Προβλέψεις ζωδίων 2010

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Στοιχείο: Φωτιά Φύση: Παρορμητική
Το 2010 είναι μια χρονιά που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σας, ανοίγοντας ένα σημαντικό κύκλο στη ζωή σας.

Η είσοδος του ανατρεπτικού πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο σας είναι βέβαιο ότι θα φέρει ριζικές αλλαγές τόσο στις διαπροσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

 

Όσες σχέσεις υπάρχουν απλά από συνήθεια και δε στηρίζονται σε γερές βάσεις, θα μπουν σε φάση κρίσης, η οποία λογικό είναι να σας κουράσει ψυχικά. Στο ξεκίνημα της χρονιάς σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας και να οργανώσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα δράσης. Από τις 10 Μαρτίου ο έρωτας και η δημιουργικότητα έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, ενώ θα μπορέσετε να προωθήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια και καθοριστικής σημασίας αλλαγές. Από τις 12 Ιουνίου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί και καχύποπτοι απέναντι σε δελεαστικές προτάσεις που θα δεχθείτε. Από το Σεπτέμβριο αρχίζει μια περίοδος σκληρής προσπάθειας, ώστε να καταφέρετε να βάλετε οριστικά τέλος στον προηγούμενο κύκλο της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ
(21 Απριλίου – 20 Μαΐου) Στοιχείο: Γη Φύση: Σταθερή
Το 2010 ζητά από σας να γίνετε πιο ευέλικτοι απέναντι στα νέα δεδομένα. Ο ευνοϊκός απέναντί σας Πλούτωνας θα σας παρέχει την απαραίτητη ψυχική ενέργεια και την τόλμη για να προχωρήσετε σε μια μεταμόρφωση πολλών πτυχών της ζωής σας. Στο ξεκίνημα της χρονιάς διάφορες οικογενειακές υποχρεώσεις απορροφούν την ενέργειά σας, ενώ ενδέχεται να σας απασχολήσουν και θέματα ακίνητης περιουσίας. Μέχρι το τέλος Απριλίου αντίξοες καταστάσεις στη δουλειά σας θα σας αναγκάσουν να δώσετε σκληρό αγώνα για να κρατήσετε τη θέση και το καλό σας όνομα. Από το Μάιο οι συνθήκες γίνονται ευνοϊκότερες, ενώ το καλοκαίρι επιβάλλει ξεκούραση και ανάπαυση. Από το Σεπτέμβριο διαφαίνονται οι πρώτες ευκαιρίες για να κάνετε αξιόλογες συνεργασίες, οι οποίες απαιτούν ενέργεια και επιμονή, ώστε να ανταμειφθούν οι κόποι σας. Επίσης, την ίδια περίοδο οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και στα αισθηματικά σας, καθώς ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα και προχωράτε σε μια νέα φάση δέσμευσης. Το 2010 είναι μια χρονιά που θα σας ανταμείψει, αν είστε τολμηροί και δυναμικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου) Στοιχείο: Αέρας Φύση: Μεταβλητή
Ύστερα από μια σκληρή διετία, το 2010 προσφέρεται για να γράψετε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο αποτελεσματικοί, καθώς και πιο αγαπητοί και δημοφιλείς σε κοινωνικό επίπεδο. Φέτος, ίσως κάνετε κάποιους, πολύ ενδιαφέροντες, καινούργιους φίλους, οι οποίοι θα σας υποστηρίξουν σε σημαντικές σας υποθέσεις. Η περίοδος μέχρι τις 6 Απριλίου θα είναι εξαιρετικά αποδοτική, γι’ αυτό φροντίστε να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας με σκληρή δουλειά και με την προϋπόθεση ότι δε θα πάρετε παράτολμα οικονομικά ρίσκα. Από τις 7 Απριλίου έως τις 21 Ιουλίου οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν θα απαιτήσουν όλη σας τη δύναμη και την αφοσίωση. Από το Σεπτέμβριο το έδαφος γίνεται πιο πρόσφορο για να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σας, αν δεν παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς, τότε στο τέλος της χρονιάς θα απολαμβάνετε τα κέρδη σας και θα νιώθετε πιο ώριμοι, δυνατοί και συγκροτημένοι. Στο αισθηματικό πεδίο θα βάλετε τέλος στις εφήμερες ερωτικές σας περιπέτειες και θα εστιάσετε την προσοχή σας σε σχέσεις που θα έχουν τα εχέγγυα να φτάσουν σε βάθος χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) Στοιχείο: Νερό Φύση: Παρορμητική
Γενικά βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή (ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 24 Ιουνίου) και οι ενέργειες που θα κάνετε τώρα θα αποδειχτούν καθοριστικές για το μέλλον σας. Το 2010 θα εντείνει τους ρυθμούς γύρω σας και θα ανοίξει, έστω και κάπως απότομα, μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Ως ιδιαίτερα συναισθηματικοί θα σας είναι δύσκολο να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις του παρελθόντος, ωστόσο όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα τόσο πιο ανώδυνες θα είναι οι επιδράσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα, που φέτος σας επηρεάζουν δυσαρμονικά. Κάποια πρόταση συνεργασίας είναι πιθανό να σας απασχολήσει στο ξεκίνημα της χρονιάς, που ίσως σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες. Από το Φεβρουάριο μέχρι το Μάρτιο θα προκύψουν νέες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο, θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι τίποτα δε θα σας χαριστεί, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβρη αρχίζει μια νέα εποχή στη ζωή σας, καθώς θα ενδώσετε σε ριζικές αλλαγές – είτε εκούσια είτε ακούσια. Το 2010 είναι η χρονιά που θα θεμελιώσετε τη ζωή σας σε πιο γερές βάσεις και θα χτίσετε για το αύριο.

