Αλεξης Kουγιας

Γνωστός ποινικολόγος, μεγαλοπαράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου (πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και νυν πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα), καβαλάρης της ανοιχτής πόρτας του Alter,

σύζυγος της Εύης Βατίδου (που δεν ξέρει πώς καλούν το 100), θύμα ξυλοδαρμού από την ίδια του τη γυναίκα (το περιβόητο τακούνι) και διαρρήκτης του σπιτιού του…

Όλα αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Αλέξη Κούγια, τον οποίο είχα την τύχη να συναντήσω,
για να σχολιάσει, για το must, τα της επικαιρότητας. Eίναι γεγονός ότι πριν τον πλησιάσω είχα κάποιους φόβους,
μην μου πέσει κάτω και ισχυριστεί ότι τον χτύπησα τελικά η συνάντηση κύλησε χωρίς απρόοπτα:

Την κόντρα Μάκη - Θέμου πώς τη βλέπετε;
Στη ζωή του ο καθένας ό,τι αξίζει παίρνει. Εγώ έχω υποστεί πάρα πολλά από αυτούς τους ανθρώπους και δε θα ήθελα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και για τους δύο, να πω κάτι άσχημο.


Είστε με κάποιον από τους δύο κατ’ αρχάς;
Θέλω να σου πω το εξής: Ο κόσμος έχει το αλάθητο κριτήριο και καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει.Άμα δεν ταιριάζαμε, δε θα συμπεθεριάζαμε, λέει η παροιμία, και νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε, ανεξάρτητα με το ποιος παίζει τώρα το ρόλο του δικαίου ή του αδίκου. Εγώ προσωπικά και άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι έχουμε υποστεί τα πάνδεινα από πολλούς, μεταξύ των οποίων ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Θέμος.Απλά, ο Θέμος είχε ένα πιο γλυκό πρόσωπο, δε φαινόταν αυτό που φάνηκε τις τελευταίες μέρες.
Γιατί εμένα δε με ενδιαφέρουν αυτά που ακούω για εκβιασμούς ή για οτιδήποτε άλλο, όταν βλέπω σε λογαριασμούς ενός ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν υπάλληλος, 5.500.000 ευρώ όπως και 1.000.000 ευρώ στα σύνορα της Γαλλίας και της Ελβετίας.
Εγώ που είμαι άνθρωπος σκεπτόμενος, καταλαβαίνω τι έχει γίνει.


Για το γάμο σας να μιλήσουμε;
Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Να σας πω μόνο το εξής, επειδή πολλά λέγονται και γράφονται.
Κανείς να μην υποστεί στη ζωή του αυτό που έχω υποστεί εγώ τις τελευταίες μέρες. Δε μου αξίζει και δεν άξιζε και στην οικογένειά μου. Νομίζω ότι κάποιοι, ειδικά ένα παλιοκάναλο όπως είναι το star, εκμεταλλεύτηκαν την κακή ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας μου και την παρουσίασαν στα δελτία ειδήσεων, σε διάφορες εκπομπές.
Αναγκάστηκα κι εγώ, δυστυχώς, εκβιαζόμενος να βγω και, δυστυχώς, πάθαμε μεγάλη ζημιά και ως άνθρωποι και ως οικογένεια.


Τώρα είστε καλά;
Είμαι καλά και στο μέλλον θα είμαστε καλύτερα. Έχουμε 2 αγγελούδια, πρέπει να τα μεγαλώσουμε σωστά και ελπίζω να γίνουν κι αυτοί επιστήμονες όπως ο πατέρας τους.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι στόχοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για φέτος;
Είναι μονόδρομος το πρωτάθλημα. Αρχικά όμως θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία όχι μόνο τον κύριο Γρηγορόπουλο και τους υπευθύνους της ΠΑΕ αλλά κυρίως τον κόσμο.Είδα παλιούς μου φίλους εδώ και μπορώ να σας πω ότι πέρασα ένα υπεροχο ποδοσφαιρικό απόγευμα.
Περάσαμε πολύ καλά, το λέω δημοσίως και επιφυλασσόμαστε στα Γιάννενα να φιλοξενήσουμε με τοι ίδιο τρόπο. Άλλωστε είναι ιστορικές οι ομάδες αυτές δεν είναι η θέση τους στη β εθνική, ούτε να παίζουν με τις γειτονιές της Αθηνάς ούτε να παίζουν με ομάδες που στήνουν κάθε Κυριακή ότι στήνουν.

Την Καλαμάτα πως την είδατε;
Η Καλαμάτα κάνει μια προσπάθεια, ο κύριος Γρηγορόπουλος αγωνίζεται, θα ήθελα να πω ότι χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια.
Βλέπω ένα γήπεδο με 3 πινακίδες, εμείς έχουμε 170.

You are here