Άνοιξη-καλοκαίρι 2011

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είστε έτοιμες για να πείτε bye-bye στο χειμώνα; Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στην άνοιξη και ήδη αρχίσαμε να νιώθουμε μια επιθυμία για ανανέωση και sexy style...

Οι επιλογές για την άνοιξη-καλοκαίρι 2011 θα είναι πολλές.
Σήμερα, λοιπόν, καλούμαστε να προτείνουμε τα MUST κομμάτια για ένα υπέροχο στυλ.
Φέτος κυριαρχεί ο μινιμαλισμός. Όσο πιο απλές, χυτές, ίσιες γραμμές γίνεται... Δε βλέπουμε τίποτα το περιττό.
Τα ενδύματα φέτος είναι άνετα, θηλυκά και παράλληλα chic, χωρίς στοιχεία υπερβολής.
Στις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών είδαμε πως επιστρέφουν τα 30ς για να μας χαρίσουν κομψότητα και απογείωση στην εμφάνιση.
Επιλέξτε για φέτος: τσάρλεστον φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και αέρινα μάξι, που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα, floral φορέματα που θυμίζουν ανθισμένα λουλούδια δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας... θα σας χαρίσουν μια χαρούμενη, ανοιξιάτικη νότα.
Σημαντικό ρόλο, επίσης, θα παίξουν και τα ριγέ, αποφύγετε όμως αυτά με τις οριζόντιες γραμμές, γιατί έχουν την ιδιότητα να προσθέτουν κιλά. 
Ακόμα προτείνουμε folklore ρούχα (εμπνευσμένα από Ρωσία η Περού) με λαχούρια και κεντήματα, μας χαρίζουν ύφος για κάθε στιγμή της ημέρας. 
Τέλος, σταθερή αξία και πάλι είναι τα animal prints, προσοχή, όμως, στο συνδυασμό, γιατί εύκολα μπορεί να φτάσει σε καταστροφή.
Τα υφάσματα που υπερισχύουν είναι: σατέν, μετάξι, βαμβάκι, διαφάνειες, αλλά και δαντέλες, τις οποίες συναντάμε παντού... δίνουν ρομαντική διάθεση και ήταν σίγουρη επιλογή για πολλούς σχεδιαστές και φέτος.Κυρίαρχα χρώματα είναι: διαχρονικό λευκό, μπεζ, γκρι, ροζ, το οποίο προσδίδει μια κοριτσίστικη διάθεση, αλλά και έντονα fluo χρώματα (φωσφοριζέ)Παπούτσια: ακόμα μια φορά συναντάμε ποικίλα χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια. 
Παραμένουν οι ψηλές πλατφόρμες σε εκρηκτικούς χρωματισμούς που κλέβουν εντυπώσεις, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα peep toe, καθώς και τα κομψά μποτάκια που φθάνουν μέχρι τον αστράγαλο, γνωστά ως ankie boots, για μια άψογη σοφιστικέ εμφάνιση.Ήταν οι προτάσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2011... ώστε να αποκτήσετε ένα υπέροχο feeling!!!

 

Marina Ntousaki

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φθινόπωρο-χειμώνας 2011 Μόδα στην παραλία »
You are here