ΛΕΩΝ
(23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου) Στοιχείο: Φωτιά Φύση: Σταθερή
Για σας τους Λέοντες το 2010 θα είναι μια ιδιαίτερα δυναμική, δημιουργική και παραγωγική χρονιά. Καινούργιες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, έστω και απροσδόκητα, στη ζωή σας και ευρύτερα πεδία συνεργασίας θα ανοίξουν στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φέτος οι συγκυρίες σάς βοηθούν να υλοποιήσετε κάποιες μεγάλες φιλοδοξίες σας. Η χρονιά ξεκινάει κάπως πιεστικά για σας, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές υποχρεώσεις, έκτακτα έξοδα και άγχος. Από το Φεβρουάριο οι εξελίξεις στη δουλειά και στο πορτοφόλι σας γίνονται θετικότερες. Με τον Άρη στο ζώδιό σας μέχρι τις 7 Ιουνίου η υπερένταση, τα νεύρα λόγω υποχρεώσεων και η εξάντληση θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Από τον Απρίλιο μέχρι το Σεπτέμβριο θα πρέπει να αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να φροντίσετε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Μέχρι το τέλος του 2010 κινηθείτε με προσοχή στον οικονομικό τομέα αποφεύγοντας δάνεια και παρακινδυνευμένες επενδύσεις. Τη νέα χρονιά μπορεί να φτάσετε κάποιες φορές στα όρια της εξάντλησης, αλλά θα καταφέρετε να δημιουργήσετε τελικά πολύ καλύτερες συνθήκες στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) Στοιχείο: Γη Φύση: Μεταβλητή
Ο αυστηρός Κρόνος φεύγει οριστικά από το ζώδιό σας και επιτέλους το 2010 σας προσφέρει πιο αισιόδοξα μηνύματα. Από τις αρχές Φεβρουαρίου οι θετικότατες επιδράσεις της χρονιάς θα αρχίσουν να γίνονται φανερές, η χαρά μπαίνει στη ζωή σας και εσείς ανακτάτε τις δυνάμεις σας για δράση. Από τις 7 Απριλίου έως τις 21 Ιουλίου ο Κρόνος θα κάνει μια τελευταία αναδρομή στο ζώδιό σας γι’ αυτό θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεκτικά. Μέχρι και τα τέλη Ιουνίου θα πρέπει να βρίσκεστε σε επαγρύπνηση, ακόμη και αν σας συμβαίνουν τα καλύτερα, γιατί είναι πιθανό να δράσουν στο παρασκήνιο κάποιοι άσπονδοι φίλοι σας και να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Από τον Αύγουστο μέχρι το Νοέμβριο αρχίζει μια περίοδος εξαντλητικής δουλειάς, η οποία όμως θα αποδώσει καρπούς και τα έσοδά σας θα πάρουν την ανιούσα. Ο Δεκέμβριος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Το 2010 θα αποδειχτεί μια σημαντική χρονιά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς θα βρείτε λύσεις στις εσωτερικές σας ανάγκες. Όσοι βρίσκεστε σε σχέσεις που έχουν φθαρεί, θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε ένα τέλος, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν όλους τους οιωνούς με το μέρος τους, ώστε να γνωρίσουν ένα ταίρι ζωής.

