Δύο (2) συστατικές επιστολές.
  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες, στις οποίες να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

 

 

Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν από 01-07-2011 μέχρι και 05-08-2011 στη Γραμματεία του Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ηθική Φιλοσοφία» (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Παλαιό Στρατόπεδο, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα,  τηλ.: 2721065128/65106, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Στο Διαπανεπιστημιακό και Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, γίνονται δεκτοί, μετά από συνέντευξη και συνεκτίμηση των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων, πτυχιούχοι Τμημάτων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Ανθρωπιστικών Σπουδών και Επιστημών της Φύσης του Ανθρώπου.

Για τη φοίτηση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών απαιτείται η καταβολή διδάκτρων, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 2.200,00 ευρώ για κάθε ακαδημαϊκό έτος (την έναρξη του εξαμήνου 1.100,00 ευρώ). Γίνονται δεκτοί και υπότροφοι του Ι.Κ.Υ. ή άλλων Ιδρυμάτων.

 

Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, είναι:

1. Αξιολόγηση αιτήσεων, με βάση τα στοιχεία που εμπεριέχονται στον φάκελο υποψηφιότητας.

2. Συνέντευξη ενώπιον της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής, με στόχο να διαπιστωθεί ποιοι υποψήφιοι είναι ικανοί να ανταποκριθούν ουσιαστικά στις απαιτήσεις του Προγράμματος, συνεκτιμώντας το κίνητρο και το ενδιαφέρον αλλά και τη συνολικότερη συγκρότηση και επιστημονική επάρκειά τους σε σχέση με το αντικείμενο της Ηθικής  Φιλοσοφίας.

 

Η ημερομηνία της συνέντευξης θα καθορισθεί μετά το πέρας της υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, με σχετική ανακοίνωση από την Γραμματεία του Δ.Δ.Π.Μ.Σ..

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φοιτητικές εκλογές 2011 Κατάληψη σε ΑΕΙ & ΤΕΙ »
You are here