Καλοκαιρινοί έρωτες

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γυρνώντας από τις διακοπές μας, στην προσπάθειά μας να τακτοποιήσουμε τις τρεις βαλίτσες που είχαμε πάρει μαζί μας για τις συνολικά επτά μέρες που φύγαμε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε …

τον ηλιοκαμένο κούκλο που γνωρίσαμε!!!!!!
Η αλήθεια είναι πως τόσο οι μέρες όσο και οι νύχτες των διακοπών μας ενδείκνυνται για μικρές ή μεγάλες περιπέτειες. Κάτι η καλή διάθεση, κάτι τα ποτά και τα σφηνάκια που τη χαλαρώνουν ακόμη περισσότερο, νιώθουμε πιο ερωτεύσιμες.
Σίγουρα έχουμε περισσότερη διάθεση να ερωτευτούμε και να μας ερωτευτούν…Έτσι, λοιπόν, χαλαρώνουμε τις άμυνές μας και αφήνουμε χώρο στους άλλους να μας προσεγγίσουν!
Το αποτέλεσμα είναι να περάσουμε λίγες μέρες μακριά από την πραγματικότητα και… κοντά σε έναν άγνωστο, που παρ’ όλα αυτά νιώθουμε ότι τον ξέρουμε καιρό! Κάποια στιγμή, όμως, μεταξύ της αναγραφόμενης ημερομηνίας στο εισιτήριο της επιστροφής και των τελευταίων 10 ευρώ στο πορτοφόλι μας, συνειδητοποιούμε ότι θα πρέπει να επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας. Όσο δύσκολο κι αν είναι, όσο σκληρά κι αν αντισταθούμε, είναι αναπόφευκτο πως ό,τι έγινε στο νησί… μένει εκεί. Δεν πρέπει, όμως, να στενοχωριόμαστε, διότι και καλά πε- ράσαμε και τις μπαταρίες μας γεμίσαμε, όπως λέει και μια φίλη μου.
Το φθινόπωρο που πλησιάζει δε σημαίνει το τέλος του καλοκαιριού και της διασκέδασης, αλλά την αρχή ενός τέλειου χειμώνα. Δε θα αφήσουμε καμία βραδιά του ανεκμετάλλευτη αλλά θα επισκεφτούμε όλα τα ξενυχτάδικα με τις φίλες μας και θα περάσουμε εξίσου καλά!

 

Καλό μας χειμώνα! Λίγες μέρες μακριά από την πραγματικότητα

 

Σ.Θ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κρυό καιρός για δύο »
You are here