Προβλέψεις ζωδίων

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Κριός (21/3- 20/4)
Ο Απρίλιος θα δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές σας.

Μη μιλάτε χωρίς να σκέπτεστε για να αποφύγετε γκρίνιες και καβγαδάκια με τον/την σύντροφό σας ή με φιλικά πρόσωπα. Πάρτε, επιτέλους, απόφαση πως δε σκέπτονται όλοι με το δικό σας τρόπο. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σάς καλεί να εξετάσετε σοβαρά ποιους ανθρώπους έχετε κοντά σας και τι ακριβώς θέλουν από εσάς. Μια αναπάντεχη αύξηση των εσόδων σας θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αλλά καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε αλόγιστες αγορές.

Ταύρος (21/4- 20/5)
Τον Απρίλιο η διάθεσή σας ανανεώνεται και αποφασίζετε να αφήσετε μια και καλή το παρελθόν πίσω σας. Ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τις κοινωνικές σας συναναστροφές, αλλά και μια νέα ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Βγείτε με φίλους, διασκεδάστε και κλέψτε τις εντυπώσεις. Τα οικονομικά σας απαιτούν συνετές κινήσεις και πολλή σκέψη για να μη βρεθείτε ζημιωμένοι. Οι απαιτήσεις στον εργασιακό σας χώρο σάς κουράζουν, γιʼ αυτό βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

Δίδυμος (21/5-21/6)
Επιτέλους, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και νιώθετε σιγά σιγά να ξαναβρίσκετε το κέφι και τη ζωντάνια σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και να πετάξετε ό,τι δε σας χρειάζεται πια. Αν έχετε παραπόνα είτε από τη σχέση σας είτε από τον εργασιακό σας χώρο, καλό είναι να μιλήσετε ξεκάθαρα και να προσπαθήσετε και πρακτικά να λύσετε ό,τι σας ενοχλεί. Το θετικό του μήνα είναι ότι βελτιώνεται η κοινωνική σας εικόνα και προσελκύετε νέες ευκαιρίες και ενδιαφέροντα πρόσωπα, που ίσως αλλάξουν τη ζωή σας.

 

Καρκίνος (22/6-22/7)
Ο Απρίλιος είναι ο δύσκολος μήνας, καθώς θα νιώσετε πιεσμένοι και ανίκανοι να καθορίσετε τις καταστάσεις όπως θέλετε. Μην αφήσετε την απαισιόδοξη διάθεσή σας να σας πάρει από κάτω. Στραφείτε στους φίλους σας αλλά και στα οικογενειακά σας πρόσωπα και ζητήστε τη στήριξη και την αγάπη τους. Προσέχετε μη ξεσπάτε τα νεύρα σας στους δικούς σας ανθρώπους, ειδικά τώρα που τους έχετε ανάγκη. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί, ώστε να ανανεώσετε και να τονώσετε την διάθεσή σας.

 

Λέων( 23/7-23/8)
Με τον Άρη και τον Ερμή να γυρίζουν σε ορθή πορεία θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πολλά από τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν μέχρι τώρα. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας, καθώς ο τομέας αυτός ευνοείται ιδιαίτερα. Ωστόσο, προσέχετε τις σχέσεις σας με συνάδελφους γιατί ίσως βρεθείτε να απολογείστε για πράγματα που έχετε πει. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είναι κατάλληλος ο μήνας για να αναθερμάνετε τη σχέση σας και ίσως να κάνετε ένα ρομαντικό ταξιδάκι. Οι ελεύθεροι κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε με φίλους και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

 

Παρθένος (24/8-22-9)
Το σύμπαν πια σας υποχρεώνει να πάψετε να ασχολείστε με το παρελθόν και να κοιτάξετε κατάματα το παρόν. Αν η ζωή σας δεν είναι αυτή που επιθυμείτε, ήρθε η ώρα να πατήσετε γερά στη γη και να αναλάβετε επιτέλους δράση. Στα επαγγελματικά παρουσιάζονται ευκαιρίες και εσείς καλείστε να επιλέξετε αν θα τις εκμεταλλευτείτε ή όχι. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας ταλαιπωρήσουν με άνευ λόγου διαφωνίες και έλλειψη συνεννόησης. Προσέχετε τα λόγια σας και χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία για να μη βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο.

