Ζώδια Ιανουαρίου

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)
Τον Ιανουάριο φροντίστε να διοχετεύσετε τον έντονο δυναμισμό και σε δημιουργικές δραστηριότητες ώστε να μη μετατραπεί σε νεύρα.

Επειδή έχετε πολλά στο μυαλό σας καλό θα ήταν να αρχίσετε να μοιράζεστε τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σας για να μη φτάσετε στα όριά σας και ξεσπάσετε. Οι υποθέσεις σας, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, θα έχουν καθυστερήσεις αλλά εσείς θα πρέπει να δείξετε υπομονή για να βγείτε κερδισμένοι. Στη δουλειά οι υποχρεώσεις αυξάνονται και οι ρυθμοί είναι γρήγοροι γι’αυτό χρειάζεται οργάνωση και αποθέματα ενέργειας. Προσέξτε την υγεία σας και μην παραμελείτε τη φυσική σας κατάσταση.

 

 

Ταύρος (21/4 – 20/5)
Με τον Άρη στον Υδροχόο θα πρέπει να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες αν δε θέλετε να τρέχετε τον υπόλοιπο χρόνο. Αποφύγετε, ειδικά το πρώτο μισό του μήνα, να πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή να προβείτε σε παράτολμες ενέργειες καθώς οι πλανήτες δε θα είναι σύμμαχοί σας. Στα επαγγελματικά κρατήστε ουδέτερη στάση και μην προκαλείτε με τα λόγια σας. Σύντομα θα εμφανιστούν σημαντικά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να αναδειχτήτε. Από τα μέσα του μήνα η εικόνα σας βελτιώνεται και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας.

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)
Τον Ιανουάριο αυτό που θα σας απασχολήσει είναι κυρίως τα επαγγελματικά. Θα νιώθετε πιεσμένοι και κουρασμένοι και ίσως απογοητευτείτε αφού τίποτα δε θα πηγαίνει όπως ακριβώς θέλετε. Ωστόσο επιμείνετε και προσπαθήστε να είστε συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις σας και σίγουρα θα ανταμειφθείτε. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό δοκιμάζει τις κοινωνικές σας σχέσεις γι’αυτό προσέχτε τι λέτε ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στα ερωτικά η εύνοια συνυπάρχει με παγίδες. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αισθάνεται ανασφάλεια καθώς δεν μπορεί να καταλάβει τι πραγματικά νιώθετε. Αν τα συναισθήματά σας δεν είναι αληθινά μη πάρετε βιαστικές αποφάσεις καθώς αργότερα ίσως προκύψουν καλύτερες ευκαιρίες.

Καρκίνος (22/6 – 22/7)
Ο Ιανουάριος θα είναι ένας έντονα κοινωνικός μήνας και σας δίνει μια πρώτη γεύση απ’ το 2013 όπου θα καταφέρετε να προχωρήσετε στη ζωή σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θετικότερη διάθεση. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα μπορέσετε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και να έρθετε σε γόνιμες επαφές με συναδέλφους και ανωτέρους σας. Οι προσωπικές σχέσεις σας προβληματίζουν. Καθώς τα συναισθήματά σας θα είναι ιδιαίτερα έντονα σε σημείο που να μη μπορείτε να τα διαχειριστείτε, οι παρεξηγήσεις δε θα λείψουν. Μη κλείνεστε στον εαυτό σας, συζητήστε ανοιχτά και ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας.

Λέων (23/7 – 23/8)
Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα είναι γεμάτος εντάσεις ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο Άρης από τον Υδροχόο, ναι μεν σας δίνει ενέργεια αλλά ταυτόχρονα σας κάνει εριστικούς με τους συναδέλφους σας. Δεχτείτε καλοπροαίρετα τις παρατηρήσεις τους και μείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της δουλειάς. Προς το τέλος του μήνα γίνεστε περισσότερο αποτελεσματικοί ενώ αν ψάχνετε για δουλειά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Φίλοι και συνεργάτες σας βοηθούν να επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα από τις 20 και μετά. Στα αισθηματικά οι ευκαιρίες για ένα νέο έρωτα θα είναι πολλές. Δεν αποκλείεται ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας γνωρίσει κάποιον που θα κλέψει την καρδιά σας.

Παρθένος (24/8 – 22/9)
Στις 9/1 η Αφροδίτη μπαίνει στον φιλικό για σας Αιγόκερω και φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Οι αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για φλερτ και νέες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι θα δείτε τη σχέση σας να βελτιώνεται και την καθημερινότητά σας να γίνεται πιο γλυκιά. Τα θέματα της δουλειάς παίρνουν το δρόμο τους και βρίσκετε λύσεις αρκεί να είστε προσεχτικοί στις λεπτομέρειες και να μη λαμβάνετε αποφάσεις παρορμητικά. Η Πανσέληνος προς το τέλος του μήνα επηρεάζει την υγεία σας και παλιότερες ενοχλήσεις ίσως ξανάρθουν στο προσκήνιο. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και προσέξτε τη διατροφή σας.

