Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 69

Καθημερινό μακιγιάζ

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Όλες θέλουμε να δείχνουμε φρέσκιες και περιποιημένες όλη μέρα και, φυσικά, κάθε μέρα. Ωστόσο, το καθημερινό μας πρόγραμμα, αλλά και το βάρβαρο πολλές φορές πρωινό ξύπνημα, δε μας το επιτρέπουν.

 

Όμως, σίγουρα καμία από εμάς δε θα έλεγε όχι σε ένα εύκολο, γρήγορο καθημερινό μακιγιάζ. 
Αρχικά το μυστικό για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σας είναι η ενυδατική σας κρέμα, την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ανελλιπώς!
Στη συνέχεια, απλώνετε το make up σε όλο το πρόσωπο, προσέχοντας τα σημεία που είναι κοντά στο λαιμό και προσεχτικά το concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια. 
Προαιρετικά χρησιμοποιείστε την πούδρα με ένα πινέλο και σε μικρή ποσότητα, εάν έχετε κάποια σημάδια που πρέπει να καλυφθούν.
Μετά τονίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι της ίδιας απόχρωσης.
Απλώστε στο κινητό βλέφαρο του ματιού μια σκιά σε φυσική απόχρωση, όπως ροζ ή ανοιχτό καφέ και ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με δύο στρώσεις μάσκαρας, με έμφαση κυρίως στα επάνω βλέφαρα. 
Συνεχίστε τοποθετώντας ρουζ σε αποχρώσεις του καφετί ή του ροζ. 
Τέλος, ένα απαλό ροζ κραγιόν ή lipgloss θα τελειοποιήσει το καθημερινό σας μακιγιάζ.

BEAUTY TIPS 
1. Μια ενδιάμεση απόχρωση μεταξύ της απόχρωσης του προσώπου και του λαιμού σας είναι η καλύτερη επιλογή για το make up που θα χρησιμοποιήσετε, εφαρμόζοντάς το δοκιμαστικά στο πιγούνι σας.
2.΄Οσο πιο ρευστό είναι ένα make up, τόσο πιο ελαφριά κάλυψη έχει, ενώ αντίστοιχα ένα κρεμμώδες make up μάς παρέχει εντονότερη κάλυψη.
3. Το make up θα πρέπει να εφαρμόζεται ταμποναριστά στο πρόσωπο και με τα δάχτυλα στο κάτω μέρος των ματιών.

Τελευταία άρθρα από τον/την

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απολαυστικό ξύρισμα Smokey eyes »
You are here