Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 75

Οι γυναίκες ενός άντρα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απʼ τη ζωή ενός άντρα περνούν πολλές γυναίκες και δεν εννοώ το κρεβάτι του. Τον επηρεάζουν, τον καθορίζουν και τον κάνουν να πιστεύει ότι είναι απλά ένας μικρός ρόλος σʼ ένα girly σενάριο.Respect, λοιπόν, γιατί όλες είναι υπέροχες!

 

Η μάνα
Η επιρροή της μεγάλη, όχι μόνο για το ζιπουνάκι στην παιδική ηλικία, αλλά και για θέματα βαθύτερης σημασίας. Σʼ εκείνη χρωστάς το να μην υποχρεώνεσαι εύκολα. Κι όταν χρωστάς, να ξεπληρώνεις το χρέος σου, αν και το ζητούμενο είναι να πατάς γερά στα πόδια σου και να μη στηρίζεσαι σε δεκανίκια. Η μητρική παρακαταθήκη δεν περιορίζεται σε αυτά, αλλά το θέμα της σχέσης μητέρας - γιου δεν τελειώνει ποτέ.

Η γιαγιά
Γιαγιάδες που δε σου χαλούν χατίρι, σε κοιτάζουν στα μάτια με λατρεία και έρχονται σε κόντρα με τους γονείς για να τη βγάλεις εσύ «καθαρή». Τους έλεγες πόσα παγωτά έφαγες και αυτοστιγμεί σου έδιναν λεφτά για σοκολάτες και τσίχλες. Μπορεί να μην είναι πλέον μαζί σου, αλλά σου λείπουν τα καλοπιάσματα και οι συμβουλές τους.

Η δασκάλα
Δύσκολο κεφάλαιο, ειδικά αν η δασκάλα φορούσε ματομπούκαλα, είχε τρίχες στα μαγούλα και τις μασχάλες και την έλεγαν Τασία. Τραυματική εμπειρία το φαίνεσθαι, αλλά ακόμη πιο τραυματική το δέρνεσθαι. Τώρα, αν στη θέση της Τασίας ήταν η Κατερίνα, τα πράγματα θεωρητικά θα ήταν καλυτέρα, σίγουρα καλύτερα.Η κολλητήΔεν την έχεις φανταστεί ποτέ με εσώρουχα (και το εννοώ) και πεθαίνετε από τα γέλια κάθε φορά που συναντιέστε. Δε σε πειράζει να σε δει με φόρμα, έχετε κάνει άπειρα χιλιόμετρα για δουλειά και για να παρακολουθήσετε όποιον σας κάνει «νερά». Μεθάτε τα βράδια και γίνεστε λιώμα, έτσι χωρίς λόγο. Ακόμη κι όταν έχετε καιρό να βρεθείτε ή είστε μακριά, παραμένει στη ζωή σου.

Οι virtual
Πόσοι δεν κόλλησαν με διάσημες κυρίες της showbiz, πόσοι δεν κοίταζαν μανιωδώς σαπουνόπερες, έμαθαν για τη μόδα και δεν αγόραζαν περιοδικά μόνο γιʼ αυτές!

Παραδεχτείτε το, αγόρια, δεν είναι κακό. «Γυναίκες πολλές, πάρα πολλές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές» τραγουδούσαν οι Going Through. Βέβαια, αναφέρονταν σε ερωτικές σχέσεις, αλλά και πάλι δίκιο έχουν. Τελικά, οι γυναίκες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και των συναισθημάτων του.Από μας προέρχονται και σε μας καταλήγουν. Κι όσο κι αν τους ταλαιπωρούμε, δεν μπορούν χωρίς εμάς!

Φ.Δ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πως να μη τον χάσετε Έρωτας & 4 εποχές »
You are here