Ζυγός (23/9 – 22/10)
Τα μικροπροβλήματα δε θα λείψουν ούτε τον πρώτο μήνα του 2013, όμως τώρα έχετε τη δύναμη να βρείτε λύσεις αλλά και την τύχη με το μέρος σας. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας τονώνοντας την ψυχολογική σας διάθεση. Το τελευταίο διάστημα του Γενάρη θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και ιδιαίτερα παρατηρητικοί καθώς ο Ερμής στήνει διάφορες παγίδες, στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και σε συμφωνίες. Στα αισθηματικά είναι πλέον απαραίτητο να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από τον άλλον και αν μπορεί να σας το προσφέρει. Σταματήστε να παραπονιέστε και κοιτάξτε δίπλα σας καθώς δεν έχετε εκτιμήσει σωστά αυτούς που έχετε κοντά σας.

Σκορπιός ( 23/10 – 22/11)
Ο Ιανουάριος χωρίζεται σε δύο μέρη, σ’ένα θετικό μέχρι τις 19 και σ’ένα κάπως δύσκολο μέχρι το τέλος του μήνα. Στα επαγγελματικά καλό θα ήταν να κάνετε τις όποιες συζητήσεις και διακανονισμούς το πρώτο δεκαήμερο όπου οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές. Στα οικονομικά, παρότι σας απασχολούν και σας φορτίζουν, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις έστω και την τελευταία στιγμή. Ο τομέας, που απαιτεί την προσοχή σας, καθώς αυτός είναι που επηρεάζεται περισσότερο, θα είναι ο συναισθηματικός. Η ερωτική σας ζωή μοιάζει στάσιμη και όσο και αν επιθυμείτε κάποια αλλαγή η περίοδος δεν το επιτρέπει. Πρόσωπα του παρελθόντος δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και πάλι φέρνοντας επιπλέον σκοτούρες.

Τοξότης (23/11 – 21/12)
Ο Ιανουάριος θα είναι συνολικά ένας ευνοϊκός μήνας. Η βοήθεια που θα έχετε από τρίτα πρόσωπα θα είναι πολύτιμη γι’αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία σας ώστε να διατηρήσετε καλές σχέσεις. Είναι κατάλληλη η περίοδος να κλείσετε εκκρεμότητες και να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. Ακόμα και αν όλα μοιάζουν εύκολα μην επαναπαύεσθε και μη σταματήσετε να καταβάλετε προσωπική προσπάθεια. Στο τέλος του μήνα αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις γιατί δε θα έχουν αποτέλεσμα. Στα αισθηματικά θα κυνηγήσετε τις έντονες συγκινήσεις. Σκεφτείτε όμως πρώτα καθαρά, αν δε θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας ή να καταλήξετε με το λάθος άτομο.

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)
Από τις 9 μέχρι το τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας χαρίζοντάς σας τις θετικές επιρροές της.Τώρα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε τα όποια προβλήματα αλλά και να βελτιώσετε όσους τομείς σας απασχολούν. Στα αισθηματικά μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας ή ακόμη και να την τελειώσετε αν αυτό πραγματικά θέλετε. Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και ακόμη και αν δεν προκύψει κάτι ερωτικό ίσως κερδίσετε μια νέα παρέα. Τα επαγγελματικά πάνε καλά αρκεί να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην εξαντλείτε τον οργανισμό σας. Η περίοδος είναι κατάλληλη να διορθώσετε τα λάθη σας, να βάλετε νέους στόχους και, όσοι ψάχνετε, να βρείτε νέα δουλειά.

Υδροχόος (20/1 – 19/2)
Ο Ιανουάριος θα τεστάρει την υπομονή και τα νεύρα σας. Οι καταστάσεις θα αλλάζουν σχεδόν καθημερινά και εσείς θα πρέπει να είστε ευέλικτοι για να αντέξετε. Ο Άρης, στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα αλλά και σας καλεί να συμβιβαστείτε εκεί που πρέπει , όσο και αν δεν το θέλετε. Στα αισθηματικά, λόγω της πιεσμένης ψυχολογίας σας, έχετε αρχίσει να γκρινιάζετε και δε ζείτε πια στο ροζ συννεφάκι σας. Τώρα είναι η ευκαιρία να δείτε ξεκάθαρα τη δυναμική της σχέσης σας γι’αυτό αποφύγετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον αφού όλα είναι ρευστά. Τα οικονομικά και εργασιακά θέματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται από τον επόμενο μήνα γι’αυτό κάντε λίγη υπομονή.

Ιχθύες (20/2 – 20/3)
Ο Γενάρης θα είναι ένας έντονος μήνας όπου πρωταγωνιστές θα είστε εσείς και οι επιλογές σας. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα έχουν δρομολογηθεί από σας καθώς καλείστε να πάρετε αποφάσεις και βάλετε νέους στόχους. Από τις 9 και μετά οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές γι’αυτό αρπάξτε τις ευκαιρίες και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Στα αισθηματικά εσείς επιλέγετε αν θα παραμείνετε στη σχέση σας ή θα ψάξετε για κάτι νέο. Στα επαγγελματικά θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να καταφέρετε όσα θέλετε. Συζητήστε με ανωτέρους, προτείνετε νέες ιδέες και αναζητήστε λύσεις. Αν ψάχνετε για δουλειά εντείνετε τις προσπάθειές σας τώρα που οι πλανήτες είναι με το μέρος σας.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια Δεκεμβρίου Ζώδια Φεβρουαρίου »
You are here