Το κεφάλι πάει να σπάσει!

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το κεφάλι σας πάει να σπάσει! Άγχος, αγωνία,αποτελέσματα, βαθμοί…μια περίοδος κρίσης! Οι στόχοι που έχετε θέσει είναι πολλοί και το μυαλό σας κουβάρι!

Κυνηγάτε την επιτυχία; Πώς αντιμετωπίζετε την αποτυχία;

 

Κριός
Εσείς και να αποτύχετε σε κάτι (πράγμα σχεδόν αδύνατο), δεν τα παρατάτε ποτέ! Το άγχος και η αγωνία είναι όλη σας η ζωή! Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, είναι στη φύση σας! Σας αρέσει να κυνηγάτε ακόμα και άπιαστους, καμιά φορά, στόχους! Σας αρκεί να είστε συνεχώς σε εγρήγορση και να προσπαθείτε για το καλύτερο. Δε συμμερίζομαι το μαζοχισμό σας, αλλά μπράβο σας, θα πετύχετε πολλά στη ζωή σας!
Ταύρος
Η μεθοδικότητα και η υπομονή που σας χαρακτηρίζουν, σας βοηθούν συνήθως να φτάνετε στην επιτυχία. Παίζει, βέβαια, ρόλο και το γεγονός ότι θέτετε αρκετά συ- ντηρητικούς στόχους. Τολμήστε κάτι παραπάνω! Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, δε θα πάθετε τίποτα. Το πολύ πολύ να κάνετε την έκπληξη στον εαυτό σας, καταφέρνοντας κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένατε ότι μπορείτε.
Δίδυμος
Καλά εσείς αυτή την περίοδο είστε τρελαμένοι! Σχεδόν άρρωστοι! Σας έχει φάει το άγχος. Και πότε δεν έχετε άγχος, βέβαια, εσείς; Είστε συνεχώς υπ’ ατμόν. Απ’ τη μία, μοιάζει να σας αρέσει αυτή η υπερδιέγερση κι απ’ την άλλη γκρινιάζετε από το πρωί ως το βράδυ… Αποφασίστε! Καλά κάνετε και κυνηγάτε την επιτυχία, αλλά… πιο χαλαρά! Θα γεράσετε πριν την ώρα σας!
Καρκίνος
Δε σας ταιριάζει εσάς το κυνήγι της επιτυχίας. Δεν είστε φτιαγμέ- νοι για να ζείτε ώρες αδιάκοπης α- γωνίας και εντάσεις. Δεν αντέχετε! Μέχρι και στομαχικές διαταραχές σάς προκαλεί το άγχος. Ευτυχώς το έχετε συνειδητοποιήσει και αρκείστε στις μικρές χαρές της ζωής, όπως ένα όμορφο σπιτάκι, ένα καλό φαγητό, λίγος ρομαντισμός... Τι άλλο θέλει ένας άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος;
Λέων
Αποτυχία; Τι είναι αυτό; Είστε τρομερά αισιόδοξοι, αλλά και φιλόδοξοι για να κολλήσετε σε μια αποτυχία. Την αποσιωπάτε, λοιπόν (δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσετε παραέξω αρνητικές στιγμές σας), και συνεχίζετε την προσπάθεια, όπως πάντα προσηλωμένοι στο στόχο! Πιστεύω σε σας, βασιλιάδες μου! Στο τέλος θα εντυπωσιάσετε, για άλλη μια φορά, τους αυλικούς σας και θα σας γεμίσουν με φιλοφρονήσεις που τόσο αγαπάτε!
Παρθένος
Διατυμπανίζετε παντού και με κάθε μέσο ότι είστε ήδη επιτυχημένοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Δε μας πείθετε, όμως. Όταν κάποιος σας γνωρίσει καλύτερα, καταλαβαίνει ότι πίσω από το ευφυές σαρκαστικό σας πρόσωπο, κρύβεται ένας αδύναμος και νωχε- λικός εαυτός, που ούτε βάζει υψηλούς στόχους, ούτε σκίζεται για να τους κατακτήσει. Στηριχτείτε, επιτέλους, στα πόδια σας! Κάντε κάτι!
