Ζώδια Νοεμβρίου

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)Το Νοέμβριο θα έχεις σύμμαχο την Αφροδίτη χάρη στην οποία θα έρθεις σε επαφή με καλούς φίλους και θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

Πρόσεχε όμως αυτά που λες γιατί μπορείς πολύ εύκολα να χαλάσεις το καλό κλίμα. Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν τον καιρό θα νιώσεις εγκλωβισμένος αφού δε θα έχεις τα περιθώρια να δράσεις ελεύθερα και να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Ωστόσο προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα τονώσουν το ηθικό σου. Στα οικονομικά, αν και βελτιώνονται ως ένα βαθμό, καλό θα ήταν να αποφύγεις περιττά έξοδα.

Ταύρος (21/4 – 20/5)
Το Νοέμβριο οι κοινωνικές σας επαφές βελτιώνονται και οι φίλοι είναι κοντά σας τόσο για να σας διασκεδάσουν όσο και για να σας στηρίξουν. Αποφύγετε ωστόσο όσο είναι ο Ερμής ανάδρομος να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας σχέση γιατί σίγουρα αργότερα θα αλλάξετε άποψη. Με την έκλειψη στους Διδύμους προς το τέλος του μήνα θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται αισθητά. Κάντε λοιπόν σωστή διαχείριση για να μην ξεμείνετε αργότερα. Αυτό το διάστημα δείξτε μεγάλη προσοχή αν θέλετε να υπογράψετε κάποιο δάνειο ή συμβόλαιο. Καλό θα ήταν αν μπορείτε να το αποφύγετε.

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)
Το Νοέμβριο δύο θα είναι οι μεγάλες έννοιες σας: τα ερωτικά και τα επαγγελματικά. Η Πανσέληνος προς το τέλος του μήνα επηρεάζει την ερωτική σας σχέση και τα συναισθήματα σας γενικότερα. Θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ώστε να ερευνήσετε καλύτερα τις προθέσεις του για σας ή αν δεν είστε σε σχέση θα θελήσετε να δώσετε χρόνο και ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Με τις εκλείψεις προσέχτε τι λέτε ώστε να αποφύγετε μικροπαρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα ή με άτομα της δουλειάς. Στα μέσα του μήνα αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και οργανώστε μεθοδικά τα μελλοντικά σας σχέδια.

Καρκίνος (22/6 – 22/7)
Με τον Άρη στον Αιγόκερω τα συναισθήματά σας γίνονται πολύ έντονα και θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι σας πνίγουν. Καλείστε λοιπόν να βρείτε τρόπους να τα εξωτερικεύσετε χωρίς να αφήσετε θύματα στο πέρασμά τους. Στα συναισθηματικά προσπαθήστε να ζωντανέψετε τη σχέση σας και αποφύγετε να μιλάτε όταν έχετε νεύρα γιατί σίγουρα θα το μετανιώσετε. Αν ωστόσο βλέπετε τη σχέση σας να μην προχωρά άλλο ίσως ήρθε η στιγμή να ζήσετε κάτι καινούριο. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας έχετε αρχίσει να βαριέστε και να μην παίρνετε ικανοποίηση. Μην πάρετε ωστόσο καμία απόφαση όσον αφορά το επαγγελματικό σας μέλλον και προτιμήστε να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα.

Λέων (23/7 – 23/8)
Το Νοέμβριο καλείσαι να αναλάβεις επιτέλους τις ευθύνες σου και να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα που εκκρεμούν. Κυρίως στα επαγγελματικά χρειάζεται προσοχή καθώς οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και όλοι περιμένουν από σας να κάνετε το καλύτερο δυνατό και τίποτα λιγότερο. Με τους συναδέλφους ίσως προκύψουν εντάσεις τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και χιούμορ. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί και μην πιέζετε τους άλλους να συμφωνήσουν με τις απόψεις σας. Η οικογένεια και οι φίλοι θα είναι πηγή χαράς και χαλάρωσης γι΄αυτό περάστε μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε.

Παρθένος (24/8 – 22/9)
Με τον Ερμή ανάδρομο ο Νοέμβριος δε θα είναι ένας εύκολος μήνας κυρίως για το νευρικό σας σύστημα. Τα σχέδια σας καθυστερούν αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς σας δίνεται έτσι μια παράταση χρόνου για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Ειδικά στα επαγγελματικά είναι απαραίτητο να σκεφτείτε σοβαρά αυτά που θέλετε και να οργανώσετε όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά τα σχέδιά σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας θα είναι σύμμαχός σας μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Με την οικογένεια θα πρέπει να είστε υπομονετικοί καθώς οι δυσκολίες στην επικοινωνία θα φέρουν μικροεντάσεις. Στα οικονομικά αποφύγετε περιττά έξοδα.

