Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

Website URL:

Post: 08 Φεβρουάριος 2013 Published in ΝΕΑ ΣΧΟΛΩΝ

Ενημέρωση στον πεζόδρομο της Αριστομένους με θέμα το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και τις επικείμενες μετακινήσεις των Τμημάτων με διανομή φυλλαδίων στο κόσμο και στα μαγαζιά , πραγματοποίησαν χθες το βράδυ οι φοιτητές της τμήματος λογοθεραπείας του ΤΕΙ Καλαμάτας.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί πορεία η οποία θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ από την πλατεία 23ης, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Οι φοιτητές απευθύνουν κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να τους υποστηρίξουν για συμμετοχή-παρουσία τους.

Εφημερίδα Θάρρος

Post: 01 Φεβρουάριος 2013 Published in Άλλες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ σας προσκαλούν στην Εορταστική εκδήλωση για την Υπαπαντή του Κυρίου, με τίτλο: ʽʼΕίδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριόν Σουʼʼ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 08.00 μ.μ.

Post: 01 Φεβρουάριος 2013 Published in Άλλες εκδηλώσεις

Με τη δέουσα λαμπρότητα και κατάνυξη η Καλαμάτα θα εορτάσει την πολιούχο και προστάτιδά της, Παναγία Υπαπαντή.

Post: 01 Φεβρουάριος 2013 Published in ΝΕΑ ΣΧΟΛΩΝ

Σε τελικό στάδιο διαβούλευσης, για χρονικό διάστημα 45 ημερών είναι από αυτή τη στιγμή το σχέδιο Αθηνά που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος .

Το σχέδιο Αθηνά αναφέρει τα εξής:

 

ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

 

Στα υπόλοιπα τμήματα

Συγχώνευση Τμήματος Θερμοκηπιακών καλλιεργειών & Ανθοκομίας  με το Τμήμα  Φυτικής Παραγωγής και στην Καλαμάτα έρχεται η αντίστοιχη σχολής του Μεσολογγίου. Όνομα σε αυτό το Τμήμα θα είναι το  Τμήμα Φυτικής Παραγωγής.

 

Το Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης συγχωνεύεται με τη Σχολή Διοίκησης Μονάδων Υγείας Πρόνοιας και το νέο όνομα θα είναι Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Οργανισμών και Συστημάτων.

 

Το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής, το Τεχνολογίας Τροφίμων όπως και το τμήμα της Σπάρτης μένουν όπως έχουν απλά με όνομα Λογιστικής Χρηματοοικονομικής το πρώτο, Μηχανικών Πληροφορικής το δεύτερο ενώ το τρίτο παραμένει χωρίς μετονομασία.

 

Τέλος το ΤΕΙ Καλαμάτας μετονομάζεται σε ΤΕΙ Πελοποννήσου.

 

Στις Πανεπιστημιακές σχολές της πόλης δεν αλλάζει κάτι.


http://www.tharrosnews.gr

Post: 31 Ιανουάριος 2013 Published in ΝΕΑ ΣΧΟΛΩΝ

Πιθανότερη ημερομηνία για τις φοιτητικές εκλογές είναι αυτή της 17ης Απριλίου.

Σελίδα 10 από 92
You are here