Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 75

Post: 05 Φεβρουάριος 2012 Published in Σχέσεις

Ένα είναι σίγουρο, η 14 Φεβρουαρίου είναι η μέρα που τα καταστήματα δώρων, τα ζαχαροπλαστεία και τα ανθοπωλεία περιμένουν με ανυπομονησία. Γιατί όλοι οι ερωτευμένοι θα πάρουν ένα δωράκι, λουλουδάκι, σοκολατάκι για το έτερον ήμισυ.

Post: 04 Φεβρουάριος 2012 Published in ΝΕΑ ΣΧΟΛΩΝ

Τέτοια εποχή κάθε χρόνο αρχίζει μια νέα ζωή γι’ αυτούς που τελείωσαν το Λύκειο! Για κάποιους, αρχίζει η επαγ- γελματική σταδιοδρομία και για άλλους (πιο τυχερούς) η φοιτητική ζωή!

Post: 04 Φεβρουάριος 2012 Published in Κλπ

Ποιά γεγονότα μάς απασχόλησαν τη χρονιά που πέρασε; Τι βλέπαμε στην τηλεόραση και τι συζητούσαμε στις παρέες; Ας θυμηθούμε μαζί τι έγινε στο χώρο της showbiz, και όχι μόνο,το 2007!

Post: 04 Φεβρουάριος 2012 Published in Τεχνολογία

Εδώ και δύο με τρία χρόνιαεμφανίστηκαν site όπως τα myspace, hi5, facebook και twitter!Αρκετός κόσμος δειλά δειλάμπήκε σε αυτό το «παιχνίδι», αρχικά με κάποιο ψευδώνυμο, ενσυνεχεία με το πραγματικό τους όνομα και με πολλά προσωπικάτους στοιχεία στη φόρα.

Post: 03 Φεβρουάριος 2012 Published in Ταξίδια

Το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για κοντινές αποδράσεις. Αξίζει τον κόπο να περάσετε ένα διήμερο ή, έστω, να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή με την παρέα ή το ταίρι σας. Κι αφού είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι από εσάς έχετε επισκεφτεί όλα τα υπέροχα μέρη του Νομού Μεσσηνίας, ήρθε η ώρα να πάτε λίγο πιο δίπλα.

Σελίδα 3 από 3
You are here