Άυγουστος 2007

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατ’ αρχάς, καλό καλοκαίρι ή, καλύτερα, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Ώρα να σας παρουσιάσω το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας. Το must ως περιοδικό κυκλοφορούσε πριν αρκετά χρόνια στην πόλη μας.

Ήρθε, όμως, η μέρα να επανακυκλοφορήσει και να δώσει το δικό του στίγμα στα έντυπα Μέσα της Καλαμάτας.
Αυτό το τεύχος αποτελεί το νεογνό MUST-aki, ενώ δεν έχουμε καμία σχέση από άποψη περιεχομένου και στησίματος με την παλιά έκδοση.
Ευελπιστούμε και υποσχόμαστε από τεύχος σε τεύχος να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. αφού για εσάς γράφουμε.
Εδώ θέλω να σας τονίσω ότι το περιοδικό μας είναι ανοιχτό στον καθέναν σας για σχόλια, συμβουλές ή συνεργασία.
Το περιοδικό ανήκει στον Όμιλο ΟΡΙΖΩΝ (Flash, Οδηγός), ενώ όλα τα άτομα που ασχολούμαστε με το must είμαστε νέα σε ηλικία, έχουμε πολλή όρεξη και θέλουμε να δώσουμε το δικό μας χρώμα (σίγουρα φωτεινό και αισιόδοξο) στα έντυπα της Καλαμάτας.
Πρωτοmust-ορας σε αυτή την έκδοση είναι ο υπογράφων του άρθρου. Όσο για τα άρθρα μας, χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το άτομο που τα γράφει.
Συγκεκριμένα, το περιοδικό έχει εξωτερικούς συνεργάτες οι όποιοι γράφουν ανάλογα με το αντικείμενο που έχουν σπουδάσει/ασχοληθεί, για παράδειγμα διαιτολόγος, ψυχολόγος κ.ο.κ. Ακόμα, υπάρχουν άρθρα που γράφονται από νέα άτομα με θέματα γενικού περιεχομένου.
Επιπρόσθετα, θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι ούτε φιλόσοφοι είμαστε αλλά ούτε και πιστεύουμε ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο.
Απλά, θέλουμε να αποτελέσουμε μια ευχάριστη παρέα. Όσο για τις κριτικές μας μέσα στο περιοδικό, ούτε τατιανές θα κάνουμε ούτε και το ρόλο της συζύγου της (Ευαγγελάτος!), απλά θα σχολιάζουμε πράγματα που μας ενόχλησαν ή μας άρεσαν στην πόλη μας.
Επειδή, όμως, σε ένα περιοδικό μετρά το περιεχόμενο και όχι τόσο το άρθρο του έκδοτη (editorial όπως το λένε ),σας αφήνω και ελπίζω να σας αρέσει η παρθενική μας προσπάθεια.

 

Ευχαριστώ πολύ.
Μπαμπαρούτσης Παναγιώτης
(πρώτο-must-ορας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεκέμβριος 2007 »
You are here