ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
50 γραμμάρια ζάχαρη
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Χυμός από ένα λεμόνι
2 φύλλα ζελατίνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη, ρίχνουμε το ξύσμα και το χυμό από το λεμόνι και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζελατίνη, την οποία έχουμε μουσκέψει σε κρύο νερό και την έχουμε λιώσει σε πολύ ζεστό νερό.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών χτυπημένα σε μαρέγκα. Μοιράζουμε το μείγμα σε 6 ατομικά μπολ, τυλίγουμε το κάθε μπολ εξωτερικά με αλουμινόχαρτο, κάνοντάς το να εξέχει ένα εκατοστό και το γεμίζουμε μέχρι επάνω.
Αφού παγώσει καλά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το σερβίρουμε με ξύσμα λεμονιού από πάνω. Μπορεί να διατηρηθεί μέχρι 2 ήμερες στο ψυγείο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!