ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ

Αν και μικρός στην ηλικία, έχει καταφέρει να κάνει αρκετά. Έχει δώσει και δίνει αρκετές συναυλίες, παίζει σε μαγαζιά, ενώ έχει ξεκινήσει δειλά δειλά να εμφανίζεται στον «Λάκη τον Γλυκούλη» και κάνει όνειρα για το μέλλον.

Πώς και αποφάσισες να μπεις στον καλλιτεχνικό χώρο;
Με τα καλλιτεχνικά ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Στην πορεία, βέβαια, ασχολήθηκα πιο εντατικά και με επαγγελματική συνείδηση έωςσήμερα.

Οι συναυλίες πότε ξεκινούν;
Υπάρχουν διάφορεςημερομηνίες μέσα στο καλοκαίρι στη Μεσσηνία και εκτός, αλλά το τελικό πρόγραμμα δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα. Οι ημερομηνίεςθα ανακοινωθούν αμέσωςμόλιςκλείσει το πρόγραμμα.

Πόσες συναυλίες έχεις δώσει μέχρι σήμερα;
Συνεργάζομαι με Δήμουςκαι δίνω μουσικέςβραδιέςαπό 16 χρόνων.Μια από τις καλύτερες, πάντως, είναι αυτέςπου συμμετείχα με το Μεσσήνιο ερμηνευτή Γιάννη Θωμόπουλο.

Θα πήγαινες σε κάποιο talent show;
Να πω την αλήθεια είχα κάνει σε ένα πιο παλιά αίτηση, αλλά προέχει να κτίσω λιθαράκι λιθαράκι την πορεία μου. Τελικά, δεν πήγα καν στις οντισιόν. Τώρα, αν στο μέλλον υπάρξει κάτι καλό, δεν το αποκλείω, αλλά δεν το επιζητώ κιόλας.

Μπορεί να ζήσει κάποιος από το τραγούδι;
Είναι πολύ δύσκολο να ζήσειςαπό το τραγούδι. Πρέπει να κάνειςπολύ σημαντικά βήματα για να ζήσειςαπό το τραγούδι και προφανώς, όχι στη Μεσσηνία. Η Αθήνα είναι αυτή που σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείςκαθαρά επαγγελματικά, αλλά και εκεί είναι μεγάλοςο ανταγωνισμός.

Πες μας ένα τρελό σου όνειρο από άποψη συνεργασίας;
Όνειρα υπάρχουν πολλά. Βέβαια, πιστεύω ότι τα όνειρα παύουν να είναι όνειρα όταν παλέψειςκάτι και το μεθοδεύσεις σωστά ώστε να γίνει. Όνειρο θα ήταν να συμμετάσχω σε συναυλία με έντεχνουςκαλλιτέχνες στο Ηρώδειο ή στο Λυκαβηττό.

Στην τηλεόραση πώς βρέθηκες;
Οι καλλιτεχνικέςδραστηριότητες στη Μεσσηνία με βοηθήσανε και σε κεντρικό επίπεδο. Είχα μία επαφή με τον παραγωγό, ο οποίος γνώρισε τη δραστηριότητά μου και με πήρε να παίξω στο «Λάκη το Γλυκούλη».

Πού μένεις πλέον;
Και Αθήνα και Καλαμάτα. Αθήνα λόγω δουλειών και σπουδών, αλλά και Καλαμάτα γιατί δεν μπορώ να την αποχωριστώ, γιατί εδώ μεγάλωσα και δεν την αλλάζω με τίποτα από άποψη ομορφιάςκαι ποιότηταςζωής .

Μπορεί να σε δούμε να ασχολείσαι και με την ηθοποιία δηλαδή;
Αυτό θα δείξει στο μέλλον. Σίγουρα και αυτό με ενδιαφέρει, γιατί είναι συγγενικοί χώροι με το τραγούδι. Θα δούμε...

Πώς και αποφάσισες να γράψεις τραγούδια για την ομάδα της Κα- λαμάτας;
Τα 3 τραγούδια τα προσέφερα στην ομάδα με αγάπη για να ακούγονται στο γήπεδο.

Τα τραγούδια που έγραψες για αυτή «πήγαν»;
Θεωρώ ότι τα τραγούδια δε στηρίχτηκαν όπωςέπρεπε. Βέβαια, υπήρξαν και αρκετοί άνθρωποι που στήριξαν πολύ αυτή την προσπάθεια και τουςευχαριστώ πολύ.

Πού θα σε δούμε φέτος;
Σε συναυλίες σε διάφορα μέρη στη Μεσσηνία. Τηλεόραση όσο διαρκεί ο Λάκηςκαι από το χρόνου λογικά πάλι στο «Λάκη το Γλυκούλη».

Ποιοι οι συνεργάτες σου;
Στα μουσικά δρώμενα της Μεσσηνίας είναι όλοι Μεσσήνιοι ταλαντούχοι και με όρεξη για διάκριση.

Άμεσα σχέδιά σου;
Σχέδια υπάρχουν πολλά. Θεωρώ ότι προέχει, όμως, η υγεία μας. Τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τουςμε αγάπη και μεράκι πάνω σε αυτό που κάνεις..

Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

You are here