 

Ζυγός (23/9-22/10)
Η πανσέληνος στις 6 του μήνα στο ζώδιο σας προκαλεί έντονα συναισθήματα και μια αίσθηση εγκλωβισμού. Ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, αλλά πρέπει να βγείτε από το αδιέξοδο στο οποίο οδηγηθήκατε από τις επιλογές σας. Στηριχτείτε στους φίλους σας, μιλήστε τους ανοιχτά, αλλά φροντίστε να μην τους κουράσετε νομίζοντας πως είστε το κέντρο του κόσμου. Προς το τέλος του μήνα τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μαζί και η διάθεσή σας.

 

Σκορπιός (23/10-22/11)
Με τον Ερμή σε ορθή πορεία ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε την ερωτική σας ζωή και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αφήστε πίσω το παρελθόν και μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη. Τα έξοδα αυτό το μήνα είναι αυξημένα, για αυτό δείξτε εγκράτεια στις αγορές σας. Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και για τα οποία θα καταναλώσετε πολύ από την ενέργεια σας. Ας είστε επιφυλακτικοί απέναντι στους συναδέλφους σας, καθώς οι διαθέσεις τους ίσως να μην είναι τόσο φιλικές.

 

Τοξότης (23/11-21/12)
Με τον Άρη και τον Ερμή να γυρίζουν σε ορθή πορεία, το κέφι και η αισιοδοξία γεμίζουν και πάλι τη ζωή σας. Τώρα θα μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Τα επαγγελματικά βελτιώνονται αισθητά, ενώ αν ψάχνετε για δουλειά η περίοδος είναι κατάλληλη. Καθώς η διάθεσή σας ανεβαίνει, θα δείτε να ανεβαίνουν και οι κατακτήσεις σας. Δεν αποκλείεται να βρείτε το μεγάλο έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι αρχίζετε να νιώθετε και πάλι ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

 

Αιγόκερως (22/12-19/1)
Με τον Άρη και τον Ερμή να γυρίζουν σε ορθή πορεία, καθώς και με την Πανσέληνο, στις 6 το μήνα, η επαγγελματική σας ζωή αλλάζει προς το καλύτερο. Οι προσπάθειές σας, επιτέλους, θα λάβουν την αναγνώριση που τους αξίζει, ενώ αν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάνετε είναι η κατάλληλη εποχή να ψάξετε για κάτι καινούργιο και πιο δημιουργικό. Προσπαθήστε, όμως, να μην παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να αποφύγετε γκρίνιες και παράπονα. Αν θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας ή ακόμη και να βρείτε κάτι νέο, κάντε ένα ταξιδάκι αναψυχής.

 

Υδροχόος (20/1-19/2)
Με την Αφροδίτη να μπαίνει στους Διδύμους και τον Άρη να γυρίζει σε ορθή πορεία, η διάθεσή σας ανεβαίνει και η στάση σας απέναντι στη ζωή γίνεται και πάλι θετική. Βγείτε έξω, γνωρίστε νέο κόσμο και βελτιώστε την κοινωνική σας εικόνα. Αν είστε καιρό με κάποιον άνθρωπο, θα πρέπει να αποφασίσετε το μέλλον της σχέσης σας. Ενώ αν είστε ελεύθεροι, οι επιλογές σας είναι αρκετές και είναι στο χέρι σας. Δείξτε σύνεση στα έξοδά σας για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ωστόσο προς το τέλος του μήνα τα οικονομικά σας κάπως βελτιώνονται.

 

Ιχθύς (20/2-20/3)
Ο Απρίλιος φέρνει πρόβλημα επικοινωνίας με τους γύρω σας. Προσέχετε τη στάση και τα λόγια σας, αν δε θέλετε να παρεξηγηθείτε άσχημα με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Είναι, πάντως, η κατάλληλη περίοδος για να διευρύνετε το κοινωνικό σας περίγυρο και να γνωρίσετε ανθρώπους που σας ταιριάζουν περισσότερο και κατανοούν τον τρόπο της σκέψης σας. Ο ερωτικός τομέας αρχίζει και ξεκαθαρίζει και νιώθετε σιγά σιγά έτοιμοι να κατακτήσετε ό,τι σας αξίζει.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια Ζώδια »
You are here