ΖΥΓΟΣ
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) Στοιχείο: Αέρας Φύση: Παρορμητική
Το 2010 σηματοδοτεί την έναρξη μιας μεταβατικής περιόδου καθώς μέσα στα επόμενα χρόνια θα αναγκαστείτε να κάνετε αλλαγές καθοριστικής σημασίας (ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 25/9). Ο «καρμικός» πλανήτης Κρόνος μπήκε πρόσφατα στο ζώδιό σας ενώ και ο Πλούτωνας σας επηρεάζει με πολύ καθοριστικό τρόπο. Από τις πρώτες μέρες του 2010 θα έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα, αλλά μετά τις 20 Ιανουαρίου αρχίζει ένα ευνοϊκότερο διάστημα για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Στο δίμηνο Απριλίου – Μαΐου θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν σας και να προετοιμαστείτε για τη νέα σελίδα στη ζωή σας. Με τις εκλείψεις που θα σας ταλαιπωρήσουν το διάστημα Ιούνιος – Ιούλιος, θα πρέπει να είστε άκρως επιφυλακτικοί. Από τον Αύγουστο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα χαλαρώσετε, θα ανακτήσετε τον ερωτισμό και τη γοητεία σας και θα αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα. Καλό θα ήταν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις και να μην πάρετε ρίσκα. Η χρονιά θα κλείσει ευχάριστα γι’ αυτούς που είναι δυναμικοί και δεν φοβούνται τις αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου) Στοιχείο: Νερό Φύση: Σταθερή
Σε μια γενικά δύσκολη χρονιά το ζώδιό σας θεωρείται ως ένα από τα πιο ευνοημένα. Οι περισσότεροι πλανήτες θα κινηθούν φέτος σε φιλικές απέναντι στο Σκορπιό τροχιές. Ειδικά ο ευεργετικός Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που σας απασχολούν και θα σας δώσει καινούργιες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Θα είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να διακρίνετε έγκαιρα τις πραγματικές ευκαιρίες προτού αυτές εξανεμιστούν. Ιδιαίτερη επιμέλεια θα πρέπει να δείξετε στη φυσική σας κατάσταση, στη διατροφή σας και γενικώς στις σωματικές και ψυχικές σας ανάγκες. Η νέα χρονιά είναι πιθανό να ξεκινήσει με κάποιες εντάσεις, ειδικά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τα πράγματα εξομαλύνονται από το Μάρτιο, ο οποίος θα σας εμφανίσει ευκαιρίες για γόνιμα ανοίγματα σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Αντίθετα το διάστημα 19 Απριλίου – 12 Μαΐου κινηθείτε συγκρατημένα αποφεύγοντας να πάρετε πρωτοβουλίες. Το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς προμηνύεται καυτό στον ερωτικό τομέα αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται για μεγάλο διάστημα στο ζώδιό σας. Ίσως ζήσετε τότε ένα συγκλονιστικό έρωτα ή εξελίσσετε τη σχέση σας σε κάτι πιο ολοκληρωμένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) Στοιχείο: Φωτιά Φύση: Μεταβλητή
Το 2010 είναι μια χρονιά κατά την οποία θα πρέπει να μετατρέψετε τα παθήματά σας σε μαθήματα για το μέλλον. Φέτος είναι η ώρα να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στο πλαίσιο φίλων και γνωστών και να σεβαστείτε τις ανάγκες σας, προκειμένου να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Στην αρχή της χρονιάς τα οικονομικά σας ίσως σας πνίγουν, όμως μετά τις 20 Ιανουαρίου θα αρχίσετε να βρίσκετε λύσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε πιο εύκολα τα σχέδιά σας. Οι γνωριμίες σας και οι επαφές σας με τους κατάλληλους ανθρώπους είναι σίγουρο ότι θα σας στηρίξουν στην κατάκτηση των στόχων σας. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι σε όλη τη χρονιά πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων και να περιορίσετε τις σπατάλες. Στο διάστημα 7 Απριλίου έως 21 Ιουλίου που ο Κρόνος θα βρίσκεται στην Παρθένο είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια συντηρητική στάση και να κάνετε την αυτοκριτική σας. Από το Σεπτέμβριο τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να δουλεύετε πολύ σκληρά, τη στιγμή που θα δέχεστε ενδεχομένως και κάποια πισώπλατα μαχαιρώματα. Οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς στο τέλος της χρονιάς και θα προχωρήσετε ακάθεκτοι στο 2011, χρονιά που θα σας ανταμείψει πιο δίκαια για τις προσπάθειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου) Στοιχείο: Γη Φύση: Παρορμητική
Το 2010 δείχνει να είναι μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 26 Δεκεμβρίου. Τώρα θα μπείτε σε μια φάση όπου θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι πράγματα όπως το χρήμα και η επαγγελματική επιτυχία δε σας γεμίζουν πια στο βαθμό που το έκαναν στο παρελθόν. Αντίθετα, κάποιες άλλες αξίες, όπως η αγάπη, η συντροφικότητα, η οικογένεια, τα συναισθήματα, θα αρχίσουν να αποκτούν όλο και μεγαλύτερη γοητεία στα μάτια σας. Η χρονιά ξεκινάει με μια σημαντική έκλειψη στο ζώδιό σας και με ανάδρομο Ερμή, συνδυασμός που ίσως προκαλέσει ανατρεπτικές καταστάσεις γύρω σας και δεν ευοδώσει τους στόχους σας. Από το Φεβρουάριο οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερους καρπούς. Η επιστροφή του Κρόνου στην Παρθένο από τις 7 Απριλίου μέχρι τις 21 Ιουλίου θα σας δώσει μια ανάσα για να ανασυγκροτηθείτε και να αναθεωρήσετε τους στόχους σας. Το καλοκαίρι είναι απαραίτητο να βρείτε αρκετό χρόνο ξεκούρασης καθώς το τετράμηνο που ακολουθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς θα σας καθηλώσει σε δυσβάσταχτες υποχρεώσεις. Με σύνεση, ψυχραιμία και υπομονή να είστε βέβαιοι ότι θα μπορέσετε φέτος να χτίσετε μια καλύτερη και πιο ουσιαστική ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου) Στοιχείο: Αέρας Φύση: Σταθερή
Το 2010 θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό για τους Υδροχόους και θα ανταμείψει όσους από εσάς χρησιμοποιείτε μόνο θεμιτά μέσα για την κατάκτηση των στόχων σας. Ωστόσο όλη τη χρονιά θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να αποφύγετε τις διαβρωτικές συμπεριφορές των ψυχικά ασταθών ανθρώπων, που τους έλκετε άθελά σας σαν μαγνήτες. Όταν ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, θα βρίσκεται στον Κριό (28/5 – 14/8), είναι απαραίτητο να εκτονώσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα, να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να διασκεδάσετε προκειμένου να αποφύγετε τις αναμενόμενες εσωτερικές εντάσεις. Από τις 20 Ιανουαρίου, που ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας, αρχίζει μια ευνοϊκότερη περίοδος για να κάνετε μια καινούργια αρχή τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σας ζωή. Ο Άρης από το Λέοντα θα σας προκαλεί μια συνεχή υπερένταση, ωστόσο μέχρι τις 18 Απριλίου ο δρόμος σας θα είναι ανοιχτός προς την επιτυχία. Φροντίστε να πάρετε μεγάλα διαστήματα ανάπαυσης το καλοκαίρι, γιατί από το Σεπτέμβριο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα είναι μια δύσκολη περίοδος. Οι πολλαπλές ανταμοιβές που θα λάβετε όμως μετά θα σας δημιουργήσουν ένα αίσθημα ικανοποίησης.

