ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μια συνέντευξη που πήραμε με τη χρήση του msn από τον Βασίλη Γρηγορόπουλο. Και μιλά για όλα και για όλους!

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Γιατί πιστεύεις ότι σταμάτησε η εκπομπή που συμμετείχες (Τελεία και Παύλα) στον Αντ1;
Ο χρήστης Basilis λέει: Ο σταθμός έκρινε πως η εκπομπή δεν πρέπει να συνεχίσει, για κάποιους λόγους που η διοίκηση γνωρίζει, και έτσι έγινε. Συμβαίνουν αυτά.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Ποια η άποψή σου για αυτού του είδους τη δημοσιογραφία;
Ο χρήστης Basilis λέει: Το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι μια κατηγορία ιδιαίτερα αγαπητή και από συναδέλφους και από το κοινό εδώ και πολλά χρόνια. Πίστεψέ με, έχει πολλή δουλειά το αντικείμενο και πολλές δυσκολίες, που πολλοί δε φαντάζονται.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Πιστεύεις ότι κούρασαν αυτού του είδους οι εκπομπές (Η Κουβελογιάννη κόπηκε, η Στεφανίδου άλλαξε ύφος);
Ο χρήστης Basilis λέει: Την εκπομπή δεν την έκοψαν επειδή κούρασε. Ούτε η κυρία Στεφανίδου φαντάζομαι πως άλλαξε επειδή κούρασε. Αν δεις τα νούμερα των εκπομπών αυτών, που παίζονται και τώρα, είναι αρκετά υψηλά. Μην ξεχνάς πως τώρα πια όλες οι εκπομπές, από τις 7 το πρωί έως το βράδυ, έχουν κουτσομπολιό. Όσο για την Τατιάνα, έχει μάθει να πρωτοπορεί. Πρωτοπόρησε με τις εκπομπές αυτές πριν πολλά χρόνια, πρωτοτυπεί και πρωτοπορεί και με την εκπομπή της τώρα.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Από τότε που μπήκες σε αυτό το χώρο, του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ όπως δηλώνεις, έχεις αποκτήσει πιο πολλούς φίλους ή εχθρούς;
Ο χρήστης Basilis λέει: Από τα δέκα χρόνια που εργάζομαι, τα τελευταία 6 κάνω καλλιτεχνικό και ελεύθερο ρεπορτάζ. Έχω αποκτήσει περισσότερους φίλους όσον αφορά στις επαφές μέσω της δουλειάς, κι αυτό γιατί όλα τα θέματα που χειρίστηκα τα αντιμετώπισα με σοβαρότητα και ειλικρίνεια. Ακόμη κι αν "έκραξα" κάποιους, είμαι σίγουρος πως και οι ίδιοι είπαν: "Έχει δίκιο αυτός". Πάντα, βέβαια, ήταν αυθόρμητα η προσωπική μου άποψη.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Όπως λες και εσύ, έχεις κράξει κιόλας, καμία μήνυση έχεις φάει;
Ο χρήστης Basilis λέει: Ρωτάς; Δεκάδες μηνύσεις, αλλά και 5-6 αγωγές.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Μπορείς να μας πεις κάποιο όνομα;
Ο χρήστης Basilis λέει: Δε θα ήθελα να σου αναφέρω ονόματα γιατί οι περισσότερες υποθέσεις είναι σε εξέλιξη. Να σου πω όμως πως η υψηλότερη αγωγή που έχω, είναι 1.000.000 ευρώ.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Οικονομικά, δηλαδή, σου ’ρθε… Τη Ρούλα Βροχοπούλου πώς τη βλέπεις;
Ο χρήστης Basilis λέει: Η Ρούλα Βροχοπούλου είναι ένα από τα θλιβερά αποκυήματα των μεσημεριανών εκπομπών. Είναι γέννημα- θρέμμα της τηλεόρασης. Απορώ πώς ο κόσμος αντέχει τόση μιζέρια, εμείς δεν τη φιλοξενήσαμε ούτε μια φορά και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Εσύ «μεσημεριανά» βλέπεις;
Ο χρήστης Basilis λέει: Ναι, φυσικά και βλέπω. "Η συνήθεια που έγινε λατρεία", χα, χα. Κάποια όμως δεν μπορώ ούτε για ένα λεπτό να τα δω.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Όπως;
Ο χρήστης Basilis λέει: Δεν μπορώ ούτε να ακούω ούτε να βλέπω τη Φαίη Σκορδά. Και να έχω σταθεί κάποιες φορές, έχω σταθεί για τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Αυτή τη στιγμή δουλεύεις;
Ο χρήστης Basilis λέει: Όχι, δε δουλεύω. Ωστόσο, έχω συμφωνήσει με ένα μεγάλο κανάλι της Αθήνας, αλλά ετοιμάζω και μια ραδιοφωνική εκπομπή για ένα μεγάλο σταθμό της Πελοποννήσου. Θα με ακούτε στην περιοχή σας ζωντανά κάθε Σάββατο, ενώ θα έχω και καλεσμένους από το χώρο της σόουμπιζ.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Στην Καλαμάτα έρχεσαι καθόλου;
Ο χρήστης Basilis λέει: Έρχομαι ναι, είναι πολύ όμορφη πόλη και με ωραίους ανθρώπους.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Η άποψή σου για το φαινόμενο «Λαζόπουλος»;
Ο χρήστης Basilis λέει: Δεν είναι φαινόμενο ο Λαζόπουλος για εμένα. Απλά με πολλή μεθοδικότητα και συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους του εξωτερικού, όπως ακούμε, κατάφερε να κάνει το 5%, 60%. Είναι υπερτιμημένος θεωρώ, όσον αφορά στην τηλεοπτική του εκπομπή.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Ο Αρναούτογλου κούρασε;
Ο χρήστης Basilis λέει: Εγώ απορώ πώς φέρνει στο κανάλι τα νούμερα αυτά. Θεωρώ πολύ παρωχημένα αυτά που κάνει. Ο ίδιος δεν έχει καμία αίσθηση του χιούμορ και αντιγράφει κόνσεπτ που γίνονται εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση. Να σου θυμίσω τα τηλέφωνα πως ξεκίνησαν στο CIAO ANT1 με τη Ρούλα Κορομηλά; Θεωρώ πως είναι βαρετός, αν και καλός παρουσιαστής γενικά.

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Η Έμυ Λιβανίου διώχτηκε επειδή είπε τη γνώμη της σε μια συνέντευξη, πώς το χαρακτηρίζεις αυτό;
Ο χρήστης Basilis λέει: Δε διώχθηκε για αυτό. Σαν αφορμή μου φάνηκε, αλλά δεν ξέρω 100%. Δεν έχασαν και τη Ραφαέλα Καρά στο Σταρ, ούτε την παρουσιάστρια που έφερνε τα 30ρια στην AGB. Ο

Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει: Κούγιας ή Βατίδου;
Ο χρήστης Basilis λέει: Ο κύριος Κούγιας πιστεύω πως κακώς εμφανίζεται τόσο πολύ στα Μέσα. Από την άλλη, και η Βατίδου πήρε διαζύγιο με πεντακάμερο, άρα βγάλε συμπέρασμα για το τι γνώμη έχω…

You are here