Ζώδια Vs επάγγελμα

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κριός Οι αρχηγικές τάσεις αυτού του ζωδίου δεν θα άφηναν απ’ έξω και την μαθητική ζωή του. Δύσκολα θα ασχοληθεί με μαθήματα που δεν του αρέσουν εξ αρχής ενώ σε αυτά που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον,θα διαπρέψει.

Τα επαγγέλματα που συνήθως επιλέγει έχουν να κάνουν είτε με αρχηγικές θέσεις είτε με εξερεύνηση και ταξίδια.

 

Ταύρος Η σταθερότητα, η συνέπεια και το πείσμα που διακρίνουν έναν Ταύρο από τα παιδικά του χρόνια, θα τον ακολουθήσουν και στην μετέπειτα ζωή του. Η πρόοδος του σαν μαθητής θα είναι αργή και σταθερή και η έμφυτη αγάπη του
για την φύση τον οδηγεί συχνά να ασχοληθεί με σχετικά επαγγέλματα. Επίσης τομείς που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση ή την τέχνη.

Δίδυμοι Άτομα με οξυμμένη την περιέργεια και την τάση για ανακαλύψεις, από πολύ μικρή ηλικία εκδηλώνουν την ανυπομονησία τους να γνωρίσουν τα πάντα. Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται άριστοι διπλωμάτες ή δικηγόροι ενώ η έμφυτη τάση τους προς τις ξένες γλώσσες μπορεί να τους οδηγήσει να σταδιοδρομήσουν σαν μεταφραστές ή καθηγητές.

Καρκίνος Άτομα ήσυχα και πάντα προσαρμοσμένα σε όλες τις καταστάσεις, είναι οι αγαπημένοι μαθητές όλων
των καθηγητών, αφού ποτέ δεν πρόκειται να παρουσιάσουν προβλήματα συμπεριφοράς. Στον επαγγελματικό τομέα,
λόγω της εσωστρέφειάς τους, αποφεύγουν διευθυντικές θέσεις και προτιμούν επαγγέλματα που συνεισφέρουν στο
κοινωνικό σύνολο (γιατροί, καθηγητές).

Λέων Οι πολύ καλές οργανωτικές τους ικανότητες τους κάνουν να ξεχωρίζουν στα μαθητικά τους χρόνια και
μετέπειτα τους εξασφαλίζουν τα κύρια εφόδια για μια λαμπρή καριέρα. Δύσκολα συμβιβάζονται σε μη αρχηγικές θέσεις και ίσως γι’ αυτό οι περισσότεροι επιλέγουν να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες.

Παρθένος Μεθοδικοί, τελειομανείς και πάντα συνεπείς οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού. Μια δουλειά γραφείου
(γραμματέας, λογιστής) θα ήταν ιδανική γι’ αυτούς, εκτός αν αποφασίσουν να ικανοποιήσουν τις καλλιτεχνικές
τους ανησυχίες ακολουθώντας επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το χώρο των θεαμάτων.

Ζυγός Φύση καλλιτεχνική και ευαίσθητη, αποτελούν τους καλομαθημένους του ζωδιακού κύκλου. Από την μαθητική τους
ηλικία αποφεύγουν κάθε τι που δεν ταιριάζει στην αισθητική τους και αυτό τους διακρίνει και αργότερα. Έτσι πρώτα στις προτιμήσεις τους είναι τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, ενώ πολύ πιθανό είναι να ασχοληθούν με την δικαιοσύνη.

Σκορπιός Άτομα με ισχυρό χαρακτήρα και ιδιαίτερη θέληση με ότι και να ασχολούνται, διαπρέπουν στα μαθητικά τους χρόνια χάρη στην καλή μνήμη τους. Η ψυχραιμία και η σταθερότητά τους τους βοηθούν να διακριθούν σε τομείς του ιατρικού κλάδου ενώ δεν τους αφήνουν αδιάφορους επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με εξερευνήσεις ή ταξίδια.

Τοξότης Ένας πολυπράγμων μαθητής Τοξότης δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξελιχθεί σε έναν πολυπράγμων επαγγελματία. Η φυσική τους ροπή προς την αναζήτηση, τους βοηθάει να ασχοληθούν με επαγγέλματα που έχουν
να κάνουν με δημόσιες σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται η ενασχόλησή τους με τομείς του αθλητισμού. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι ωριμάζουν γρήγορα και παραμένουν ώριμοι και πειθαρχημένοι και στην υπόλοιπη ζωή τους. Σαν μαθητές αποτελούν πρότυπο υπεύθυνης συμπεριφοράς. Λόγω χαρακτήρα είναι ιδανικοί στο να ασχοληθούν με οικονομικές επιστήμες, αλλά και με επαγγέλματα που αφορούν διαμόρφωση χώρων.

Υδροχόος Έντονες προσωπικότητες από νεαρή ηλικία, δύσκολα ανέχονται καταπίεση και εξαναγκασμό. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί διάσημοι πολιτικοί   ήταν Υδροχόοι. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η πολιτική και η διπλωματία τους ταιριάζουν, καθώς επίσης και επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με επιστήμη και ανακαλύψεις.

Ιχθείς Ευαίσθητοι και ονειροπόλοι από την παιδική τους ηλικία οι Ιχθείς, αφήνουν αυτά τα χαρακτηριστικά να επηρεάζουν και την μαθητική αλλά και την επαγγελματική τους ζωή. Από την μια τα φιλάνθρωπα και φιλόζωα αισθήματα μπορεί να τους οδηγήσουν στην ιεροσύνη ή σε φιλανθρωπικούς και φιλοζωικούς οργανισμούς. Επίσης πρώτα στις προτιμήσεις τους είναι και τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα ζώδια από την ανάποδη Το κεφάλι πάει να σπάσει! »
You are here