Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 70

Post: 26 Δεκέμβριος 2013 Published in Ψυχολόγος

Κάποια στιγμή, κάποιοι γινόμαστε γονείς. Τότε συμβαίνει το θαυμαστό να νιώθουμε κάτι πολύ παιδικό να (ξανα)σκιρτάει μέσα μας. Πιάνουμε τον εαυτό μας να (ξανα)συγκινείται με τα Χριστούγεννα, τα δέντρα, τα κάλαντα, τα δώρα, τις μυρωδιές, τα φώτα, τις γιορτές. Τα (ξανα)βλέπουμε όλα αυτά μέσα απ’ τα μάτια του παιδιού μας,

Post: 16 Μάιος 2013 Published in Ψυχολόγος

και οι μαθητές εισέρχονται στην περίφημη «τελική ευθεία» οι προσπάθειες εντείνονται... και το άγχος της ενδεχόμενης αποτυχίας φτάνει στο αποκορύφωμά του. Τόσο οι γονείς, όμως, όσο και οι ίδιοι οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν πως το άγχος σε περίοδο εξετάσεων είναι

Post: 27 Αύγουστος 2012 Published in Ψυχολόγος

Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα οι βάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι εκτιμήσεις σχετικά με το αν και πού περνάει ο κάθε υποψήφιος επιβεβαιώνονται ή διαψεύδονται.

Post: 21 Ιούλιος 2012 Published in Ψυχολόγος

Ναι, αλλά όχι δυσάρεστη!
Με άλλα λόγια, πριν πάρει το ζευγάρι τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί, καλό θα είναι να κάνει μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τα βασικά ζητήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα του γάμου και που και τα δύο μέλη θα έχουν να αντιμετωπίσουν στην κοινή τους πορεία.

Post: 26 Απρίλιος 2012 Published in Ψυχολόγος

Τι είναι τα διατροφικά προβλήματα και οι διατροφικές διαταραχές;
Η τροφή είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Κάθε άνθρωπος προτιμά διαφορετικά φαγητά και χρειάζεται διαφορετική ποσότητα τροφής.

Σελίδα 1 από 6
You are here