Ζυγός
Στόχους; Τι στόχους; Οι ζυγοί δεν ξέρουν από στόχους, άγχη, αγωνία. Τίποτα δεν είναι ικανό να τους χαλάσει την ηρεμία τους. Είναι άνθρωποι ενός άλλου πνευματικού επιπέδου, δεν τους ενδιαφέρουν οι επαγγελματικές επιτυχίες, η δόξα και οι υλικές απολαύσεις. Όσα έρθουν κι όσα πάνε! Ακόμα και σε περιόδους κρίσης(για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς), εκείνοι συνεχίζουν ατάραχοι την πορεία και τη δουλίτσα τους με υπομονή και χάρη. Απλή αναισθησία ή… yoga;
Σκορπιός
Όπως ζει με πάθος τη ζωή και τον έρωτα, έτσι παθιάζεται και με τους στόχους του. Οι στόχοι, όμως, ενός σκορπιού δεν είναι πεζοί καθημερινοί. Είναι πάντα στόχοι προ- σωπικοί, κάτι που έχει διεγείρει το μυαλό τους. Κι αν δεν τα καταφέρουν να τους κατακτήσουν… Θεός φυλάξει!! Και δεν το ξεπερνούν εύκολα. Μην κάνετε έτσι, ρε παιδιά, κανείς δεν είναι τέλειος.
Τοξότης
Είστε αρκετά φιλοσοφημένοι. Λέτε: ‘‘Εντάξει μωρέ, αν δεν τα καταφέρω τώρα, υπάρχει πάντα και η επόμενη φορά’’. Το πιστεύετε όμως; Δε νομίζω. Από μέσα σας βράζετε από την αγωνία. Έχετε φτιάξει στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και έτσι υπε- ραισιόδοξοι που είστε, πιστεύετε ακράδαντα ότι όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε. Κρατήστε και μια πισινή. Και οι αποτυχίες για τους ανθρώπους είναι!
Αιγόκερως
Απαισιόδοξοι, δειλοί και ολίγον καταθλιπτικοί. Πόσο παραπάνω να απογοητευτείτε; Δεν τολμάτε να ρισκάρετε, με συνέπεια να μη δίνετε στον εαυτό σας ευκαιρίες για αποτυχία, αλλά ούτε και για τρελές επιτυχίες. Σας ενδιαφέρει η σταδιοδρομία σας, δε λέω, αλλά όλα τα κάνετε με υπερβολικά συνετά και προσεκτικά βήματα. Δεν είναι κακό βέβαια να είναι κανείς ορθολογιστής, αλλά είναι και λίγο μαυρίλα να τα βλέπεις όλα στη ζωή με την ψυχρή λογική μόνο. Ονειρευτείτε!
Υδροχόος
Είστε τόσο ονειροπόλοι...που είναι πολύ φυσικό να απογοητεύεστε συχνά. Τα καθημερινά χτυπήματα της μοίρας, όπως η τραγική συνειδητοποίηση ότι η καλή νεράιδα ή ο όμορφος και ευγενικός πρίγκιπας ζουν μόνο στα παραμύθια… σας καταρρακώνουν! Δεν αντέχετε τον πόνο, τη μιζέρια, την αποτυχία… Συνέλθετε! Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, υπάρ- χουν και σημαντικότερες αποτυχίες από ένα καμένο κέικ! Μην το ρίξετε από τώρα στα αντικαταθλιπτικά!
Ιχθύες
Θα περίμενε κανείς ότι τα τόσο ευαίσθητα ψαράκια αρρωσταίνουν με κάθε αποτυχία τους... αλλά δεν είναι έτσι! Μπορεί να συγχύζονται και να βασανίζουν το μυαλουδάκι τους ώρες και μέρες ολόκληρες με τα πιο χαζά πράγματα, αλλά όταν πρόκειται για αληθινές καταστάσεις, όπως οι στόχοι ζωής, δεν πτοούνται. Ξεπερνούν τις αποτυχίες εκλογικεύ- οντάς τες και συνεχίζουν την προσπάθεια τους. Καλό κουράγιο!

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια Vs επάγγελμα Άπιστα ζώδια »
You are here