Προβλέψεις Ιουνίου

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)
Ο Ιούνιος φέρνει εντάσεις και έντονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν η σχέση σας πια δε σας ικανοποιεί όσο παλιότερα, φροντίστε είτε με δικές σας ενέργειες να τη βελτιώσετε και να την προχωρήσετε παρακάτω είτε να βάλετε ένα οριστικό τέλος.

Ωστόσο, όποια απόφαση και να πάρετε, σκεφτείτε τη καλά και με καθαρό μυαλό και αποφύγετε να λειτουργήσετε παρορμητικά, για να μην το μετανιώσετε. Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το μήνα. Για να βρεθείτε κερδισμένοι κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε σχόλια σε τρίτους.

 

Ταύρος (21/5 – 20/5)
Ο Ιούνιος σας φέρνει κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και σας προσφέρει γλυκές στιγμές χαλάρωσης και χαράς. Με την είσοδο του Δία στους Διδύμους θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Ωστόσο, αποφύγετε μεγάλα έξοδα και επενδύσεις και προτιμήστε να τα βάλετε στην άκρη, γιατί σίγουρα θα τα χρειαστείτε αργότερα. Στα επαγγελματικά σας φροντίστε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, καθώς αυτοί μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν με τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)
Τον Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 11 του μήνα ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας και μια νέα εποχή ανοίγεται μπροστά σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας φέρνει αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή, καθώς πρόσωπα του παρελθόντος επιστρέφουν στο προσκήνιο. Αν είστε ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση σας, μην αφήσετε τις σκέψεις σας και τα τρίτα πρόσωπα να σας τη διαλύσουν. Στον επαγγελματικό τομέα μην απογοητευτείτε, αν νιώσετε πως τα σχέδιά σας δεν προωθούνται και δεν υπάρχει η αναγνώριση που περιμένατε. Οι καταστάσεις θα βελτιωθούν και νέες ευκαιρίες θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

 

Καρκίνος (22/6 – 22/7)
Με τον Δία να μπαίνει στους Διδύμους θα νιώσετε και πάλι δυνατοί και αισιόδοξοι. Αρχίστε σιγά σιγά να οργανώνετε με κάθε λεπτομέρεια στο μυαλό σας τα επόμενα σχέδιά σας, ώστε να είστε σε θέση να τα θέσετε σε εφαρμογή αργότερα, όταν το έδαφος θα είναι κατάλληλο. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτό το μήνα θα σας κουράσουν και θα σας εκνευρίσουν, καθώς θα νιώθετε πως δύσκολα σας καταλαβαίνουν. Να είστε προσεχτικοί με τα λόγια σας, αν δε θέλετε να πληγώσετε και να πληγωθείτε. Στα επαγγελματικά αναζητάτε πλέον την ασφάλεια και όχι απαραίτητα μια δουλειά που να ανταποκρίνεται στις ικανότητες και τα πτυχία σας.

 

Λέων (23/7 – 23/8)
Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους δημιουργεί απρόοπτα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Αποφύγετε απρογραμμάτιστα ταξίδια, περιττές μετακινήσεις και σχέδια της τελευταίας στιγμής. Αν υπάρχουν καταστάσεις που σας πνίγουν, καλό είναι να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, αν θέλετε να απαλλαγείτε απ’ αυτές. Στα επαγγελματικά αποφύγετε σχόλια και φροντίστε να διατηρήσετε καλές σχέσεις με το αφεντικό και τους συναδέλφους σας. Ο Δίας από τη νέα του θέση στους Διδύμους σάς καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα.

 

Παρθένος (24/8 – 22/9)
Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και την έκλειψη σελήνης στις 4/6 οι καταστάσεις σε οικονομικό και ερωτικό τομέα γίνονται εκρηκτικές. Η ισορροπία ανάμεσα σε οικογένεια, φίλους, δουλειά και σχέση χάνεται και νιώθετε κούραση και ανασφάλεια. Στα οικονομικά αποφύγετε αυτό το μήνα τόσο να πάρετε κάποιο δάνειο όσο και να δανείσετε χρήματα για να μη βρεθείτε σε άβολη θέση αργότερα. Στον ερωτικό τομέα ερωτικές ευκαιρίες εμφανίζονται, αλλά μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, γιατί δεν είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε. Εκμεταλλευτείτε τες κυρίως για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

