Όλες θέλουμε να δείχνουμε φρέσκιες και περιποιημένες όλη μέρα και, φυσικά, κάθε μέρα. Ωστόσο, το καθημερινό μας πρόγραμμα, αλλά και το βάρβαρο πολλές φορές πρωινό ξύπνημα, δε μας το επιτρέπουν.
Αν βαρεθήκατε τα κλασικά δωράκια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και φέτος θέλετε να κάνετε μια ξεχωριστή έκπληξη στο ταίρι σας, που θα του μείνει αξέχαστη, τότε δεν έχετε παρά να ετοιμάσετε για εκείνον/η ένα δείπνο με τα χεράκια σας.
Σε αυτό το τεύχος σκέφτηκα πως αρμόζει ένα καλοκαιρινό φαγητό και, μάλιστα, κάτι που να έχει σχέση με ψαρικά και παράλληλα να είναι εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή του.
Τα αυγά, και ιδιαίτερα τα κόκκινα, αποτελούν σταθερή αξία του πασχαλινού τραπεζιού. Τι θα λέγατε, όμως, αν φέτος τα βάφατε με διαφορετικό τρόπο ή τα κάνατε κάπως πιο καλλιτεχνικά;
Επειδή κάποιοι έκαναν τα παράπονά τους και ως φοιτητές βαρέθηκαν τα μακαρόνια, λέω να φτιάξουμε μια συνταγή με κοτόπουλο. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το σνίτσελ κοτόπουλου…