Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 70

Καλό sex

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το καλό κρεβάτι συνήθως χαρακτηρίζει την αρχή μιας σχέσης. Μήπως, όμως, προμηνύει και το τέλος της;

Συνήθως, στην προσπάθειά μας να χαρακτηρίσουμε μια σχέση ως επιτυχημένη ή όχι, ρωτάμε κατά πόσο τα βρίσκουν όταν… συνευρίσκονται! Αυτό σημαίνει πως έχουμε συνδυάσει το καλό σεξ με μια υγιή σχέση.

Σε ένα βαθμό θα συμφωνήσω, αλλά θα αναδιατυπώσω την πρόταση. Μια καλή σχέση συνδυάζετε με καλό σεξ και όχι το αντίστροφο.

Υπάρχουν αρκετά ζευγάρια που κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής παίρνουν διαφορετικές κατευθύνσεις με κοινό παρανομαστή: την κοινή σεξουαλική ζωή! Τι σημαίνει αυτό; Ενώ τα δυο μέρη της σχέσης διαφοροποιούνται από αυτό που ήταν στην αρχή της, με το πέρας των μηνών ή και ετών, το σεξ ίσως να παραμένει το ίδιο καλό ή και καλύτερο! Αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, οφείλεται και στο γεγονός ότι, καθώς αλλάζει η σχέση, ανανεώνεται ο σεξουαλικός τομέας. Για παράδειγμα, υπάρχουν ζευγάρια που διαφωνούν συνέχεια για όλους τους τομείς της σχέσης τους, όμως συμφωνούν στο να πειραματίζονται στον ερωτικό τομέα, είτε με νέα παιχνίδια, είτε με νέες στάσεις, είτε με νέα μέρη. Ίσως, όμως, αυτό έρχεται ως συνέχεια μιας γενικότερης αλλαγής του ζευγαριού και όχι μιας τάσης για ανανέωση της σχέσης.

Μην αντιμετωπίζοντας, λοιπόν, την κατάσταση αυτή, ίσως έρθει κάποια στιγμή που θα κοιτάξουμε τον άλλον και δε θα τον αναγνωρίζουμε πλέον.

Για να μην παρεξηγηθώ, όμως, να εξηγηθώ. Σαφώς και οι άνθρωποι πρέπει να εξελίσσονται και αυτό δεν είναι κακό για μια σχέση, αρκεί να έχουν κοινούς στόχους και πορείες, ώστε να συμβαδίζουν και όχι να περπατάνε αντίθετα ή με διαφορετικές ταχύτητες.

Έτσι, λοιπόν, καταλήγουμε στο ζητούμενο. Αρκούν κάποιες στιγμές πάθους για να υπάρξει μια σχέση; Και ακόμη περισσότερο, πώς καταλαβαίνουμε πως ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας δεν είναι πλέον το μισό μας πορτοκάλι, αλλά ένα άλλο εσπεριδοειδές;

Κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι δυνατό λίγες στιγμές απόλαυσης να κρατήσουν μαζί ένα ζευγάρι για αρκετό καιρό, καθότι το σημαντικότερο σε μια σχέση είναι τα κοινά όνειρα, οι κοινές φιλοδοξίες και οι κοινοί στόχοι. Αυτοί οι παράγοντες διαφοροποιούν μια σχέση από μια… υπόσχεση ζωής!

Απ’ την άλλη, δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τι είδους σχέση έχετε, εάν θέλετε!

Δώστε, λοιπόν, λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να βρείτε τι θέλετε, όταν αυτό που έχετε δε σας γεμίζει πλήρως και μετά δείτε αν το έτερόν σας ήμισυ μπορεί να σας το δώσει. Μη συμβιβάζεστε! Έχετε πάντα την εναλλακτική να κάνετε μια σχέση που να πλησιάζει περισσότερο στα θέλω σας. Αρκεί να ξέρετε ποια είναι αυτά!

 

Στέλλα Θ.

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « S for Sex Ai se eu te pego »
You are here