ΙΧΘΥΕΣ
(20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) Στοιχείο: Νερό Φύση: Μεταβλητή
Φέτος, θα δεχθείτε πολύ ευνοϊκές επιδράσεις. Το 2010 υπόσχεται θα ανοίξει τις κατάλληλες πόρτες, έτσι ώστε να ξεκινήσετε μια ανοδική διαδρομή επαγγελματικής εκπλήρωσης και προσωπικών επιτυχιών. Επιπλέον, η αποχώρηση του Ουρανού από το ζώδιό σας (στις 28 Μαΐου) σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου μεγαλύτερης σταθερότητας και ηρεμίας στη ζωή σας. Από την αρχή κιόλας της χρονιάς θα δεχθείτε ευχάριστα μηνύματα μιας και ο Δίας θα μπει στο ζώδιό σας και θα σας φέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Από τις 7 Απριλίου που ο Κρόνος επιστρέφει στην Παρθένο, ίσως επαναληφθούν στη ζωή σας κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν, ιδιαίτερα σε επίπεδο συνεργασιών και σχέσεων. Η επιμονή και η σύνεση είναι οι αρετές που επιβάλλεται να επιστρατεύσετε μέχρι τις 21 Ιουλίου, που ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά πια το ζώδιο της Παρθένου. Το καλοκαίρι φροντίστε να ξεκουράσετε μυαλό, ψυχή και κορμί, για να είστε έτοιμοι για το εξοντωτικό τρίμηνο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου, το οποίο όμως θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτικό και επιτυχημένο σε επαγγελματικό πεδίο. Όλο το 2010 οι ερωτικές ευκαιρίες δε θα λείψουν, ενώ με το Δία στο ζώδιό σας προσέχετε τι εύχεστε γιατί όλα είναι πιθανά.

Φιλάνθη Δημητρούλια

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προβλέψεις ζωδίων 2009 Χαρακτηριστικά ζωδίων »
You are here