 

Ζυγός (23/9 – 22/10)
Με τον Δία στους Διδύμους μια νέα εποχή ξημερώνει για σας, κατά την οποία θα θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους, θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και θα βελτιώσετε την εξωτερική, αλλά κυρίως την εσωτερική σας εικόνα. Στον επαγγελματικό χώρο προσέξτε τι λέτε και, κυρίως, σε ποιον το λέτε, για να αποφύγετε μπερδέματα και καβγάδες. Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία θα αρχίσετε να αναπολείτε το ερωτικό σας παρελθόν, αλλά μην ξαναγυρίσετε σε αυτό από ανασφάλεια και μόνο. Κοιτάξτε μπροστά με αισιοδοξία!

 

Σκορπιός (23/10 – 22/11)
Ο Δίας από τον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, να βελτιώσετε τη σχέση σας και να βρείτε καταφύγιο σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο με την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων οι αδέσμευτοι προσέξτε, γιατί σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη η κρίση σας θα είναι θολή. Εξετάστε προσεχτικά τα πρόσωπα που σας πλησιάζουν και μην ενθουσιαστείτε από την πρώτη στιγμή. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά ενώ ευνοούνται και τα τυχερά παιχνίδια. Στα επαγγελματικά αναμένονται αλλαγές οι οποίες δεν επηρεάζουν τη θέση σας αλλά την ψυχολογία σας.

 

Τοξότης (23/11 – 21/12)
Ο Δίας μπαίνει στους Διδύμους και φέρνει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις σας. Οι δεσμευμένοι τώρα μπορείτε να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας και να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται για να τη βελτιώσετε. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε κόσμο, θα γοητεύσετε και θα ερωτευτείτε. Για οριστικές αποφάσεις περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή τροχιά. Μη φοβηθείτε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να πείθετε τους άλλους. Στα οικονομικά προβλέπονται απρόοπτα έξοδα που αφορούν στην οικογένεια.

 

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)
Ο Ιούνιος ξεκινά με γεγονότα που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σας, θα σας γεμίσουν με υποχρεώσεις και θα φέρουν κούραση. Προσεγγίστε με γλυκό τρόπο τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να βρείτε υποστήριξη και κατανόηση. Με τον Δία στους Διδύμους και την Αφροδίτη αργότερα σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο θα δείτε την εικόνα σας να βελτιώνετε και τη δημοτικότητά σας να ανεβαίνει. Ο εαυτός σας θα καταλάβει την πρώτη θέση τους επόμενους μήνες και η αυτοπεποίθησή σας θα εκτοξευτεί. Στα επαγγελματικά παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, που καλό θα ήταν να μην τις απορρίψετε χωρίς να τις εξετάσετε.

 

Υδροχόος (20/1 – 19/2)
Ο Δίας μπαίνει στο φιλικό για σας ζώδιο των Διδύμων και η εύνοιά του γίνεται αμέσως φανερή. Ωστόσο, μέχρι να γυρίσει η Αφροδίτη σε ορθή πορεία προς το τέλος του μήνα, δείξτε προσοχή στις ερωτικές σας σχέσεις. Σταματήστε να σκέφτεστε σαν μικρό παιδί και φερθείτε σαν ώριμα άτομα, γιατί το ταίρι σας έχει αρχίσει και κουράζεται. Ας είστε προσεχτικοί και με επανεμφανίσεις ατόμων από το παρελθόν, γιατί τίποτα δε θα ‘ναι το ίδιο όπως παλιά. Στα επαγγελματικά φερθείτε με διπλωματία και αποφύγετε να πάρετε κάποια θέση για να μη δημιουργήσετε κόντρες με συναδέλφους.

 

Ιχθύες (20/2 – 20/3)
Με τον Δία να μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων θα νιώσετε πιο τυχεροί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η σχέση με το ταίρι σας θα ανανεωθεί, ενώ οι αδέσμευτοι θα είστε ανοιχτοί σε νέους έρωτες. Ωστόσο, με την Αφροδίτη ανάδρομη φροντίστε να κλείσετε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια ή τη δουλειά σας και αποφύγετε περισσότερες ευθύνες που θα σας γεμίσουν άγχος. Στα επαγγελματικά γύρω στις 4/6 κρατήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε διαφωνίες που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια Ζώδια Ιουλίου »
You are here