Κλείνουν οι γραμματείες του ΤΕΙ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με δελτίο τύπου που απέστειλε η διοίκηση του ΤΕΙ Καλαμάτας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Μαρτίου οι διοικητικές υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Διαβάστε εδώ όλο το δελτίο τύπου.
Το Συμβούλιο του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας έχοντας υπόψη τη δραματική μείωση μέχρι και 69% των λειτουργικών δαπανών του προϋπολογισμού που μας επιβάλλεται από το Υπουργείο Παιδείας και την περικοπή (κούρεμα) κατά 70% του αποθεματικού του Ιδρύματός μας διαπιστώνει ότι κατά το τρέχον οικονομικό έτος δεν θα μπορέσει να προσφέρει καλής ποιότητας εκπαίδευση στους σπουδαστές ούτε καν να ικανοποιήσει τη σίτιση των αναξιοπαθούντων σπουδαστών και σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Υπουργείου Παιδείας (Υπ.Δ.Β.Μ.Θ.), αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή του την αναστολή της λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών για την Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Μαρτίου τρέχοντος έτους.

 

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Επίσης κανονικά θα λειτουργήσει και το προσωπικό της Φοιτητικής Εστίας και της φύλαξης των εγκαταστάσεων. Η Τεχνική υπηρεσία θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας. Με την ελπίδα ότι το Υπουργείο Παιδείας θα επανεξετάσει τις θέσεις του αναφορικά με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Καλαμάτα 28/03/2012

Το Συμβούλιο του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ορκωμοσία Πανεπιστημίου Φοιτητικές εκλογές »
You are here