Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 92

Ματιές

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Αγαπημένοι φίλοι του Must Magazine oι άνθρωποι ανταμώνουν. Γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Αφήνουν ίχνη, ο ένας στον άλλον. Και έπειτα γίνονται αυτά τα ίχνη, δεσμοί .

 

Άλλοτε όμως, γίνονται δεσμά. Κι άλλοτε δεν γίνονται τίποτε άλλο, παρά αέρας. Ένας αέρας, που θα θυμίζει στο πέρασμά του, ανθρώπους που αντάμωσαν και ύστερα χάθηκαν. Έτσι είναι οι άνθρωποι. Δοκιμάζουν και δοκιμάζονται από τις σχέσεις τους. Μεγάλοι δάσκαλοι οι σχέσεις, αλήθεια. Από αυτούς τους δασκάλους, που σε σπρώχνουν να ανοίξεις και να φανερώσεις ό,τι έχεις μέσα σου. Αλλά κι ό,τι δεν έχεις.

Θα μου πείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά; Τα γράφω λοιπόν, για να σας συστήσω μια νέα στήλη σε ένα περιοδικό που αγαπήθηκε πολύ, αγαπήσατε πολύ, αγαπήσαμε πολύ. Ένα περιοδικό που στηρίχθηκε στο μεράκι κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι πίστεψαν σε αυτό και βρήκαν τον τρόπο να μην το αφήσουν να ξεχαστεί σε αρχεία, όταν έπαψε να είναι έντυπο.

Βρήκαν τον τρόπο να αξιοποιήσουν ένα δυνατό εργαλείο, όπως το διαδίκτυο, για να δώσουν μορφή και συνέχεια σε αυτό. Βρήκαν τρόπο να δημιουργήσουν δίαυλο επικοινωνίας. Ναι, επικοινωνίας.

Αυτό είναι που μας λείπει περισσότερο, σήμερα.

Το must λοιπόν θα φιλοξενεί και τη στήλη «Μ α Τ Ι Ε Σ», στην οποία σας καλωσορίζω ως υπογράφουσα, για να ρίξουμε μαζί κάποιες ματιές πίσω από τα θέματα των σχέσεων και τα κοινωνικά θέματα.

Ευχαριστώ τα στελέχη του Must για την όμορφη πρόσκληση σε αυτή τη δυνατή παρέα.

Για σήμερα, δεν θα πω τίποτε άλλο. Κρατήστε τη λέξη «σχέσεις» στο μυαλό σας μόνο. Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να δημιουργούν σχέσεις, να ρίχνουν ματιές και να αφήνουν … ίχνη στις ζωές των άλλων.

Τα λέμε!

Αγγελική Ρουμελιώτου

Κοινωνική λειτουργός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανασκόπηση 2007 Art cafe τέλος... »
You are here