Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 75

Τι να γράψω...

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτό αναρωτιόμουν αρκετές μέρες μέχρι που κάποιος μου έδωσε την ιδέα!!! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να γράψω κάτι για το must που κλείνει ένα χρόνο κυκλοφορίας από πέρσι τον Ιούλιο που επανακυκλοφόρησε έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας.

 

Έτυχε να γνωρίσω λοιπόν τον πρωτοmustορα πέρυσι τον Μάιο όταν σκεπτόταν να ασχοληθεί με κάποιο έντυπο αφού ήταν κάτι που ήθελε πολύ να κάνει. Σκεπτόταν διάφορες ιδέες που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν για να δημιουργήσουν το περιοδικό που ονειρευόταν. Και κάπου ανάμεσα στις σκέψεις ήρθαν και οι συζητήσεις..
Συζητήσεις για το πώς θα στηθεί το MUST αφού αυτός θα ήταν ο τίτλος γι’ αυτό το περιοδικό.
Πέρασε ένας χρόνος από τότε, ένας χρόνος γεμάτος τρέξιμο, αγωνίες, άγχος και πολύ δουλειά από όλους όσους ασχολούνται με το must.
Ο πρωτοmustορας έχει δώσει πραγματικά την ψυχή του γι αυτό το περιοδικό αφού ασχολείται με τα πάντα, με την παραμικρή λεπτομέρεια. Θέλει κάθε τεύχος να είναι κάτι καινούριο, πρωτότυπο, διαφορετικό. Ένα χρόνο τώρα μπορεί να έχει παραμερίσει διάφορα άλλα πράγματα στην προσωπική του ζωή(άρχισε κάποτε την πτυχιακή σου) για να ασχοληθεί με το όνειρο του αφού το must δεν είναι απλά μια δουλεία γι αυτόν!! Αρκετά με τον πρωτοmustορα όμως..
Δύο άτομα που επίσης έχουν δουλέψει πολύ, ατελείωτες μέρες και νύχτες, έχουν δώσει τον καλύτερό του εαυτό και φυσικά έχουν ακούσει τα καλύτερα σχόλια γι αυτό, είναι η Ακριβή και ο Μπάμπης. Που έχουν φτιάξει εκατοντάδες μακέτες, εξώφυλλα και που υλοποιούν κάθε ιδέα που θα είναι η καλύτερη για το must!!!!!
Εκτός από τον Παναγιώτη, την Ακριβή το Μπάμπη και φυσικά τη Σουζάνα που ανήκει στην εμπορική διεύθυνση του περιοδικού και είναι πάντα εκεί ότι κι αν χρειαστεί ο πρωτοmustορας, πολλοί έχουν δουλέψει ένα χρόνο για το must και τους αξίζει ένα μπρά- βο..
Όλοι όσοι έγραψαν κάποιο άρθρο, όλοι όσοι δουλεύουν στο διαφημιστικό τμήμα, όλοι όσοι δουλεύουν στις εκδόσεις ΟΡΙΖΩΝ, όλοι όσοι έχουν κάνει διανομές, διορθώ- σεις, ακόμα και όσοι έχουν δώσει απλά μια ιδέα!! Ένα μπράβο σε όλους!!!
Και φυσικά μπράβο σε όλους τους αναγνώστες του must που κάθε μήνα το διαβάζετε και με τις παρατηρήσεις αλλά και τις προ- τροπές σας να συνεχίσει έτσι δημιουργικά το κάνετε ακόμα καλύτερο!!!
Συνεχίστε να το διαβάζετε και ελπίζω και του χρόνου τέτοια εποχή να γιορτάζουμε το δεύτερο επιτυχημένο χρόνο MUST!

Τελευταία άρθρα από τον/την

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαχρονικές ταινίες Savoir vivre »
You are here