Ζώδια

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Προβλέψεις ζωδίων για το Φεβρουάριο

ΚΡΙΟΣ(21/3-20/4)
Το Φεβρουάριο η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας αυξάνοντας τη γοητεία σας και φέρνοντας ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι αρχίστε να εκτιμάτε τις όμορφες στιγμές που περνάτε με το ταίρι σας και σταματήστε την γκρίνια. Στη δουλειά σας δείξτε προσοχή σε τυχόν διαφωνίες με συναδέλφους αν δε θέλετε να πληρώσετε εσείς στο τέλος τα σπασμένα. Φροντίστε την υγεία σας και ξεκουραστείτε γιατί η ενέργειά σας σιγά σιγά σας εγκαταλείπει.

 

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά με οικογένεια και φίλους. Μέσω της επικοινωνίας θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Χάρη στην κοινωνικότητα και την καλή σας διάθεση θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Αν υπάρχουν καλά κρυμμένα προβλήματα στη σχέση σας, ας βρίσκεστε σε επαγρύπνηση γιατί ίσως έρθουν στην επιφάνεια και διαλύσουν όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21//5-21/6)
Με την Πανσέληνο στις 7/2 μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας φέρουν σε σύγκρουση με άτομα της οικογένειάς σας. Δε φταίνε αυτοί για τα δικά σας ψυχολογικά. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον Κριό θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα διασκεδάσετε με φίλους και δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό. Αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα, αλλά και να συζητήσετε τα οικονομικά σας με τρίτους, γιατί αντί να προσφέρουν λύσεις, μπορεί να σας μπερδέψουν χειρότερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Ο Φεβρουάριος φέρνει πιάσεις στο πορτοφόλι σας και εσείς δε φαίνεστε έτοιμοι να μειώσετε τα έξοδά σας. Ωστόσο, ίσως σας δοθεί μια αναπάντεχη βοήθεια είτε από κάποιο συγγενικό πρόσωπο είτε από κάποιες ευτυχείς συγκυρίες. Η σχέση σας θα δυναμώσει και θα ανανεωθεί μέσα από τη συζήτηση με το ταίρι σας ή, αν είστε από τους τυχερούς, μέσα από μια διήμερη απόδραση. Στα επαγγελματικά σας θα νιώθετε τουλάχιστον γιʼ αυτό το μήνα πως τα χέρια σας είναι δεμένα και δεν μπορείτε, ό,τι και να κάνετε, να καθορίσετε τις εξελίξεις σε αυτή.

 

ΛΕΩΝ (23/7-23//8)
Η Πανσέληνος στις 7/2 φέρνει ταραχές στις σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές) και σε καλεί να δείξεις υπομονή και διπλωματία. Πρόσεχε τα λόγια σου και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου αν τα έχεις οργανώσει σωστά. Θα υπάρξουν προτάσεις για βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί και να τις εξετάσετε εξονυχιστικά. Δείξε εμπιστοσύνη μόνο σε πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί στο πέρασμα του χρόνου για τα ειλικρινή τους αισθήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)
Η κακή διάθεση συνεχίζεται και το Φεβρουάριο και ίσως έχει έρθει πια η ώρα να ανοίξεις τα μάτια σου και να βγάλεις από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις που σε μελαγχολούν. Η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει τα οικονομικά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα έξοδά σας. Για τους ανέργους ή όσους από εσάς είστε σε μια δουλειά που δε θέλετε, έρχονται ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξετε, ακόμη και αν δε φαίνονται ιδανικές με την πρώτη ματιά.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
Με την Αφροδίτη στον Κριό οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται, φέρνοντας νέους έρωτες και πάθη στη ζωή σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, μέσα στο μήνα θα καταφέρετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας. Η εποχή θα είναι ιδανική να διασκεδάσετε με αγαπημένους φίλους και να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αν είστε ήδη σε δουλειά, να χαλαρώσετε και να μη δίνετε σημασία σε λόγια συναδέλφων, ενώ, αν είστε άνεργοι, δε θα λείψουν οι αξιόλογες επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ευκαιριών που θα αναστατώσουν τη ζωή σας. Εμπιστευτείτε φίλους και, κυρίως, πρόσωπα της οικογένειας που μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα γύρω σας σε μία τάξη. Η Πανσέληνος στις 7/2 σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και φέρνετε τους άλλους με τα νερά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά. Όσοι όμως είστε δεσμευμένοι προσέξτε γιατί η αναστάτωση και οι νέες ευκαιρίες ίσως σας βάλουν σε πειρασμό να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Σκεφτείτε διπλά και τριπλά προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Στα επαγγελματικά οι ευθύνες αυξάνονται και οι προσπάθειές σας δεν αναγνωρίζονται όσο θα θέλατε και αυτό δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό. Ηρεμήστε και μην απογοητεύεστε, μπόρα είναι θα περάσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-12/1)
Το Φεβρουάριο θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου και να δρομολογήσεις τις εξελίξεις στην εργασία σου. Μην είστε τόσο εριστικοί απέναντι στα πρόσωπα της οικογένειάς σας και αποφύγετε τσακωμούς και διαφωνίες αν θέλετε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ηρεμία. Βγείτε με φίλους, κανονίστε ένα ταξιδάκι και ανανεώστε τη σχέση σας με το ταίρι σας ή αν είστε μόνοι βρείτε νέο ερωτικό ενδιαφέρον καθώς ο μήνας σάς ευνοεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)
Ίσως ήρθε ο καιρός να ανοίξετε τα μάτια σας στα ερωτικά και να εκτιμήσετε τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα! Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την ικανότητα να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε και κάποια ευχάριστα γεγονότα θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας για δουλειά.

 

ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)
Αναστάτωση και παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο. Πολλά λόγια θα ειπωθούν και ίσως κάποια μυστικά θα αποκαλυφθούν. Εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι κρατήσετε ουδέτερη στάση και θα βγείτε κερδισμένοι. Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και μην περιμένετε ό,τι σας ενοχλεί να αλλάξει μαγικά από μόνο του. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να θέσετε εφικτούς στόχους και να οργανώσετε την πραγματοποίησή τους.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « V-day… Ζώδια Ζώδια »
You are here