«Ειρωνεία είναι...

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ».....Ειρωνευτείτε, διασκεδάστε, παίξτε με το στυλ και τα ρούχα σας.Μη φοβηθείτε το αποτέλεσμα, οτιδήποτε βγαίνει μέσα από κέφι και καλή διάθεση, είναι καταπληκτικό!

Αντιμετωπίστε τη ζωή, τον εαυτό σας, και ζήστε σαν να παίζετε ένα ατελείωτο παιχνίδι. 
Ξεχάστε τέλειες αναλογίες-μαλλιά τύπου Pantene-κοιλιακούς Mantonna. Δημιουργήστε γύρω σας έναν κόσμο ακριβώς όπως είστε εσείς και μην κάνετε τον κόπο να μπείτε στο χώρο των Fashion Icons. 
Η μόδα είναι απλά ένα όνειρο που μας βοηθά να ανακαλύψουμε το στυλ, να αναδείξουμε τον εαυτό μας και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Αυτό, μόνον αυτό. 
Ας μάθουμε να τη χρησιμοποιούμε ανάλογα με τα «θέλω» μας, ας προσπαθήσουμε να την πλησιάσουμε πιο φιλικά, πιο ανέμελα, βγάζοντας από το μυαλό μας τι «πρέπει»να φορέσουμε, ποιον κανόνα και τι χρώμα θα ακολουθήσουμε, πόσο πόντους τακούνι θα βάλουμε… 
Πιστέψτε με, δε θα παρεξηγηθείτε!!! Αντιθέτως, ακολουθώντας πιστά τη μόδα και σέρνοντάς την από εδώ και από εκεί, την κουράζουμε, την εκνευρίζουμε και να ξέρετε, η εκδίκησή της είναι ικανή να χαλάσει όχι μόνο τη δική μας διάθεση, αλλά και των άλλων γύρω μας. Η μόδα έμαθε να είναι μαζί μας, με εμάς τις γυναίκες, από τις πρώτες μας φορμίτσες. Τότε, ήταν γλυκιά και ευγενική, ακριβώς γιατί την αντιμετωπίζαμε «παιχνιδιάρικα», αθώα και ισότιμα, σαν να ήταν κάποια από εμάς. 
Την κάναμε παρέα, δεν την αφήναμε απ’ έξω, ούτε όμως είχαμε και εξάρτηση από αυτήν. Πιάστε τη, λοιπόν, ξανά από το χέρι, κάντε την ένα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας και θα δείτε ότι θα σας ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτό δε θα σας το πει, θα το καταλάβετε κοιτώντας απλά γύρω σας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σιωπηλή φινέτσα Προτάσεις και παιχνίδια »
You are here