Εορταστικό ντύσιμο

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα Χριστούγεννα νιώστε ξεχωριστές. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ,η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου ,η γιορτή των παϊδιών...αλλά και των μεγάλων .

Χριστούγεννα είναι χαρά ,αγάπη ,προσφορά ,αναμνήσεις ,μαγεία αρωμάτων , χρωμάτων ,μελωδίες ,ζεστασιά ,ευχές ,δώρα ,ταξίδια ,διασκέδαση ,πολυτέλεια ,λάμψη.

 

Η πόλη των καταστημάτων ,του σπιτιού ..όλα είναι φωτισμένα κ στολισμένα με όμορφα ζεστά χρώματα ,γι' αυτό λοιπόν και εμείς ενόψει των εορτών ,επιβάλλεται να κάνουμε τις απαραίτητες προετοιμασίες και αγορές ..για να έχουμε την λάμψη και την αίγλη που αρμόζει στις μέρες αυτές .Ιδιαίτερα είναι επιθυμία ,ίσως και ανάγκη αλλά κατά κύριο λόγο ,προνόμιο της γυναίκας να θέλει ,όχι μόνο να έχει την απαραίτητη φινέτσα ,να είναι αισθησιακή ,γοητευτική ,να αναδείξει την θηλυκότητα της ,η παρουσία της θέλει να γίνεται κ αισθητή....να ακτινοβολεί ,πόσο μάλλον τις μέρες αυτές !!!

Για να το πετυχει αυτό σας έχω κάποιες

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Ξεκινήστε πρώτα από το πρόσωπο κ το σώμα σας ..κάντε ένα βαθύ καθαρισμό ,βαλτέ μια μάσκα ομορφιάς ,μια ενυδατική κρεμά η οποία είναι εξεταστικά πολύτιμη για το δέρμα ενώ παράλληλα χρησιμεύει ως βάση του μακιγιάζ !!!Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι υγιές κ ενυδατωμένα ,υιοθετήστε μια κουπ και ένα εντυπωσιακό χτένισμα που ταιριάζει στο σχήμα του πρόσωπου σας ..ακόμα και στα ρούχα που θα επιλέξετε να φορέσετε για τις εμφανίσεις των εορτών.

Για όλα αυτά υπάρχει στο εμπόριο μια πλούσια γκάμα προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ σε προσιτές τιμές ,αν πάλι δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα ,λόγο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε ,μπορείτε να φτιάξετε μονές σας ..κρέμες μάσκες λοσιόν με αγνά υλικά πηγαίνοντας μόνο ως την κουζίνα σας ..σημαντικό ρόλο παίζουν τα εσώρουχα ..τα οποία πρέπει να συμπίπτουν με το εξωτερικό ντύσιμο ,συστήνω λιτά ,βραδινά φορέματα με ντελικάτα σχέδια που θα αγκαλιάζουν το σώμα και θα διεγείρουν την φαντασία.

Οι επιλογές των ρούχων είναι πολλές ,ανάλογα με τις περιστάσεις ..πρέπει να είναι πολυτελή, φίνα και διακριτικά. μεγαλόπρεπα!Η άποψη μου είναι να προτιμήσετε αέρινα κοντά φορέματα ,στράπλες με εντυπωσιακά κεντημένα κρύσταλλα ,φορέματα τα οποία είναι διακοσμημένα με φιόγκους ,παγετός ,βολάν ,ντεραπαρίσματα .στενά μακριά με βαθύ ντεκολτέ ..που θα αναδεικνύουν τις καμπύλες και τα δυνατά σημεία του γυναικείου σώματος ..τα χρώματα είναι ποικίλα ...Μαύρο διαχρονικό....αισθησιακό ,κόκκινο φλογερό ,μωβ ,πράσινο εξαιρετικά σαγηνευτικό ,τιγρε ,λεοπαρ άγριο κ σεξυ, τέλος ασημί κ χρυσό τα οποία είναι εκθαμβωτικα κ μαγνητίζουν το μάτι !!

Στα υφάσματα υπάρχει μεγάλη ποικιλία :σατεν ,μεταξωτά ,οργαντζα, μουσελίνα ,δαντέλα ,βελούδο !τα παπούτσια κατά προτίμηση να είναι πέδιλα ,η γόβες ψηλοτάκουνες που θα ταιριάζουν με το μικροσκοπικό τσαντάκι σας ..αν δεν είναι σετ ,φροντίστε τουλάχιστον να έχουν την αντίστοιχη ύφη !!!

Τελευταία πινελιά ..δυο ,τρεις σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα αρκούν για να μεθύσουν εσάς ,κ τους γύρω σας..

Υιοθετήστε το στυλ και απολαύστε τα κολακευτικά σχόλια.


Μαρίνα Ντουσάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Fashion week athens Άνοιξη-καλοκαίρι 2010 »
You are here