Ζυγός (23/9 – 22/10)
Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει διαφωνίες και νευρά με πρόσωπα της οικογένειας. Μιλήστε σε ήρεμους τόνους και αν δεν μπορείτε απλώς απομακρυνθείτε για λίγο. Στα μέσα του μήνα τα οικονομικά σας θα γνωρίσουν βελτίωση που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μόνιμη. Καιρός λοιπόν να αρχίσετε να αποταμιεύετε κάποια χρήματα προτού σας πιάσει πάλι η καταναλωτική σας μανία. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος. Στα ερωτικά οι συγκυρίες γίνονται ευνοϊκές και το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας αξίζει την προσοχή σας.

Σκορπιός (23/10 – 22/11)
Για σας ο Νοέμβριος, με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 13, είναι ένας μήνας απολογισμών και σοβαρών αποφάσεων. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, κάντε ένα συνετό οικονομικό πλάνο και σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής. Μη φοβηθείτε να κάνετε αυτή την ενδοσκόπηση αφού μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε τις στενές επαφές με τους συναδέλφους σας καθώς μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Τα οικονομικά τα δικά σας ή προσώπων της οικογένειας βελτιώνονται αισθητά.

Τοξότης (23/11 – 21/12)
Ο Νοέμβριος είναι ιδανικός μήνας για να αυξήσετε τις γνωριμίες σας και να περάσετε χρόνο με φίλους. Στα αισθηματικά για τους ελεύθερους του ζωδίου θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ενώ οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά το επόμενο βήμα. Το σίγουρο είναι πως η ρομαντική σας διάθεση αυτό το μήνα θα είναι έντονη, γεγονός που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Είναι ευνοϊκή περίοδος να ασχοληθείτε με ζητήματα του σπιτιού και να κάνετε αλλαγές στο χώρο σας που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή παρανοήσεις από την πλευρά των άλλων αλλά εσείς μην αφήσετε να ταράξουν την ηρεμία σας.

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)
Για άλλη μια φορά νιώθετε πως δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας και τις προσωπικές σας ανάγκες και αυτό σας στρεσάρει. Τον Νοέμβριο προσπαθήστε να χαλαρώσετε αποφεύγοντας πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που σας χαλάνε τη διάθεση με τη συμπεριφορά τους. Στα επαγγελματικά θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια καθώς η θέση σας γίνεται ακόμη πιο ισχυρή και νιώθετε η δημοτικότητά σας να ανεβαίνει. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις αυτή την περίοδο γιατί οι συνθήκες είναι ιδανικές για νέες κοινωνικές γνωριμίες ακόμη και με άτομα διαφορετικής κουλτούρας από τη δικιά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας και σε μικροατυχήματα από απροσεξία.

Υδροχόος (20/1 – 19/2)
Η έκλειψη στις 13 του μήνα αλλά και ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου θα ταράξουν την επιφανειακή ηρεμία σας δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα πάνω στα επαγγελματικά ή στα ερωτικά σας. Ήρθε η ώρα να πάψετε να λέτε ψέματα στον εαυτό σας πως όλα είναι μια χαρά και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αποφύγετε τα πολλά λόγια, ειδικά με συναδέλφους, αυτό το μήνα, καθώς μπορεί εύκολα να φτάσουν στα αφτιά των ανωτέρων σας και να παρεξηγηθείτε. Σε θέματα δουλειάς κάποιο άτομο θα σας προσφέρει τη βοήθειά του μυστικά γι΄ αυτό προσπαθήστε να μην το εκθέσετε.

 

Ιχθύες (20/2 – 20/3)
Το πρώτο διάστημα του Νοεμβρίου η τύχη θα είναι με το μέρος σας γι΄αυτό αρπάξτε οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί είτε ερωτική είτε οικονομικοεπαγγελματική. Αυτό το μήνα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις πολλές επαφές με συγγενείς αφού είναι πολύ πιθανό να σας κουράσουν και να σας εκνευρίσουν. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά από την άλλη όμως και τα έξοδα σας θα αυξηθούν δραματικά. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και κάντε μια έρευνα αγοράς προτού αρχίσετε τα ψώνια σας. Ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλέσει αναβολές και ακυρώσεις, ιδιαίτερα αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξιδάκι.

 

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια Οκτωβρίου Ζώδια Δεκεμβρίου »
You are here