Must Magazine

Must Magazine

Post: 12 Ιούλιος 2013 Published in Κλπ

Η οικονομική κρίση είναι μια φράση που ακούμε πολύ τελευταία, περισσότερο όμως τη βιώνουμε στις συνήθειες και τη καθημερινότητά μας. Μαζί με όλα τα άσχημα που έφερε στους ανθρώπους ακούμπησε και κάποιες ομάδες που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τους αφανείς ήρωες της κοινωνίας μας.

Post: 11 Ιούνιος 2013 Published in Σχέσεις

Όλες έχουμε μια φίλη που το αγόρι της στην αρχή της έκανε νερά και τώρα είναι μέλι γάλα μαζί. Γιατί «όλοι οι άντρες είναι ίδιοι μέχρι να βρουν τη σωστή», σωστά;

Post: 15 Μάιος 2013 Published in Κλπ

Για πολλές δεκαετίες γενιές ελλήνων αφήναν τα χωριά και τις κωμοπόλεις για να συγκεντρωθούν σωρηδόν στην πρωτεύουσα γεμάτοι προσδοκίες και όνειρα: καλύτερες σπουδές, ευκαιρίες καριέρας, περισσότερες επιλογές διασκέδασης και πολιτιστικής έκφρασης και μια τάση φυγής από τον συντηρητισμό της ελληνικής επαρχίας.

Post: 22 Φεβρουάριος 2013 Published in Κλπ

Στην Ελλάδα πολύτεκνη θεωρείται μια οικογένεια που έχει από 4 παιδιά και πάνω. Θα σκεφτεί κάποιος κακόβουλος ‘’κάνουν παιδιά για να τους πληρώνει το κράτος’’. Τώρα θα μου πείτε ότι υπάρχει οικονομική κρίση ή ότι η χωρά δεν είχε ποτέ ανθηρή οικονομία.

Post: 17 Ιανουάριος 2013 Published in Κλπ

Στην αρχή κάθε νέου έτους οι περισσότεροι από εμάς θέτουμε στόχους για την προσωπική μας ζωή, τη δουλειά και τις σχέσεις μας με τους άλλους. Εγώ σκέφτηκα να μην ψωνίζω περιττά πράγματα, να τακτοποιήσω τις ντουλάπες μου,

Σελίδα 2 από 6
You are here